Blackguards Definitive Edition

Hot
Παντελής Δασκαλέλος

Παντελής Δασκαλέλος  

Now playing Crysis 2, Gears of War 2 και Tom Clancy's H.A.W.X
 
0.0 ()
2
Blackguards Definitive Edition

Blackguards Definitive Edition

To tactical RPG της Daedalic Entertainment έρχεται στις κονσόλες.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Kalypso Media το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει η Definitive Edition του Blackguards σε αμφότερα τα PS4 και Xbox One.

Το Blackguards αποτελεί ένα turn-based RPG που κυκλοφόρησε το 2014 στα PC, ενώ ένα χρόνο αργότερα είδαμε και το sequel του. Κεντρικός πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας παράνομος, ο οποίος κατηγορείται άδικα για τον θάνατο μιας πριγκίπισσας και ταξιδεύει στην Ascania για να εκδικηθεί αυτούς που τον πρόδωσαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Blackguards είναι βασισμένο στο γερμανικό pen-and-paper role-playing game The Dark Eye.

H Definitive Edition του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει το Untold Legends DLC, το οποίο με την σειρά του περιλαμβάνει επτά νέα quests, 11 επιπλέον battle maps, καινούργια όπλα και 25 επιπλέον μουσικά themes. Να προσθέσουμε επίσης ότι η συνολική διάρκεια του Blackquards ξεπερνά τις 60 ώρες, οπότε είναι δεδομένο ότι θα σας κρατήσει συντροφιά για καιρό.

Το Blackguards Definitive Edition θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PS4 και Xbox One. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

Διαβάστε το review του Blackguards 2 από τον Γιάννη Μοσχονά.

Διαβάστε το review του Blackguards 2 από τον Γιάννη Μοσχονά.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 25) 16/03/2016 21:47
Έχει άφθονο πρόσθετο υλικό βλέπω οπότε αξιζει την αγορά του ειδικά από όσους δεν έχουν την κανονική έκδοση.
Notification