Knights of the Old Republic: Apeiron

Hot
Στέφανος Λέγος
Στέφανος Λέγος

Στέφανος Λέγος  

Το ρεκόρ μου στα 100 μ. είναι 50 μ.
 
0.0 ()
4
Knights of the Old Republic: Apeiron

Knights of the Old Republic: Apeiron

Ένα fan-made reboot του κλασικού Star Wars: Knights of the Old Republic.

Μια μικρή ομάδα από ανεξάρτητους developers εργάζεται στο να αναβιώσει το Star Wars: Knights of the Old Republic με την βοήθεια της Unreal Engine 4.

Το συγκεκριμένο project ονομάζεται Knights of the Old Republic: Apeiron και η ομάδα ανάπτυξής του, Poem Studios, σκοπεύει να το κυκλοφορήσει δωρεάν, ενώ στο μέλλον σκέφτεται να προσθέσει επιπλέον αποστολές, κόσμους, campaigns και αντικείμενα με την εθελοντική βοήθεια χρηστών της σειράς. Όπως θα διαπιστώσετε από τις εικόνες στην gallery του άρθρου, η ομάδα ανάπτυξης σίγουρα έχει κάνει καλή δουλειά αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της Unreal Engine 4.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του project. Εκεί επίσης θα ενημερωθείτε για τα νομικά θέματα καθώς αποτελεί ένα Star Wars game, όπως επίσης ότι στο μέλλον σκοπεύουν να δέχονται δωρεές για την ενίσχυση και ολοκλήρωση του project, αφού φτάσουν στο επιθυμητό σημείο ανάπτυξής του.

Μέχρι να έχουμε περισσότερα νέα, διαβάστε το review του Star Wars: Knights of the Old Republic αλλά και του πρόσφατου Star Wars Battlefront. Συζητήστε για το Apeiron σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Zaratoth (Level 28) 16/02/2016 14:14
Πολύ ενδιαφέρον project, το οποίο όμως κινδυνεύει να τελματωθεί και να αφεθεί στη μοίρα του λόγω του fan-made κομματιού του. Ελπίζω να ολοκληρωθεί.
#2 Asuma (Level 14) 16/02/2016 16:47
Τα Knights of the Old Republic είναι τα αγαπημένα μου Star Wars παιχνίδια. Συνδυάζουν RPG στοιχεία με εξαιρετικό story telling. Θα χαρώ πολύ να δω ένα νέο KOTOR έστω και αν είναι remake.
#3 Mystique (Level 23) 16/02/2016 16:51
Θελω να δω καινουριο KOTOR οπως και να ειναι αυτο. Αν ειναι αυθεντικο Star Wars θα μου αρεσει σιγουρα.
#4 Blood King (Level 25) 16/02/2016 16:52
Μακάρι να το ολοκληρώσουν για να ασχοληθούμε μαζί του και να απολαύσουμε ένα σοβαρό Star Wars τίτλο.
Notification