Battle Chasers

Hot
Battle Chasers

Battle Chasers

Από developers της σειράς Darksiders.

Το Battle Chasers: Nightwar αποτελεί ένα φρέσκο JRPG το οποίο πρόσφατα κατάφερε να συγκεντρώσει 500.000 δολάρια στο Kickstarter.

Ο τίτλος αναπτύσσεται απο ένα νέο indie studio που ονομάζεται Airship Syndicate το οποίο προέκυψε από συνεργασία πρώην developers της Vigil Games (γνωστή απο τα Darksiders series) με τον comic book artist Joe Madureira. Για την ακρίβεια πρόκειται για την μεταφορά ενός παλιού fantasy comic series του Madureira σε ένα old-school gaming περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, ο καλλιτέχνης χρειάστηκε να σκιτσάρει ξανά όλους τους χαρακτήρες και να επιβλέψει προσωπικά την μεταφορά των textures στους characters του παιχνιδιού καθώς και τα animation τους.

Το  Battle Chasers: Nightwar περιλαμβάνει 2D turn-based μάχες στο στυλ των κλασικών JRPG. To σενάριο του παιχνιδιού θα ξετυλίγεται κυρίως μέσα απο την περιπλάνηση του κεντρικού χαρακτήρα σε dungeons όπου και θα του αποκαλύπτεται η ιστορία κομμάτι-κομμάτι κυρίως μέσα απο notes που θα βρίσκει σε διάφορα σημεία του χάρτη.

Το Battle Chasers: Nightwar αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2016 αποκλειστικά για PC με ένα μικρό ενδεχόμενο να το δούμε σε PlayStation 4 και Xbox One.

Συζητήστε μαζί μας για το Battle Chasers: Nightwar στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 yiannis 11/09/2015 00:02
Πολύ ωραίο φαίνεται θυμίζει λίγο bastion ή κάνω λάθος ? ενδιαφέρον είναι το gameplay trailer και το track που παίζει background .. απίστευτο! (άλλο ένα σημείο που μου θύμισε το bastion) πολλά υποσχόμενο το Battle Chasers Nightwar τελικά.

Gameplay Trailer
#2 +1 Promytheas (Level 9) 11/09/2015 09:42
Όντως πολλά υποσχόμενο. Το Bastion το θυμίζει αρκετά λόγω του ότι είναι και τα 2 comic-like RPGs. Απο εκεί και πέρα όμως ανήκουν ελαφρώς σε διαφορετική κατηγορία καθώς το ένα ειναι JRPG ενώ το άλλο action/RPG. Επίσης τα game mechanics είναι αρκετά διαφορετικά, ειδικά στο κομμάτι των combats. Τα γραφικά του Battle Chasers: Nightwar επίσης είναι κάπως πιο πολύ κοντά στα γούστα μου. Όσο για το narrative επιφυλλάσομαι.
Notification