Fallout 4 gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
20
Fallout 4 gameplay videos

Fallout 4 gameplay videos

Διέρρευσε gameplay βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/6/15] Το Fallout 4 δικαίωσε τον τίτλο του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της E3 2015, που ανέβασε και την Bethesda στην πρώτη θέση των γκάλοπ για την πολυαναμενόμενη press conference του event. Όταν ακολουθείς κύκλο ανάπτυξης πολλών ετών και δουλεύεις σοβαρά και μεθοδικά αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Το πολυαναμενόμενο open world Action RPG θα κυκλοφορήσει τελικά όντως εντός του 2015 και πιο συγκεκριμένα στις 10 Νοεμβρίου. Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά όλα όσα παρουσιάστηκαν.

Πριν και μετά
Ο Todd Howard, Game Director της Bethesda Game Studios και ιθύνων νους πίσω από το Fallout 4, ανέλαβε την παρουσίαση, η οποία περιείχε άφθονα gameplay videos. Ξεκίνησε με το character creation, όπου θα μπορείτε να επιλέξετε male ή female χαρακτήρα. Θα αλλάζετε κυριολεκτικά τα πάντα στο πρόσωπο του χαρακτήρα σας, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, λαμβάνοντας τα ανάλογα σχόλια από τον/την σύντροφό σας, όσο αλλάζετε για παράδειγμα μαλλιά ή μούσια και αντίστροφα.

Λίγα λεπτά μετά θα έρχεται ένας υπεύθυνος της εταιρείας Vaultec για να σας πουλήσει...καταφύγιο. Εκεί θα ακολουθήσει η κατανομή των attributes στον χαρακτήρα σας όπως το επιθυμείτε. Στη συνέχεια ακούγεται ένας συναγερμός και γίνεται μια μεγάλη έκρηξη ενώ προσπαθείτε να πάτε στο καταφύγιο με την σύζυγο και το μωρό σας. Εσκεμμένα οι developers παρέλειψαν κάποια στοιχεία από το σενάριο για λόγους spoiler, μεταφέροντάς μας 200 χρόνια μετά όπου και ξεκινάει η δράση.

Ο σκύλος είδατε στο εναρκτήριο cutscene του Fallout 4 θα ελέγχεται ως σύντροφος μέσα στη μάχη. Απλά δείχνετε το σημείο που θέλετε να πάει και ακούει τις εντολές σας. Για παράδειγμα σας φέρνει πράγματα ή ορμάει σε αντιπάλους. Ένα ακόμη στοιχείο, είναι οι πυροβολισμοί σε bullet-time που σας βγάζουν τα κλασικά ποσοστά επιτυχίας στο σημάδι.

Pip Boy!
Στο Fallout 4 θα υπάρχει ένα Pip Boy gadget στο οποίο θα διαχειρίζεστε τα attributes σας, το armor σας, ενώ θα παίζετε...μέχρι και minigames. Παρατηρήσαμε ότι υπάρχουν retro games, τύπου Donkey Kong, Missile Command και άλλα, κάτι που δείχνει ότι το παιχνίδι ακολουθεί ένα steampunk feeling. Απ' τη μία βρισκόμαστε στο παρελθόν, απ' την άλλη η τεχνολογία σε κάποιους τομείς έχει προοδεύσει και σε κάποιους έχει μείνει στάσιμη. Αυτή είναι και η μαγεία του Fallout.

To Pip Boy gadget θα φοριέται στο χέρι σας και θα παρέχεται στην Collector's Edition του Fallout 4! Μάλιστα θα μπορείτε να τοποθετήσετε σε αυτό το smartphone σας. Θα δημιουργηθεί μέχρι και app για αυτό για Android και iOS! Είναι πραγματικά απίστευτο στην όψη.

Χτίσιμο και crafting
Στο Fallout 4 θα μπορείτε να χτίσετε την βάση σας, κάνοντας scrap αντικείμενα και χρησιμοποιώντας τα ως υλικά. Θα χτίζετε τα δικά σας σπίτια, τα δωμάτιά τους, την επίπλωσή τους. ακόμα και το...σπίτι του σκύλου σας. Θα τοποθετείτε traders για να πουλάτε αντικείμενα, θα εγκαθιστάτε power generators για να δώσετε ρεύμα σε αμυντικά turrets κ.ο.κ. Ανά διαστήματα θα δέχεστε επιθέσεις από εισβολείς.

Όσο για το crafting, θα υπάρχουν 700 modifications στα όπλα! Αφού προσθέσετε τα modifications σε κάθε όπλο, θα καταλήγουν να έχουν σύνθετα ονόματα ανάλογα με τα mods που τοποθετήσατε, όπως automatic plasma rifles, tactical junk set, alimunion baseball bat κτλ. Θα υπάρχουν επίσης πλήρη modifications στο armor σας! 

Ημερομηνία κυκλοφορίας
Το Fallout 4 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2015, λογικά για PC, PS4 και Xbox One. Ζούμε την άνθηση των RPG και είναι απίστευτο το γεγονός ότι φέτος θα έχουμε τέσσερα δυνατά RPG, απευθυνόμενα σε τελείως διαφορετικά γούστα. Το Bloodborne, το The Witcher 3, το Pillars of Eternity και πλέον το Fallout 4. Κατά την άποψή μου με βάση τα όσα έχουμε δει, το Fallout 4 διεκδικεί τους τίτλους του Game of the Year και του RPG της χρονιάς.

Από την μία θα ήταν κρίμα να χάσει το στέμα το The Witcher 3, απ΄την άλλη για μένα θα ήταν κρίμα να το πάρει γιατί ποτέ δεν κατάφερα να συμβιβαστώ με την ιδέα ενός free flow combat system RPG. Στο Fallout 4, το real-time σύστημα μάχης, τα ατελείωτα όπλα και mods και το crafting του δίνουν έναν άλλον αέρα.

Δείτε 22 νέα screenshots από την παρουσίαση της Bethesda, η οποία ανακοίνωσε ότι ο σκύλος μας...δεν θα πεθαίνει in-game

[UPDATE: 12/8/15] Κατά την διάρκεια της Gamescom 2015 η Bethesda παρουσίασε σε κλειστό δημοσιογραφικό κύκλο το Fallout 4, το οποίο δεν ήταν playable στο ευρύ κοινό.

Η παρουσίαση ήταν σύντομη και αφορούσε κυρίως gameplay μηχανισμούς του Fallout 4, κάτι που δεν είδαμε στην E3. Ξεκινούσε με το γνωστό customization που θα περιλαμβάνει μία σειρά από perks, με animations που δείχνουν πως το perk θα επηρεάζει το παιχνίδι σας. Επειδή δεν υπάρχει level cap θα έχετε όλο το χρόνο να τα ξεκλειδώσετε με την άνεσή σας.

Το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο δείχνει τον ήρωα να περιπλανιέται στην πόλη Lexington και να σκοτώνει μεταλλαγμένους κατοίκους με μία πλειάδα όπλων, από καραμπίνες μέχρι φλογοβόλα. Στο παιχνίδι θα υπάρχουν επίσης minigames με hacking ή άνοιγμα κλειδαριάς, αλλά και retro games που θα παίζετε στο Pip-Boy σας. Γενικά η αίσθηση του gameplay μας θυμίζει αρκετά Fallout 3. Το γεγονός επίσης ότι σε PS4 και Xbox One κάποιοι θα το παίξετε σε 1080p αλλά 30 frames το δευτερόλεπτο, επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά.

Ενώ απαγορεύεται να αναδημοσιεύσουμε το βίντεο καθώς δεν επιτρεπόταν η καταγραφή με κάμερα, ένας συνάδελφος κατάφερε να καταγράψει όσο καλύτερα μπορούσε την σχετική παρουσίαση. Πηγαίντε απευθείας στο 2:35 του βίντεο για να δείτε περισσότερα.

[UPDATE 2: 2/11/15 - Gameplay βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών] Μόλις, οχτώ μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία, είχαμε την διάρρευση ενός gameplay βίντεο από το Fallout 4. Στο βίντεο βλέπουμε το σύστημα μάχης, μερικούς Super Mutants, τον σκύλο-companion εν δράση καθώς και το looting sytem. Aπολαύστε το βίντεο γρήγορα πριν κατέβει.

Το Fallout 4 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το RPG της Bethesda και συζητήστε εκτενώς για το Fallout 4 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 MOKER (Level 13) 15/06/2015 07:13
επική παρουσίαση περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει!!!
#2 +1 DoUzOs (Level 27) 15/06/2015 07:52
Είναι, πραγματικά, απίστευτα όσα έδειξε η Bethesda για το παιχνίδι. Το Fallout 4 πρέπει να είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα κάνω ποτέ pre-order. Σίγουρα, πάντως, θα είναι το πρώτο.
#3 +1 Asxetoss (Level 19) 15/06/2015 08:37
Έτσι πρήρη παρουσίαση ,τρελά πράγματα να κάνεις στο παιχνίδι. Και το κυριότερο έτοιμο να παιχτεί σχεδόν, Αυτό είναι το καλύτερο fallout 4 Νοέμβριος του 15. Τίποτε άλλο .Μπράβο στην Bethesda!
#4 +1 Manos (Level 39) 15/06/2015 09:00
Quoting DoUzOs:
Είναι, πραγματικά, απίστευτα όσα έδειξε η Bethesda για το παιχνίδι. Το Fallout 4 πρέπει να είναι το μοναδικό παιχνίδι που θα κάνω ποτέ pre-order. Σίγουρα, πάντως, θα είναι το πρώτο.

Douzos ξύπνιος είσαι βρε?
Get on the #hypetrain !
#5 theosmichas (Level 7) 15/06/2015 09:58
Πάρα μα πάρα πολλά νέα στοιχεία στο παιχνίδι!!! Με witcher 3 και fallout 4 είναι σίγουρα η χρονιά των rpg. Παιχνιδάρες για να παίζουμε ώρες. Collector's edition σίγουρα!!!
#6 xRiS!! (Level 10) 15/06/2015 10:53
Σε βιντεο το Pip Boy δεν το εχουμε?
#7 Asxetoss (Level 19) 15/06/2015 14:01
Quoting xRiS!!:
Σε βιντεο το Pip Boy δεν το εχουμε?

Δες τα παρακάτω βιντεακια
Pip boy Collectors Edition Fallout 4 E3 2015 Reveal Bethesda Conference
https://www.youtube.com/watch?v=-3_p1Mh_w7U
https://www.youtube.com/watch?t=18&v=vWDcAN-UQxM
#8 Airborne Games Greece (Level 9) 15/06/2015 16:19
To Shelter Game θα βγει για Android?
#9 Myrmidon (Level 21) 12/08/2015 20:21
Με βλέπω να αγοράζω νέα κάρτα γραφικών..... :D
#10 Mystique (Level 23) 12/08/2015 22:12
Πολυ καλο ειναι, να δω αν θα το σηκωνει το pc σε υψηλες αναλυσεις.
#11 supermario644ever (Level 20) 13/08/2015 11:07
Το νέο βίντεο δεν είναι και πολύ καλό όσον αφορά ανάλυση και ποιότητα επειδή τραβήχτηκε υπό άθλιες συνθήκες αλλά με κάνει να το περιμένω αυτό το game περισσότερο
#12 TheLuckyShamrock (Level 15) 02/11/2015 12:26
Αργκ, είναι τόσο υπέρτατο το παιχνίδι αυτό. :o
#13 Asxetoss (Level 19) 02/11/2015 15:12
Λίγες μείνανε ακόμα ,υπομονή σε όσους το περιμένουν ,κάποια στιγμη θα μου δοθεί και εμενα η ευκαιρια να παίξω την παιχνιδαρα, αλλά έχω σκοπό να παίξω τα προηγούμενα παιχνίδια πρώτα.
#14 TheRedWood (Level 17) 02/11/2015 15:47
Γατάκια οι super mutants με 2-3 hits πέφτουν.
#15 supermario644ever (Level 20) 02/11/2015 17:54
Ακόμη και οκτώ μέρες πριν τη κυκλοφορία "εκπλήξεις" βίντεο
Notification