Final Fantasy XV: Gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Final Fantasy XV: Gameplay videos

Final Fantasy XV: Gameplay videos

Νέο βίντεο με gameplay σε PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/9/14] Η Square Enix κυκλοφόρησε για πρώτη φορά βίντεο με σκηνές που παρουσιάζουν το gameplay του Final Fantasy XV.

Ο λόγος που κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο είναι διότι ο παραγωγός Hajime Tabata ήθελε να αντικρούσει τα λεγόμενα πολλών fans οι οποίοι πίστευαν πως όλα τα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ήταν pre- rendered ή από κάποιο cutscene.

Δείτε αναλυτικά το gameplay video: 

Στο βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε τα υπέροχα γραφικά που είναι γνωστό χαρακτηριστικό όλων τον Final Fantasy, αλλά και μερικές σκηνές μάχης οι οποίες κλιμακώνονται με την μάχη ενάντια σε ένα από τα πιο επικίνδυνα τέρατα της σειράς, το Behemoth. Εμφάνιση κάνει επίσης το σύστημα μέρας/νύχτας όπως και βροχή που μας κάνει να πιστεύουμε πως ο καιρός μάλλον θα αλλάζει στο τελικό game ανά τακτά διαστήματα.

[UPDATE: 1/11/14] Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ, μέσα από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον τεράστιο κόσμο του Final Fantasy XV. Όπως θα δείτε παρακάτω, θα μπορείτε να περιπλανηθείτε ελεύθερα στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, να ψαρέψετε και να επισκεφθείτε διάφορες τοποθεσίες που θα βρείτε μπροστά σας. Την νύχτα το πλήθος των τεράτων αυξάνεται και αν βρεθείτε κοντά σε ένα από αυτά, θα χρειαστεί να τα πολεμήσετε.

To Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης.

[UPDATE 2: 14/11/14] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα ακόμη gameplay video από το Final Fantasy 15 σε 1080p. Το παρουσίασε η Square Enix στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

Το Final Fantasy XV δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα λανσαριστεί για PS4 και Xbox One. Όσοι αποκτήσετε το Final Fantasy Type-0 HD τον Μάρτιο του 2015 θα μπορέσετε να παίξετε το demo του.

[UPDATE 3: 27/2/15] Μία φευγαλέα ματιά στον ανοιχτό κόσμο του Final Fantasy XV.

Κατά την διάρκεια μίας 

 ο director του παιχνιδιού, Hajime Tabata, έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο σχετικά με την άγρια ζωή, τα ζώα και τα θηρία που θα συναντήσουμε στο Final Fantasy XV .

Η συνέντευξη είχε διάρκεια δύο ώρες και ο Hjame Tabata μίλησε για το Final Fantasy XV, το Final Fantasy Type-0 HD και απάντησε σε ερωτήσεις από τους fans. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε το τρέιλερ.

[UPDATE 4: 9/3/15 - Νέα gameplay βίντεο από την PAX East] H Square Enix παρουσίασε στην γνωστή έκθεση ένα μεγάλο κομμάτι από το development του Final Fantasy XV.

Η συνεδρίαση της εταιρίας ονομάστηκε Game Designs of Final Fantasy XV. Εκεί, δόθηκε η δυνατότητα στους μεγαλύτερους σχεδιαστές του παινχιδιού, Wan Hazmer και Prasert Prasertvithyakarn, να δείξουν κομμάτια από την δουλειά τους. Στα βίντεο που ακολουθούν, θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους χαρακτήρες, το σύστημα μάχης, ένα Chocobo post, το σύστημα πλοήγησης Buddy και πολλά άλλα.

To Final Fantasy XV: Episode Duscae θα συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα αντίγραφα του Final Fantasy Type-0 για το Xbox One και PS4 σαν bonus που μπορείτε να κατεβάσετε όσο υπάρχουν ακόμα αποθέματα. Το Final Fantasy Type-0 HD θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου.

Δείτε τα υπόλοιπα gameplay videos που έχουν κυκλοφορήσει για το Final Fantasy XV και συζητήστε για το Final Fantasy Type-0 στο αντίστοιχο topic στο forum.

[UPDATE 5: 31/8/15 - Gameplay video οδήγησης] Η Square Enix ανακοίνωσε ένα νέο gameplay video, το οποίο μας παρουσιάζει ένα δείγμα από την οδήγηση του παιχνιδιού.


[UPDATE 6: 1/2/16] 
Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο, παρουσιάζοντας και κάποια stealth στοιχεία.

Δείτε τους ήρωες να εισβάλλουν στην στρατιωτική βάση Nifheim προσπαθώντας να μην γίνουν αντιληπτοί και να εξολοθρεύουν τους εχθρούς με sneak attacks και στη συνέχεια να μάχονται ανοιχτά δείχνοντας το νέο σύστημα μάχης.


[UPDATE 7: 16/8/16 – Νέο 50λέπτο gameplay βίντεο]
Η Square Enix έδωσε στην δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα ένα νέο gameplay βίντεο για το Final Fantasy XV, το οποίο διαρκεί 53 ολόκληρα λεπτά. Όπως θα δείτε παρακάτω πρόκειται για την εισαγωγή του επερχόμενου JRPG. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το σενάριο, το leveling system, τους μηχανισμούς του car exploration, τις μάχες και από τις υπόλοιπες προαιρετικές δραστηριότητες, όπως το ψάρεμα.

Όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο άρθρο μας η κυκλοφορία του Final Fantasy XV μετατέθηκε για δύο ολόκληρους μήνες και ως εκ τούτου θα το δούμε στα τέλη Νοεμβρίου.

[UPDATE 8: 29/8/16 - Νέο βίντεο διάρκειας 33 λεπτών] Η Square Enix παρουσίασε ένα νέο gameplay video διάρκειας 33 λεπτών, αυτή τη φορά στο Ιαπωνικό κανάλι της.

Απολαύστε μεταξύ άλλων το map, το user interface, το ιαπωνικό voice acting, τις ωραίες παρουσίες της συγκεκριμένης έκδοσης και φυσικά καθαρό gameplay.

[UPDATE 9: 4/9/16 - PAX East] Η Square Enix παρουσίασε στην έκθεση PAX East ένα νέο εκτενές gameplay video, μέσω τις παρακάτω συνέντευξης τύπου.

Το βίντεο ξεκινάει στο 24:30.

[UPDATE 10: 17/9/16 - Gameplay video από την TGS 2016] Κατά την διάρκεια του Tokyo Game Show 2016 παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video για το Final Fantasy 15 συνολικής καθαρής διάρκειας 45 λεπτών.

Δείτε το παρακάτω.

[UPDATE 11: 24/9/16 - Τα πρώτα 40 λεπτά του Final Fantasy XV] Η Square Enix παρουσίασε τα πρώτα 40 λεπτά του Final Fantasy XV στο Xbox One.

Δείτε το σε δύο μέρη, στα παρακάτω βίντεο:

[UPDATE 12: 3/10/16 - Gameplay video από την Twitchcon] Η Square Enix δημοσιοποίησε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον χαρακτήρα να χρησιμοποιεί το πολύ δυνατό Death Spell σε διάφορους εχθρούς και να τους ρουφάει ζωή.

Όπως εξηγείται στην περιγραφή του βίντεο, για να χρησιμοποιήσετε το Death Spell πρέπει να φορέσετε το Ring of the Lucii και όσο μεγαλύτερη η διάρκεια της χρήσης του, τόσο αυξάνεται η δύναμή του. Το βίντεο δείχνει επίσης έναν πολύ δύσκολο εχθρό που μοιάζει με δεινόσαυρο και ονομάζεται Bandersnatch.

[UPDATE 14: 14/11/16 - Εναλλαγή ημέρας-νύκτα] Δείτε στο παρακάτω gameplay video την εναλλαγή ημέρας-νύκτας στο Final Fantasy XV.

Το βίντεο προέρχεται από το Ιαπωνικό demo του παιχνιδιού και έχει γίνει capture σε PS4 Pro.

[UPDATE 15: 1/9/17 - Νέο βίντεο με gameplay σε PC] Η Nvidia κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο με gameplay του Final Fantasy XV σε PC, όπου μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται το δημοφιλές RPG σε ένα σύστημα υψηλών αποδόσεων.

Το βίντεο έχει διάφορα στιγμιότυπα από το gameplay σε ανάλυση 4K με πολλά ειδικά εφέ τα οποία θα είναι αποκλειστικά για την έκδοση σε PC. Το Final Fantasy XV θα περιέχει διάφορες τεχνολογίες της Nvidia όσον αφορά τον αισθητικό τομέα όπως τα Turf Effects και τα συστήματα Voxel Ambient OcclusionΔείτε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως θα χρειαστείτε μια οθόνη με υποστήριξη 4K για να δείτε το βίντεο σε πλήρη ανάλυση.

Δείτε το βίντεο:

Το Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει σε PC τους πρώτους μήνες του 2018 ενώ τελικά το μέγεθος των αρχείων του game δεν θα είναι 170 GB.

To Final Fantasy XV κυκλοφορεί ήδη για PS4 και Xbox One. Η έκδοση για PC αναμένεται να έρθει στις αρχές του 2018.

Διαβάστε το review μας για το Final Fantasy XV και συζητήστε σχετικά σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Badlorg (Level 25) 22/09/2014 15:43
Απλά τέλειο για τα γραφικά του και μακάρι να βγει σχεδιαστικά καλό και να αξίζει να το δοκιμάσεις.Απλά δεν υπάρχει. :lol:
#2 therion (Level 1) 22/09/2014 16:38
Εδω θα βγει final fantasy xiii για το pc και εσείς ασχολείστε με αυτες τις κοσνόλες...
#3 +1 NoGood! (Level 24) 22/09/2014 18:13
Όντως τα γραφικά είναι απίστευτα,όπως πάντα,για κάθε τίτλο Final Fantasy!!Άντε να ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας...
#4 +1 Niosys (Level 10) 23/09/2014 17:37
Quoting therion:
Εδω θα βγει final fantasy xiii για το pc και εσείς ασχολείστε με αυτες τις κοσνόλες...


Το 13 ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Το μόνο καλό είναι ότι μάλλον θα ανοίξει το δρόμο για pc και στα επόμενα.
#5 Akis 7 (Level 20) 14/11/2014 21:12
Γιατι φαινεται απιστευτα εντυπωσιακο??? Σε λιγα παιχνιδια το λεω αυτο.....
#6 Salina (Level 18) 01/02/2016 13:30
Ειναι τοσο αψογο το τελευταιο gameplay! μονο και μονο για αυτο το game θα παω να παρω PS4!
#7 ashbringer (Level 25) 17/08/2016 08:23
Φαίνεται εκπληκτικό και απο τα γραφικά του αλλά και γενικά απο το gameplay.
#8 Blood Prince (Level 30) 29/08/2016 18:16
Quote:
Η Square Enix παρουσίασε ένα νέο gameplay video διάρκειας 33 λεπτών, αυτή τη φορά στο Ιαπωνικό κανάλι της.
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με πολύ καλά γραφικά.Θα το τσεκάρω.
Notification