Xenoblade Chronicles αποκλειστικά στο νέο 3DS

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Xenoblade Chronicles αποκλειστικά στο νέο 3DS

Xenoblade Chronicles αποκλειστικά στο νέο 3DS

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

[Αρχική δημοσίευση: 29/8/14] Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Xenoblade Chronicles του Wii θα γίνει port το οποίο θα τρέχει στα new 3DS και new 3DS XL.

Ο λόγος είναι ότι θα απαιτείται η CPU των νέων 3DS. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε αφήνει "απ' έξω" τους κατόχους του παλιού 3DS. Τουλάχιστον όσους σκεφτόντουσαν να παίξουν το port στη φορητή τους κονσόλα και να το δουν σε 3D.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι ο Shulk του Xenoblade Chronicles θα βρίσκεται στο ρόστερ του νέου Super Smash. Bros σε 3DS και Wii U.

Η κίνηση αυτή της Nintendo δεν αποκλείει ασφαλώς το να ακολουθήσουν περισσότερα games στο μέλλον τον συγκεκριμένο δρόμο.

[UPDATE: 7/2/15] Η Nintendo ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι το Xenoblade Chronicles, το port της έκδοσης για Wii, θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου 2015 αποκλειστικά για τα νέα 3DS.

Η έκδοση για τα νέα φορητά της Nintendo θα προσφέρει την λειτουργία StreetPass μέσω της οποίας θα μπορείτε να κερδίσετε tokens, τα οποία θα μπορείτε να ξοδέψετε για να ξεκλειδώσετε μουσική και μοντέλα χαρακτήρων. Θα υποστηρίζει επίσης τα Amiibo, ενώ θα περιέχει και ένα νέο bonus mode που σας επιτρέπει να δείτε όλα τα 3D μοντέλα των χαρακτήρων, καθώς και να ακούσετε την μουσική του παιχνιδιού. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο port θα εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ των New 3DS και New 3DS XL με αποτέλεσμα το Xenoblade Chronicles να μην είναι συμβατό με τα προηγούμενα μοντέλα της φορητής κονσόλας.

Διαβάστε το review της Wii έκδοσης του Xenoblade Chronicles, όλες τις ειδήσεις που αφορούν το 3DS και συζητήστε τις στο Wii U/3DS subforum του GameWorld.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα τελευταία νέα για το 3DS και συζητήστε τα στο νέο Forum του GameWorld.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification