Doom: Armies of Hell - The Core mod

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Doom: Armies of Hell - The Core mod

Doom: Armies of Hell - The Core mod

Το FPS της id Software γίνεται MOBA.

Ένας ταλαντούχος χρήστης κατάφερε να δημιουργήσει ένα MOBA total conversion mod για το Doom στα PC.

Μπορεί το νεότερο μέλος της δημοφιλούς FPS σειράς της id Software να κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, κάποιοι modders όμως έχουν ήδη πιάσει δουλειά, αναπτύσσοντας διάφορα mods. Ο Patrick Roeder αποφάσισε να “παίξει” με το SnapMap -το εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε custom maps για το Doom- και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Το Armies of Hell: The Core είναι ένα MOBA που παίζεται από προοπτική πρώτου προσώπου. Διαθέτει πέντε διαφορετικά classes (Dire Trooper, Behemoth, Fiend Scout, Hellmancer και Technophage), ενώ αναμένεται να προστεθεί άλλο ένα μελλοντικά. Ξεκινάτε από το πρώτο level σε κάθε match και ανεβαίνοντας levels (έως το πέμπτο που είναι το cap), ξεκλειδώνετε abilities και όπλα, ενώ αυξάνονται και τα στατιστικά σας. Το Armies of Hell διαθέτει όλα τα γνωστά στοιχεία που συναντάμε στα MOBA, όπως lanes με creeps, jungle, camps, μαγαζάκια, power ups, καθώς και μια βάση που πρέπει να καταστρέψετε η οποία προστατεύεται από έναν δυνατό αντίπαλο.


Μπορείτε να δοκιμάσετε την beta του Armies of Hell: The Core ψάχνοντας το παρακάτω map ID μέσω του Doom: XTUSHQ5S

Διαβάστε το review του Doom από τον Παντελή Δασκαλέλο και πείτε μας την άποψή σας για το Armies of Hell: The Core στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/06/2016 07:05
Μπράβο του και μακάρι να δούμε και άλλες τέτοιες προσπάθειες.Η πόρωση με το DOOM να μην τελειώσει ποτέ.
Notification