Halo 5 Forge Mode στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
Halo 5 Forge Mode στα PC

Halo 5 Forge Mode στα PC

Θα περιλαμβάνει custom game browser. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/5/16] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Forge mode του Halo 5 θα διατεθεί και στα PC.

Η νεότερη έκδοση του map editor των Halo θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και στα PC και μάλιστα θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Το Forge mode θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να παίξετε multiplayer maps, ενώ θα μπορείτε να τα κάνετε share και στην Xbox One έκδοση του Halo 5: Guardians. Η έκδοση για τα PC έρχεται ανανεωμένη, αφού θα υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι, καθώς και αναλύσεις έως 4K.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει για την έκδοση του Xbox One:


Επιπλέον, θα σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να δοκιμάσετε τα maps με τους φίλους σας, ενώ οι χάρτες που θα δημιουργήσετε, θα μπορούν να γίνουν publish και στο Xbox One. Μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες και για τα νέα περιβάλλοντα, τις προηγμένες δυνατότητες διαμοιρασμού αρχείων και τα νέα αντικείμενα που θα προστεθούν στο Forge mode της Xbox one έκδοσης. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν θα κυκλοφορήσει το Halo 5: Guardians και στα PC, το Forge mode όμως είναι τουλάχιστον ένας τρόπος για να απολαύσετε ένα μέρος του.

[UPDATE: 24/8/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν ότι το Halo 5: Forge θα κυκλοφορήσει στα PC στις 8 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα δούμε και το 9ο DLC για το Halo 5: Guardians στο Xbox One με την ονομασία Anvil's Legacy.

Το Halo 5 Forge Mode στα PC θα περιλαμβάνει 4K ανάλυση και την δυνατότητα να κάνετε host ή να συνδεθείτε σε multiplayer αγώνες έως και 16 παικτών. Θα μπορείτε επίσης να κατεβάσετε levels σε Xbox One και PC, να τα κάνετε customize ή να δημιουργήσετε το δικό σας.

Το Anvil's Legacy DLC θα περιλαμβάνει δύο νέα maps, τρία νέα όπλα, Sound Dampener attachments, REQ για περισυλλογή, armor και weapons skins, καθώς και δύο νέα maps, τα Mercy και Temple.

[UPDATE 2: 27/8/16 - Ελάχιστες απαιτήσεις] Ανακοινώθηκαν οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις για το Halo 5: Forge mode στα PC.

Καταρχήν για λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να έχετε τα Windows 10. Κατά δεύτερον οι προτεινόμενες απαιτήσεις είναι οι μεγαλύτερες που είχατε δει ποτέ, αφού μόνο για 1080p με 60 frames χρειάζεστε κάρτα γραφικών 4GB και 12GB RAM, ενώ για Ultra settings, τα πορτοφόλια θα αδειάσουν.

Ελάχιστες
DirectX 12
CPU: Intel Core i5 στα 2.3GHz ή αντίστοιχο AMD
Κάρτα γραφικών: 2GB
RAM: 8GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 40GB

Προτεινόμενες (1080p με 60 frames)
DirectX 12
CPU: Intel Core i5-3570K στα 3.4GHz ή αντίστοιχο AMD
Κάρτα γραφικών: 4GB
RAM: 12GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 40GB

Ultra (4K με 60 frames)
DirectX 12
CPU: Intel Core i7-4770K στα 3.4GHz ή αντίστοιχο AMD
Κάρτα γραφικών: 6GB
RAM: 16GB
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 40GB

[UPDATE 3: 5/9/16 - Custom game browser] Η 343 Industries προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, αφού δήλωσε ότι το Forge mode του Halo 5 στα PC θα περιλαμβάνει custom game browser. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το Forge mode παύει να είναι απλά ένα εργαλείο δημιουργίας maps και πλέον μετατρέπεται ουσιαστικά σε ένα online FPS που σας επιτρέπει ταυτόχρονα να φτιάξετε τους δικούς σας χάρτες.

Διαβάστε το review του Halo 5: Guardians από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε εκτενώς για το FPS της 343 Industries στο σχετικό forum topic.

K

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 20/05/2016 07:28
Παιχνιδάρα με τα όλα της.Και στο Pc θα είναι ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία.
#2 dimzaf (Level 2) 10/09/2016 21:04
einai poli kalo paixnidi.....
Notification