Φήμη: Battlefield: Bad Company 3

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Φήμη: Battlefield: Bad Company 3

Φήμη: Battlefield: Bad Company 3

Έρχεται το πρώτο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/12/17] Το πρώτο Battlefield: Bad Company κυκλοφόρησε το 2008. Το ακολούθησε ένα sequel το 2010, με πολλές σημαντικές προσθήκες στο gameplay.

Πλέον, μετά από πολλά χρόνια, μία φήμη για κυκλοφορία του τρίτου μέρους της σειράς έρχεται στο προσκήνιο. Προέρχεται απ' τον YouTuber AlmightyDaq, ο οποίος ωστόσο έχει ελάχιστους subscribers, συνεπώς δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες ο YouTuber φέρεται να έχει στα χέρια του, το sequel θα διεξάγεται στο Βιετνάμ, σε περίοδο που χρονικά τοποθετείται στα μέσα και προς το τέλος του πολέμου, με στοιχεία από τον Ψυχρό Πόλεμο. Τα modes Conquest, Rush, Operations, Domination και Team Deathmatch θα δώσουν το παρόν, μαζί με ένα 5v5 mode παρόμοιο με το Squad Obliteration.

Οι φήμες κάνουν επίσης λόγο για μάχες που θα έχουν περισσότερη ένταση και χάρτες παρόμοιους με αυτούς του Bad Company 2 και του Battlefield 3. Τα customizations, τα όπλα και τα οχήματα θα έχουν περισσότερο το στυλ του Battlefield 4 και όχι του Battlefield 1, αν και κάθε αντικείμενο θα προέρχεται από την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου. Επίσης, το Battlefield Bad Company 3 δεν θα έχει μικροσυναλλαγές, ούτε battlepacks, μετά τις αντιδράσεις απ΄το Star Wars: Battlefront II.

 

[UPDATE 2: 27/2/18] Ο Randy Evans, Media και Video director της EA Dice, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι το τρέιλερ του Battlefield 2018 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το Battlefield 5 ή το Battlefield: Bad Company 3, ενώ ανοικτά μένουν τα σενάρια και για άλλα games. Ωστόσο, ένας YouTuber που ορθά στο παρελθόν γνωστοποίησε το Battlefield 1 πριν την ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι έχει στα χέρια του στοιχεία που αναφέρουν ότι φέτος θα κυκλοφορήσει το Battlefield: Bad Company 3.

 

Μένει να δούμε αν οι φήμες θα επιβεβαιωθούν. Προς το παρόν διαβάστε τα reviews των Battlefield: Bad Company και συζητήστε για το Battlefield: Bad Company 3 στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 12/12/2017 17:37
Αν ισχύει, πολύ καλά νεα...Το είχα λατρέψει το Bad Company 2!
#2 ashbringer (Level 25) 13/12/2017 08:34
Αν ισχύουν οι πληροφορίες ξαναγυρνάμε στις παλιές καλές συνταγές και σε κλασικούς τίτλους.Το Bad Company ήταν έπος.
#3 Spacecruiser (Level 2) 14/12/2017 00:17
Bad Company η καλύτερη σειρά Battlefield που έχει βγάλει η ΕΑ. Ας ελπίσουμε ότι το υπέροχο squad θα είναι εκεί και ότι η ΕΑ δεν θα καταστρέψει αυτή την σειρά.
Notification