Το Grand Theft Auto βοηθάει την αυτόματη πλοήγηση πραγματικών αυτοκινήτων

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Grand Theft Auto βοηθάει την αυτόματη πλοήγηση πραγματικών αυτοκινήτων

Το Grand Theft Auto βοηθάει την αυτόματη πλοήγηση πραγματικών αυτοκινήτων

Νέο Πανεπιστήμιο εμπιστεύεται το Action-Adventure της Rockstar για εξομοίωση του A.I. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/9/16] Η Rockstar σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών Intel Labs και το Πανεπιστήμιο του Darmstadt θα βοηθήσει μέσω της έρευνάς της, δίνοντας τον κώδικα της σειράς Grand Theft Auto σε ερευνητές.

Στόχος των ερευνών είναι να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της A.I. των...πραγματικών αυτοκινήτων. Τόσο η Intel Labs όσο και το Πανεπιστήμιο του Darmstadt θα γλιτώσουν χιλιάδες ώρες ερευνών λαμβάνοντας τον έτοιμο κώδικα της Rockstar, κάτι που θα τους επιτρέψει να προσομοιώσουν πιο εύκολα την σχέση μεταξύ αυτοκινήτων, πεζών και του γύρω περιβάλλοντος. 

"Με τα εικονικά περιβάλλοντα της Rockstar οι ερευνητές θα συλλέξουν περισσότερα δεδομένα και μάλιστα με ακρίβεια" δήλωσε ο φοιτητής του Darmstadt και ερευνητής του project Alireza Shafaei, προσθέτοντας ότι "Τα δεδομένα που θα λάβουμε είναι ισάξια ή ακόμη και καλύτερα από τα πραγματικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε για εξάσκηση".

Για να δούμε λοιπόν αν τα αυτοκίνητα αυτόματης πλοήγησης θα αρχίσουν να επεκτείνονται στις αγορές του μέλλοντος. Μέχρι τότε δείτε τι συνέβη με την μήνυση της Lindsay Lohan στη Rockstar.

[UPDATE: 18/4/17 - Νέα συνεργασία της Rockstar] Σύμφωνα με το Bloomberg, η Rockstar συνεργάζεται πλέον και με το Πανεπιστήμιο του Princeton προκειμένου οι ερευνητές της σχολής να τεστάρουν το A.I. των οχημάτων μέσω του GTA. Οι ιθύνοντες του Princeton δήλωσαν ότι τέτοιου είδους έρευνες είναι πιο ασφαλείς απ' ότι όταν γίνονται στον πραγματικό κόσμο, ενώ δίνουν στους μηχανικούς μια ευρεία γκάμα επιλογών και την δυνατότητα απεριόριστων δοκιμών.

Στη συνεργασία αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι το παιχνίδι έχει 262 οχήματα, 14 διαφορετικές καιρικές συνθήκες, γέφυρες, τούνελ, φανάρια και πάνω από 1.000 NPC να περπατούν ανέμελλα στους δρόμους.

Διαβάστε τα reviews όλων των εκδόσεων του Grand Theft Auto V. Όσοι παίζετε GTA V online μπείτε στο GameWorld club.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/09/2016 07:50
Αχ ρε Rockstar παντού είσαι και παραδίδεις μαθήματα.
#2 ashbringer (Level 25) 19/04/2017 08:32
Υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει αυτό το παιχνίδι πλέον; Δίκαια ο Βασιλιάς των games.Του αξίζει αυτός ο τίτλος.
Notification