Συνταξιοδοτείται ο Chris Metzen από την Blizzard

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Συνταξιοδοτείται ο Chris Metzen από την Blizzard

Συνταξιοδοτείται ο Chris Metzen από την Blizzard

Ο συνδημιουργός των Diablo, Warcraft και StarCraft θα λάβει άγαλμα φεύγοντας.

[Αρχική δημοσίευση: 13/9/16] Ο Chris Metzen, αντιπρόεδρος του τμήματος Σεναρίου και Development των franchises της Blizzard, συνταξιοδοτήθηκε και αποσύρθηκε από την βιομηχανία του gaming.

Ο Metzen είχε κύριο ρόλο σε πολλά από τα games της Blizzard, με χαρακτηριστικό το World of Warcraft, ενώ είχε συνεισφέρει ακόμα και στην ταινία που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Μάλιστα συμμετείχε και ως ηθοποιός και συγκεκριμένα ως ένας πωλητής αρωμάτων. Συμμετείχε στην δημιουργία διαφόρων cinematics, σεναρίων και γενικά άφησε το στίγμα του σε πολλά games της Blizzard, ενώ έδωσε την φωνή του στους Thrall και Varian στο World of Warcraft: Legion.

Το στέλεχος της Blizzard συμμετείχε ως συνδημιουργός σε ιστορικά games, όπως τα Diablo, Warcraft και StarCraft, ενώ ανέλαβε και την ιστορία του Overwatch. Υπήρξε διευθυντής του δημιουργικού τμήματος στα περισσότερα games της Blizzard. Η ανακοίνωση παραίτησής του έγινε μέσω email μεταξύ των υπαλλήλων της Blizzard χθες Δευτέρα. Σύμφωνα με το μήνυμα του Chris Metzen στα forums της Blizzard, η παραίτησή του σημαίνει ταυτόχρονα και συνταξιοδότηση. Πρόωρα ασφαλώς, αφού ο 42χρονος εργάζεται για 23 χρόνια.

[UPDATE: 20/9/16 Άγαλμα για τον Chris Metzen] Η Blizzard δημιούργησε ένα άγαλμα για την συνταξιοδότηση του Chris Metzen και τα 23 χρόνια προσφοράς του. Θα το πάρει σπίτι μαζί του φεύγοντας. 

Ο επικεφαλής των οπτικών εφέ της Blizzard, Terrie Denman, αποκάλυψε το άγαλμα χθες στο Twitter. Στο άγαλμα ο Metzen κρατάει το χέρι του τον Baby Winston.

Διαβάστε το review του World of Warcraft: Legion και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic. Αν ψάχνετε άτομα για να παίξετε online τότε κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε Battle.net IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 13/09/2016 17:57
Ευτυχώς που δεν βγήκε στην σύνταξη ο kojima γιατί θα βλέπαμε 100 μηνύματα εδώ.
Ευχαριστούμε πολύ για το άρθρο!
Και με τα τρία παιχνίδια ( starcraft, Warcraft, diablo) έχω περάσει άπειρες ώρες έως τώρα. Thank you Chris!
#2 ashbringer (Level 25) 14/09/2016 07:36
Έδωσε πολλά στην Blizzard και στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια.Καλή συνέχεια να έχει και τον ευχαριστούμε.
#3 MuscleMuseum (Level 11) 23/09/2016 03:02
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΓΙΑ ΟΛΑ THUNDERGOD! Ελπίζουμε να συνεχισεις να δινεις την φωνή σου για τους χαρακτήρες (px Thrall) . Ήσουν ο ήρας των παιδικών μ χρόνων κ αυτός που με έκανε να αγαπήσω το Warcraft. Τhanks y Chris! FOR DA HORDEEEEEE!!
Notification