Epic Games: Στοιχεία 800.000 accounts εκλάπησαν από hackers

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Epic Games: Στοιχεία 800.000 accounts εκλάπησαν από hackers

Epic Games: Στοιχεία 800.000 accounts εκλάπησαν από hackers

Αλλάξτε τους κωδικούς σας!

Παίξατε πρόσφατα την open beta του Paragon φτιάχνοντας account στο site EpicGames.com;

Δυστυχώς μετά από επίθεση που έγινε από hackers λίγες ώρες πριν, τα στοιχεία της βάσης των 800.000 χρηστών εκλάπησαν, με αποτέλεσμα τα στοιχεία σας να βρίσκονται ήδη στα χέρια τους. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν IP διευθύνσεις, emails, ημερομηνίες εγγραφής και (μία άποψη που αμβισβητείται) κωδικούς. Η Epic Games υποστηρίζει με ανακοίνωση ότι οι κωδικοί σας είναι κρυπτογραφημένοι, όμως καλού κακού θα προτείναμε να τους αλλάξετε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το account στο site της Epic Games παρέχει πρόσβαση σε τρία σημεία. Στο site, στα forums και στον Epic Games Launcher με τον οποίο τρέχετε τα games. Συνεπώς αν έχετε φτιάξει account σε οποιοδήποτε από τα τρία μέρη και χρησιμοποιείτε τον κωδικό σας σε άλλα sites όπως Facebook, στην ίδια την email διεύθυνσή σας κτλ. καλό θα είναι να αλλάξετε τον κωδικό σας. Υπάρχει συχνό φαινόμενο κατά το οποίο οι hackers δίνουν ακόμα και δημόσια τις βάσεις που υποκλέπτουν.

Διαβάστε το preview του Paragon. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 ashbringer (Level 25) 26/08/2016 15:22
Επιθέσεις γίνονται ανα πάσα ώρα και στιγμή σε οποιαδήποτε εταιρεία,πρόγρα μμα κλπ.Καλό είναι πάντα να παίρνουν τις κατάλληλες προφυλάξεις και οι χρήστες αλλά και οι εταιρείες ώστε να μειωθούν τέτοια φαινόμενα.
Notification