Πλημμύρα στη Λουιζιάνα σε σπίτι developer

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Πλημμύρα στη Λουιζιάνα σε σπίτι developer

Πλημμύρα στη Λουιζιάνα σε σπίτι developer

Το Road Redemption καθυστερεί. 

Για δεύτερη φορά στην ιστορία του gaming, ακραία καιρικά φαινόμενα είναι αιτία για την καθυστέρηση ενός παιχνιδιού.

Η εταιρεία ανάπτυξης Dark Seas Interactive υπέστη ζημιές λόγω των πλημμύρων στην πόλη της Λουιζιάνα. Ως εκ τούτου, το Road Redemption, πνευματικός διάδοχος του Road Rash, θα καθυστερήσει. Στη φωτογραφία βλέπετε το σπίτι του Jason Tate, συνιδρυτή της εταιρείας.

Πάνω από 60.000 σπίτια στη Λουιζιάνα έχουν υποστεί ζημιές σε μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, ενώ έχουν βρεθεί 13 νεκροί. Προς το παρόν το development έχει σταματήσει καθώς προτεραιότητα όλων των developers είναι να βρουν ασφαλή σπίτια για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, σύμφωνα με τον άλλο συνιδρυτή της Dark Seas, Ian Fisch.

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν τους πληγέντες μπορούν να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν στο Braf.org. Βέβαια αν θέλετε να βοηθήσετε πιο ειδικά τους developers τότε μπορείτε να αγοράσετε το Road Redemption στο Steam Early Access έναντι 20 ευρώ. Βρίσκεται σε Early Access από τα τέλη του 2014.

Το Road Redemption αναμενόταν να κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2017, αλλά πλέον θα υπάρξει καθυστέρηση. Λόγω έκτακτης ανάγκης δεν έχει οριστεί ακόμη περίοδος κυκλοφορίας.

Η πρώτη φορά όπου πλημμύρες κόστισαν την καθυστέρηση ενός παιχνιδιού ήταν με την Hello Games που ανέπτυξε το πρόσφατο No Man's Sky. Λίγο τραγική ειρωνεία στην ημέρα κυκλοφορίας του να γίνονται τέτοια γεγονότα. Ελπίζουμε να μην υπάρξει κάποιου είδους...κατάρα, στην οποία κατά τον μήνα κυκλοφορίας του Road Redemption θα ακολουθήσει κάτι άλλο.

Το Road Redemption θα κυκλοφορήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων το 2017 για PC, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε την early access στο Steam.

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Road Redemption. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 23/08/2016 23:33
κριμα αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ πατατα καμια σχεση με τα παλια καλα road rush που λατρευα..
#2 Blood Prince (Level 30) 24/08/2016 00:59
Quote:
Πάνω από 60.000 σπίτια στη Λουιζιάνα έχουν υποστεί ζημιές σε μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών, ενώ έχουν βρεθεί 13 νεκροί.
Δεν γίνονται αυτά,γι'αυτό στην "Ελλαδίτσα" μας είμαστε μια χαρά.
#3 kafrilos (Level 1) 24/08/2016 12:15
Βούλιαξε η επιχείρηση :(
#4 ashbringer (Level 25) 24/08/2016 12:46
Είναι κρίμα και ειδικά στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν συνέχεια θέματα με καιρικά φαινόμενα.
Notification