1666: Amsterdam

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
1666: Amsterdam

1666: Amsterdam

Στη δημοσιότητα gameplay βίντεο. [UPDATE]

Το project της Ubisoft με την κωδική ονομασία 1666: Amsterdam έκανε ξανά την εμφάνισή του μέσω νέας καταχώρησης πατέντας.

Τρία χρόνια μετά την… εξαφάνιση του 1666, ένα νέο trademark φέρνει ξανά στην επιφάνεια το μυστηριώδες game της γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το περιεχόμενο του παιχνιδιού, πέρα από μια παλαιότερη δήλωση του Patrice Desilets ότι θα επρόκειτο για ένα project με παρόμοια production values  με αυτά των Assassin’s Creed, αλλά ο πρωταγωνιστής θα είχε στην κατοχή του διάφορα πυροβόλα όπλα και όχι σπαθιά και μαχαίρια.

1666-Ubisoft

Θυμίζουμε ότι ο Patrice Desilets είναι ο δημιουργός της σειράς Assassin’s Creed. Ο Καναδός developer δούλευε για λογαριασμό της Ubisoft έως το 2010, όταν έφυγε από την γαλλική προγραμματιστική εταιρεία για να μπει στο δυναμικό της THQ Montreal. Το 2013 όμως, η τελευταία κήρυξε πτώχευση και η Ubisoft εξαγόρασε πολλά από τα IP της σε δημοπρασία, μαζί με τα δικαιώματα των IP που κατείχε. Μέσα σε αυτά ήταν και το 1666: Amsterdam. Την ίδια χρονιά, η Ubisoft απέλυσε τον Desilets και έβαλε στον πάγο το παιχνίδι που ο ίδιος ετοίμαζε. Δεδομένου ότι η καταχώρηση μιας πατέντας κοστίζει αρκετά χρήματα, φαίνεται πως η Ubisoft πρόκειται να ξεκινήσει την ανάπτυξη του 1666.

[UPDATE: 26/4/16 - Επιστροφή των δικαιωμάτων στον Patrice Désilets] Όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως, η Ubisoft αγόρασε τα δικαιωμάτα του 1666: Amsterdam σε δημοπρασία αμέσως μετά την πτώχευση της THQ. Η κίνηση αυτή της εταιρείας όμως, δεν βρήκε σύμφωνο τον δημιουργό του IP Patrice Désilets, o οποίος κινήθηκε νομικά εναντίον της Ubisoft προκειμένου να αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα για τον τίτλο. Σήμερα, μετά από αρκετό καιρό στα δικαστήρια, o διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft Montreal Yannis Mallat ανακοίνωσε πως η διαμάχη με τον Patrice Désilets έχει λάβει τέλος και εταιρεία αναμένεται να του επιστρέψει τα δικαιώματα για το 1666: Amsterdam.

[UPDATE 2: 30/4/16 - Gameplay video] Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα gameplay βίντεο που δείχνει πλάνα από το 1666: Amsterdam. Δείτε το βίντεο παρακάτω:


Διαβάστε τις πληροφορίες για την παρουσία της Ubisoft στην E3 2016
και επισκεφθείτε το forum topic της γαλλικής εταιρείας ανάπτυξης για εκτενή συζήτηση γύρω από όλα της τα games.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Blood King (Level 25) 18/04/2016 21:51
Χμμ, videogame με production values αλά Assassin's Creed και πυροβόλα όπλα; Να περιμένουμε ένα third person αριστούργημα σε επίπεδα Dying Light χωρίς zombies δηλαδή!
#2 ashbringer (Level 25) 19/04/2016 07:50
Συμφωνώ με Blood King.Και όσο αφορά τα Assassin Creed πρέπει κάπου να τα τελειώσουν και να ξεκινήσουν κάτι νέο με άλλη θεματολογία.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 04/05/2016 18:44
Οι πρώτες εικόνες δείχνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, ιδίως όσον αφορά το όπλο του πρωταγωνιστή, ενώ, αν κατάλαβα καλά, δίνεται και ο έλεγχος ζώων. Επίσης, στο βίντεο παρελαύνουν πίνακες του σύγχρονου του παιχνιδιού, Johannes Vermeer (1632-1675).
Notification