My Nintendo: Ο διάδοχος του Club Nintendo

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
4
My Nintendo: Ο διάδοχος του Club Nintendo

My Nintendo: Ο διάδοχος του Club Nintendo

Δωρεάν games και εκπτώσεις ως rewards. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/10/15] Η Nintendo, κατά την διάρκεια της σημερινής συνέλευσης με τους επενδυτές της, ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τα επόμενα πλάνα της, μέσα στα οποία περιλαμβάνεται και τα My Nintendo, ένα mobile game με τίτλο Miitomo, καθώς και cloud saves.

Το My Nintendo αποτελεί ένα νέο σύστημα ανταμοιβής χρηστών, το οποίο θα διαδεχθεί σύντομα το Club Nintendo που έκλεισε τις πόρτες του τους προηγούμενους μήνες. Η νέα αυτή υπηρεσία, σας επιτρέπει να κερδίσετε πόντους όσο παίζετε games στις κονσόλες του ιαπωνικού κολοσσού, ενώ θα ανταμείβεστε με πόντους αγοράζοντας επίσης games και add-ons.  Η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίζετε points παίζοντας, αν και υπάρχουν φήμες ότι η ιαπωνική εταιρεία ίσως εισάγει ένα Achievement system για αυτό τον σκοπό ή ένα άλλο παρόμοιο σύστημα.

Οι ανταμοιβές θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επιπλέον DLC content για τα games σας όπως costumes για τους χαρακτήρες σας ή ακόμα και φυσικά αντικείμενα ή κουπόνια για το eShop. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από το Nintendo Network ID σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους λογαριασμούς σας στα Facebook, Twitter και Google για να εισέλθετε στην υπηρεσία.

Επίσης, θα μπορείτε να συνδεθείτε στο My Nintendo και μέσω του browser σας (σ.σ. μάλλον θα υπάρξει και εφαρμογή για κινητά/tablets) όπου θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε games και να ελέγξετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας όπως τους πόντους σας και τα στατιστικά σας. Μελλοντικά, η Nintendo θα χρησιμοποιεί το account system της για να παρέχει και cloud saves για τα games σας στις κονσόλες και τα κινητά.

[UPDATE: 20/3/16 - Στη δημοσιότητα τα πρώτα rewards] Η Nintendo αποκάλυψε τα πρώτα rewards που θα δίνονται μέσω του My Nintendo, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορείτε να κερδίσετε πόντους.

Όπως φαίνεται, μέσα από το νέο σύστημα ανταμοιβών, πέρα από DLC και εκπτώσεις, θα μπορείτε να λάβετε και δωρεάν games, μαζεύοντας Gold και Platinum Points. Σύμφωνα με την λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα, στα δωρεάν games συναντάμε μεταξύ άλλων τα Donkey Kong Country Returns για το Wii U (320 Gold Points), Metroid: Zero Mission (85 Gold Points, New Super Luigi U (240 Gold Points) και το WarioWare: Touched για το 3DS (1000 Platinum Points).

Αγοράζοντας games, θα κερδίζετε Gold Points, ενώ κάθε άλλη αλληλεπίδραση με την υπηρεσία θα σας δίνει Platinum Points. Για παράδειγμα, για αγορές 1000 yen (περίπου 8 ευρώ), θα λαμβάνετε 10 Gold Points, ενώ μπορείτε να κερδίσετε 80 Gold Points αγοράζοντας games αξίας 7000 yen (περίπου 55.6 ευρώ). Platinum Points θα μπορείτε να κερδίσετε μεταξύ άλλων μέσω καθημερινών ενεργειών (missions), όπως το να απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις χρηστών, κάνοντας συχνά login στο My Nintendo ή ακόμα και παίζοντας το Miitomo, το mobile game της Nintendo.

Να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα rewards αυτή την στιγμή αφορούν την αγορά της Ιαπωνίας και μένει να δούμε αν θα γίνουν αλλαγές στην ευρωπαϊκή έκδοση του My Nintendo. Ακολουθεί η σχετική λίστα με τα rewards, ενώ στην gallery του άρθρου μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τους τρόπους απόκτησεις πόντων.

Δωρεάν games και περιεχόμενο:
- Donkey Kong Country Returns (Wii U): 320 Gold Points
- Metroid: Zero Mission (Wii U): 85 Gold Points
- My Nintendo Picross: The Legend of Zelda: Twilight Princess (3DS): 1000 Platinum Points
- New Super Luigi U (Wii U): 240 Gold Points
- Pikmin 3 Map Pack 2: Battle Enemies! Stages 7-10 (Wii U): 30 Gold Points
- Super Mario 64 (Wii U): 120 Gold Points
- Super Mario Land 2: 6 Golden Coins (3DS): 50 Gold Points
- Super Punch-Out! (Wii U): 100 Gold Points
- WarioWare: Touched! (3DS): 1000 Platinum Points

Εκπτώσεις:
- 20% έκπτωση στο Brain Age: Concentration Training (3DS): 600 Platinum Points
- 20% έκπτωση στο Dr. Mario: Miracle Cure (3DS): 230 Platinum Points
- 20% έκπτωση στο Mario Kart 8 (Wii U): 950 Platinum Points
- 20% έκπτωση στο New Super Mario Bros. 2 (3DS): 750 Platinum Points
- 40% έκπτωση στο The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (3DS): 130 Gold Points
- 40% έκπτωση στο New Super Mario Bros. U (Wii U): 160 Gold Points
- 40% έκπτωση στο of Ultimate NES Remix (3DS): 105 Gold Points
- 50% έκπτωση στο Mario & Donkey Kong: Minis on the Move (3DS): 50 Gold Points
- 50% έκπτωση στο Metroid: Other M (Wii U): 90 Gold Points
- 50% έκπτωση στο Super Mario Galaxy (Wii U): 90 Gold Points

Εσάς πως σας φαίνεται το νέο σύστημα ανταμοιβής της Nintendo και τα έως τώρα rewards;

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το Nintendo NX, την επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας και τις τελευταίες ειδήσεις για τα Wii U και 3DS. Συζητήστε για το My Nintendo στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 supermario644ever (Level 20) 31/10/2015 19:33
Πολύ καλό αυτό
Ανταμοιβή στους gamers από nintendo επειδή παίζεις
Γι'αυτό σε αγαπάμε
#2 +2 Marston (Level 12) 04/11/2015 19:40
Πολύ καλά νέα. Θα παίζουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια και θα παίρνουμε και δώρα :-)
#3 +1 Zaratoth (Level 28) 20/03/2016 17:27
Καλά νέα, αλλά όταν είχα πάει να κάνω profile, δεν με άφηνε λόγω ευρωπαϊκού λογαριασμού.
#4 +1 Mystique (Level 23) 20/03/2016 17:36
Πολυ καλη αυτη η επιλογη της εταιριας να δινει καποια ανταμοιβη στους καταναλωτες που παιζουν τα παιχνιδια της. Θελω να δω αν θα το ακολουθησει και η Sony αυτο το μοντελο.
#5 +1 Blood King (Level 25) 20/03/2016 21:21
Λατρεύω την πρωτοβουλία της Nintendo και τις ανταμοιβές που επιφυλλάσσει στους επιμελέστερους gamers, ελπίζω να δω παρόμοιες επιχειρηματικές κινήσεις από τους κολοσούς Microsoft και Sony για τις αντίστοιχες κονσόλες τους.
Notification