Το Killer Instinct και Gears of War UE στα PC

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Killer Instinct και Gears of War UE στα PC

Το Killer Instinct και Gears of War UE στα PC

Έρχονται αρχές του 2016. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 17/6/15] Κατά την διάρκεια του PC Gaming show, η Microsoft αποκάλυψε ότι το Gears of War: Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει και στα PC, πέρα από το Xbox One.

Η κίνηση αυτή δεν θα πρέπει να μας εκπλήσει, καθώς το πρώτο Gears of War είχε έρθει στα PC. Θα είναι λοιπόν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει η Microsoft τι ψάρια μπορεί να πιάσει από πλευράς πωλήσεων. Επιπλέον, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, δήλωσε ότι το Killer Instinct θα κυκλοφορήσει και στα PC.

Το δημοφιλές Fighting θα ακολουθήσει τον δρόμο των Dead Rising 3, Ryse και αρκετών ακόμη games που μεταφέρθηκαν απ' το Xbox One στα PC, λόγω των Windows της Microsoft. Απ' την άλλη τα μόνα games που δεν θα λανσαριστούν στα PC είναι τα νέα Halo, Forza και Gears όπως έχουμε συνηθίσει. Εξαιρείται ασφαλώς το Gears of War: Ultimate που αποτελεί HD έκδοση του πρώτου μέρους, το οποίο είχε κυκλοφορήσει σε Xbox 360 και PC.

[UPDATE: 21/12/15] Τα Killer Instinct και Gears of War: Ultimate Edition θα κυκλοφορήσουν στα PC στις αρχές του 2016 σύμφωνα με την Microsoft.

Διαβάστε το review του Killer Instinct και του Gears of War: Ultimate Edition. Συζητήστε για το Killer Instinct σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Aman (Level 16) 17/06/2015 10:43
Επιτέλους μας θυμηθηκαν εμας του Pcακηδες.
Τοσα χρονια δε βγαζαν ουτε ενα Fighting game.
Εγινε ευτυχως η αρχη με το SF IV, μετα ακολουθησε το Mortal Kombat 9, μετα το DoA 5, Mortal Kombat X, και τωρα και Killer Instict. Yes!
Ενα Tekken εχω καημο να δω. Εστω το 5!
#2 KREAS (Level 12) 18/06/2015 01:03
άλλο ένα fighting game στο pc , αυτά είναι νεα !!!!!!!!!!
#3 donkrueger (Level 13) 19/06/2015 00:11
Ναιιιιι επιτελούς....
Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο gameboy το πρώτο ήταν!!!
#4 Mystique (Level 23) 22/12/2015 22:00
Το Killer Instinct ειναι πολυ καλο fighting. Ο pc δεν εχει και μεγαλη ποικιλια απο τετοια παιχνιδια οποτε ειναι ευπροσδεκτο.
Notification