Η Razer σκέφτεται να εξαγοράσει την Ouya

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Razer σκέφτεται να εξαγοράσει την Ouya

Η Razer σκέφτεται να εξαγοράσει την Ouya

Για 10 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το CNET, η Ouya, εταιρεία που κατασκευάζει την ομώνυμη Android κονσόλα, σκέφτεται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της στην Razer.

Η εταιρεία Razer έχει πλέον εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά των gaming περιφερειακών και το τελευταίο διάστημα επεκτείνεται σε διάφορα αγορές με τα Razer Seiren και Razer Blade, που αποτελεί ίσως το πιο ακριβό της εγχείρημα όπως θα έχετε δει κι από την σχετική αποκλειστική παρουσίαση του GameWorld.

Η Android κονσόλα Ouya είναι μία από τις πολλές στην συγκεκριμένη αγορά κι απ' ότι φαίνεται η ανάγκη για χρηματοδότηση σημαίνει ότι μάλλον...οι πωλήσεις της εν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Από τον Ιούνιο του 2013 μέχρι σήμερα που κυκλοφορεί στην αγορά σε τιμή χαμηλότερη των 100 ευρώ, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει απήχηση στους gamers. Το μόνο στοιχείο που γνωρίζουμε είναι ότι το δημοφιλέστερο παιχνίδι της, TowerFall, έχει επιφέρει μόλις...7000 πωλήσεις κονσολών. Κατά τα άλλα η Ouya δεν έχει αποκαλύψει επίσημα τις πωλήσει της.

Η συμφωνία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς η Ouya διαπραγματεύεται να διατηρήσει το προσωπικό της. Πηγή του VentureBeat κάνει λόγο για συμφωνία 10 εκατομμυρίων ευρώ...και πολλά είναι. Σκεφτείτε ότι δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα κανείς δεν συζητάει για Android κονσόλες, αφού δεν υπάρχουν καν αντιπροσωπείες στις χώρες για να στείλουν την κονσόλα στα εκάστοτε gaming sites.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το μαύρο Ouya. Συζητήστε για την κονσόλα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 -1 TheRedWood (Level 17) 12/06/2015 10:49
The words of a fanboy:
Razer: We're proud to announce...
Fanboys: We'll buy It
#2 supermario644ever (Level 20) 12/06/2015 15:18
Δεν ξέρω τη θα γίνει τελικά αλλά δεν αξίζει αυτή η συμφωνία
#3 ashbringer (Level 25) 14/06/2015 09:23
Θα έχει κάποιο λόγο η Razer για να κάνει μια τέτοια συμφωνία η οποία σε εμάς φαντάζει ανάξια αναφοράς.
Notification