Η Electronic Arts εξαγόρασε την Respawn και ετοιμάζει νέο Titanfall και Star Wars

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Electronic Arts εξαγόρασε την Respawn και ετοιμάζει νέο Titanfall και Star Wars

Η Electronic Arts εξαγόρασε την Respawn και ετοιμάζει νέο Titanfall και Star Wars

315 εκατομμύρια δολάρια το αρχικό ποσό επένδυσης.

 

Η Electronic Arts έχει ως συνηθισμένη τακτική εδώ και δεκαετίες να αγοράζει εταιρείες ανάπτυξης. Αυτή τη φορά εξαγόρασε την Respawn Entertainment.

Η Respawn, που ιδρύθηκε το 2010, από τους Vince Zampella και Jason West, αλλά και πολλά βασικά στελέχη της Infinity Ward, πουλήθηκε για 315 εκατομμύρια δολάρια, συν άλλα 140, τα οποία θα δοθούν σε δόσεις, ανάλογα με το αν η εταιρεία θα πιάσει η όχι οικονομικούς στόχους μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους του 2022.

Ο Andrew Wilson, διεθύνων σύμβουλος της EA, δήλωσε: "Η μακροχρόνια συνεργασία μας εδραιώθηκε με μία από κοινού επιθυμία να δώσουμε στους παίκτες μας ανά τον κόσμο νέες εκπληκτικές εμπειρίες. Το καταφέραμε μαζί με την σειρά Titanfall και τώρα που η ομάδα της Respawn μπαίνει στην EA, έχουμε ακόμη πιο εκπληκτικά πράγματα να κάνουμε στο μέλλον".

Ο Vince Zampella, διευθύνων σύμβουλος της Respawn, δήλωσε: "Νιώσαμε ότι ήρθε ο καιρός να μπούμε σε έναν ηγέτη της gaming βιομηχανίας, που θα μας παρέχει τους πόρους και την υποστήριξη για μια μακροχρόνια επιτυχία, ενώ παράλληλα θα κρατήσουμε την κουλτούρα μας και την δημιουργικότητά μας. Η EA ήταν ένας άριστος συνεργάτης για χρόνια με τα Titanfall και Titanfall 2 και χαιρόμαστε που συνδυάσαμε τις δυνάμεις μας. Το βήμα αυτό είναι πολύ καλό για την Respawn, την EA και τους παίκτες μας".

Ο Zampella δήλωσε στο VentureBeat ότι η Respawn έχει δουλέψει με την EA για πολλά χρόνια, αρχής γενομένης από την ίδρυσή της και ότι η συζήτηση για εξαγορά είχε ήδη προηγηθεί. "Το ερώτημα είναι που βρισκόμαστε στη βιομηχανία και πως θα κάνουμε το επόμενο βήμα για να μεγαλώσουμε και να φτιάξουμε καλύτερα games". Χρειαζόμαστε μεγαλύτερους πόρους για να αναπτύξουμε καλύτερα games.

Η Respawn Entertainment δουλεύει παράλληλα πάνω σε ένα νέο Star Wars, το οποίο ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2016, συνεπώς πιθανόν να αναλάβει το Star Wars (Ragtag) της Visceral Games που έκλεισε πρόσφατα.

Διαβάστε όλα τα reviews των Titanfall και συζητήστε για αυτά στα παρακάτω forum topics.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/11/2017 10:09
Ας ελπίζουμε να βγάλουν κάνα καλό single player Star Wars.
#2 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:58
Συμφωνώ με Shikabane .Πρέπει να δούμε περισσότερα single player επιτέλους με αξιόλογο σενάριο.
Notification