LandFort

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
5
LandFort

LandFort

Τρέιλερ ανακοίνωσης για το ελληνικό Puzzle RPG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/10/15] Η νεοσύστατη ελληνική εταιρεία ανάπτυξης Matasoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του LandFort, που αποτελεί το πρώτο της παιχνίδι.

Πρόκειται για ένα Puzzle με στοιχεία RPG, το οποίο συνδυάζει τις αρετές του Angry Birds, αλλά ταυτόχρονα απευθύνεται και στους οπαδούς των RPG στοιχείων. Βάση σεναρίου καλείστε να ανακαταλάβετε το βασίλειό σας από τους δαίμονες του λόρδου Devenoth που το έχουν κυριεύσει.

Η στόχευση απαιτεί αρκετή ακρίβεια και το gameplay βασίζεται σε μία έξυπνη physics engine. Ακόμα και η αναπήδηση ενός αντικειμένου μπορεί να σας προκαλέσει damage. Σε κάθε σας πορεία προς την καταστροφή εχθρών και φρουρίων αποκτάτε coins τα οποία κατανέμετε σε τέσσερα skills: Strength, Armor, Intellect και Tactics. Παράλληλα, επιλέγετε για το αν θα κατανείμετε τις απολαβές σας σε ειδικά abilities που σας δίνουν πολλαπλές ή ισχυρότερες βολές και άλλα bonuses.

Πρακτικά όποτε πεθαίνετε ξοδεύετε τα skill points σας, ξεκινάτε πάλι από την αρχή και καλείστε να φτάσετε ακόμη παραπέρα. Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι ότι στρατολογείτε συμπολεμιστές οι οποίοι σας βοηθούν μέσα στη μάχη. Όσο αυξάνετε τους συμπολεμιστές σας, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να γίνετε πιο αποτελεσματικοί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε το LandFort δωρεάν από το Google Play.

[UPDATE: 18/10/15] Η MataSoft κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες το πρώτο gameplay video για το LandFort. Δείτε το παρακάτω:

Το LandFort αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ελληνικές προσπάθειες στον χώρο των mobile games. Κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου, ενώ στις 24 Αυγούστου ανέβηκε η έκδοση 1.1 που έλυσε ένα bug που αφορούσε την χρήση των abilities.

[UPDATE 2: 22/10/15 - Announcement trailer] Ένα δεύτερο βίντεο κυκλοφόρησε σήμερα για το LandFort, το οποίο αποτελεί παράλληλα και announcement trailer. Κατά την διάρκειά του θα δείτε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το σενάριο.

Βάση της πλοκής, βρισκόμαστε σε μια εικονική χώρα ιπποτών, την οποία έχουν καταλάβει ο Λόρδος Devenoth και τα δαιμονικά minions του. Στόχος σας ως ιππότης, είναι να συλλέξετε τους επιζόντες και να πάρετε πίσω την χώρα σας.

Κατεβάστε το LandFort δωρεάν από το Google Play.

Συζητήστε εκτενώς για το LandFort σε αυτό το forum topic. Επισκεφθείτε την MataSoft στην Facebook Page της και το επίσημο site της.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/10/2015 10:47
Για mobile gaming ότι πρέπει.Μπράβο στους developers.
#2 Asxetoss (Level 19) 15/10/2015 15:02
Μονο επειδή είναι Ελληνικό θα κατέβει να το δω.
#3 +3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 19/10/2015 04:39
Προβλέπεται μεγάλη πώρωση. Είδα το μεγαλύτερο μέρος του video και πείστηκα απόλυτα. Το έχω κατεβάσει ήδη και το δοκίμασα, μόνο στην αρχή, για να του αφιερωθώ σύντομα. Πολύ θετικό ότι είναι δωρεάν, ενώ για περισσότερα upgrades χρειάζεται να πληρώσεις, εκτός κι αν αρκεστείς σε όσα κερδίζεις στις μάχες. Μπράβο στους Έλληνες developers. Απλό στη σύλληψη, αλλά φαντάζει πολύ εθιστικό. Και πολύ ωραίο soundtrack, από το λίγο που είδα για την ώρα.
#4 supermario644ever (Level 20) 20/10/2015 16:18
Πολύ εθιστικό,το κατεβάζω τώρα 8)
#5 Professor_Severus_Snape (Level 28) 22/10/2015 21:41
Το έχω ξεσκίσει το παιχνίδι για τρίτη συνεχόμενη μέρα (βλ. high scores). Έχω βγάλει μέχρι το 18ο level κι έχω κολλήσει στο προτελευταίο. Όλα είναι θέμα upgrades. Παίζω χωρίς χρήματα για αναβαθμίσεις και πρέπει να έχω κλείσει σίγουρα 15 ώρες, ίσως και 20.
#6 supermario644ever (Level 20) 25/10/2015 21:11
Το λιωσα το game μέχρι το 13 level
#7 tasgeo (Level 11) 29/10/2015 19:59
Πραγματικά είναι πορωτικό παιχνίδι το κατέβασα και εγω προχθές, μου φαίνεται απίστευτα πολύ καλό και είμαι ακόμα στην αρχή. Μπράβο στα παιδιά απο την Matasoft!!!!
Notification