Forza Horizon 3 demo

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Forza Horizon 3 demo

Forza Horizon 3 demo

Διαθέσιμο πλέον και στα PC. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/9/16] Η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει demo του Forza Horizon 3 στο store της και σύμφωνα με την επίσημη σελίδα προφίλ του παιχνιδιού στο store της Microsoft αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Η ημερομηνία διάθεσης του demo αναμένεται να είναι η Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00. Το μέγεθος θα ανέρχεται στα 18.34GB. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το περιεχόμενο του demo όπως και το αν θα κυκλοφορήσει στα PC.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Forza Horizon 3, δείτε το εκτενές gameplay video και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

[UPDATE 4/11/16] Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Brian Ekberg, του community manager της Turn 10 Studios, το demo του Forza Horizon 3 διατίθεται από σήμερα και στο Windows Store.

Στο demo έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε μια σειρά από events, αλλά και να απολαύσετε τον χάρτη του παρέα με άλλους παίκτες παίζοντας στο online free-roam mode. Εν τω μεταξύ, σήμερα διατίθεται και ένα update για το demo του Forza Horizon 3 στο Xbox One, το οποίο προσθέτει HDR support. Φυσικά για να εκμεταλλευτείτε αυτό το feature θα πρέπει να έχετε το Xbox One S και μια συμβατή τηλεόραση.

Οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις για το demo του  Forza Horizon 3 παραμένουν ίδιες με αυτές της full έκδοσης, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας. Το μόνο που αλλάζει είναι ο χώρος που απαιτείται στον σκληρό δίσκο σας για την εγκατάσταση, καθώς αντί για 55GB απαιτούνται μόλις 21GB.

Διαβάστε το review του Forza Horizon 3 από το GameWorld. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 drakul (Level 16) 10/09/2016 15:45
το περιμενω το demo πως και πως.το παιχνιδι θα ειναι τελειο οπως και και καθε forza.
Notification