Total War: Warhammer expansions

Hot
Total War: Warhammer expansions

Total War: Warhammer expansions

Ανακοινώθηκε το Total War: Warhammer - The Old Friend. [UPDATE]

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του πετυχημένου Total War: Warhammer, η Creative Assembly ετοιμάζει το πρώτο expansion.

Το expansion θα ονομάζεται Call of the Beastmen και θα περιέχει ένα νέο Story Campaign, το An Eye for an Eye, καθώς και ένα νέο race τους Beastmen. Σύμφωνα με την εταιρεία: “οι Beastmen θα έχουν την ικανότητα να περνάνε μέσα από ειδικά Beastpaths με σκοπό να πλευρίζουν τις στρατιές των αντιπάλων τους.”


Aξίζει επίσης να αναφέρουμε πως μαζί με την κυκλοφορία του Call of the Beastmen expansion, θα γίνει επίσης στο Total War: Warhammer ένα δωρεάν update στο οποίο θα προστεθούν οι Amber Wizards στο ρόστερ των Imperials.

[UPDATE: 19/7/16 - Gameplay βίντεο] Η Sega έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο gameplay βίντεο διάρκειας 13 λεπτών από το επερχόμενο Campaign του Call of the Beastment expansion του Total War: Warhammer, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το Call of the Beastmen expansion θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου για PC και θα κοστίζει 17.5 ευρώ. Αυτή την στιγμή υπάρχει ειδικό promotion στο Steam που διαρκεί μέχρι τις 28 Ιουλίου και προσφέρει 10% έκπτωση.

[UPDATE 2: 8/6/17 - Νέο expansion για το δημοφιλές Strategy] Η εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly ανακοίνωσε το expansion The Old Friend για το Total War: Warhammer.

Μέσα σε αυτό θα δούμε μια νέα φυλή, ενώ θα προστεθεί αρκετό νέο περιεχόμενο και νέοι gameplay μηχανισμοί. Όλα αυτά θα συμβούν πριν το Warhammer 2, σύμφωνα με τους developers.

Πέρα από το συγκεκριμένο DLC, θα κυκλοφορήσουν και διάφορα δωρεάν updates για το παιχνίδι.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer του Γιάννη Μοσχονά και συζητήστε για το Strategy της Creative Assembly σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/07/2016 07:32
Ανυπομονούμε και για το expansion.Έχει γίνει εκπληκτική δουλειά.
#2 +1 Achenar (Level 9) 19/07/2016 17:59
Ελπίζω να μην κοστίζει 10€ ή 20€. Αν αναλογιστούμε ότι οι factions (βάση τουλαχιστον του τι υπάρχει στο επιτραπέζιο) που απομένουν είναι:

Beastmen
Brettonia
High Elves
Dark Elves
Wood Elves
Tomb Kings
Chaos Daemons (?)
Ogre Kingdoms
Lizardmen (ftw! :p)
Skaven

Και 2-3 μόνο να βάλουν απο 10 - 20 το DLC για την καθεμία ζήτω που πτωχεύσαμε...

Τέλος πάντων...
Notification