Warhammer 40K: Deathwatch

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Warhammer 40K: Deathwatch

Warhammer 40K: Deathwatch

Ανακοινώθηκε η Enhanced Edition για τα PC.

Η Rodeo Games δήλωσε ότι το Warhammer 40K: Deathwatch θα κυκλοφορήσει στα PC στις 20 Οκτωβρίου με την μορφή μιας Enhanced Edition.

Πρόκειται για ένα turn-based Strategy που κυκλοφόρησε αρχικά για iOS συσκευές τον περασμένο Ιούλιο με κόστος 4.99 δολάρια και απόσπασε θετικές κριτικές. Διαδραματίζεται στο σύμπαν του δημοφιλούς Warhammer setting και σας δίνει τον έλεγχο των Space Marines κατά την προσπάθειά τους να σταματήσουν τους Tyranids, μια φυλή με μορφή εντόμων.

Η Enhanced Edition έχει αναπτυχθεί πάνω στην Unreal Engine 4 και διαθέτει καλύτερα γραφικά με dynamic lighting και special effects και επανασχεδιασμένο χειρισμό για πληκτρολόγια και ποντίκια. Επίσης, η PC έκδοση θα περιέχει και νέους Space Marines από τα κεφάλαια Dark Angels, Imperial Fists και Black Templar. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ της Enhanded Edition παρακάτω:


Σκοτώνοντας εχθρούς στις 40 αποστολές του Deathwatch, οι χαρακτήρες της ομάδας σας κερδίζουν experience που θα σας βοηθήσει για να ανεβάσετε τα stats σας, αλλά και να αποκτήσετε νέες abilities ανάμεσα στα missions. Ολοκληρώνοντας αποστολές, σας δίνεται ως ανταμοιβή τυχαίο gear, ενώ με το ingame currency μπορείτε να αγοράσετε packs χαρακτήρων και αντικειμένων. Οι Space Marines χωρίζονται σε classes και θα μπορείτε να κάνετε customize το squad σας επιλέγοντας μεταξύ άλλων τα όπλα και τον ρόλο τους.

Αποκτήστε το Deathwatch για iOS, διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα PC και συζητήστε για το Strategy της Rodeo Games στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Το Warhammer 40K: Deathwatch θα κυκλοφορήσει για PC στις 20 Οκτωβρίου 2015.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Blood King (Level 25) 17/09/2015 21:37
Αυτός είναι ένας τίτλος που θα αγοράσω με κλειστά μάτια γιατί εμπιστεύομαι απόλυτα το franchise και λατρεύω το lore του Warhammer 40k, θα προτιμούσα βέβαια να ξαναεμφανιστεί η RTS μορφή του που είναι μακράν η καλύτερη.
#2 geololj (Level 28) 17/09/2015 22:15
Μια από τα ίδια Γιάννη. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι τα τελευταία χρόνια βλέπουμε αρκετούς τίτλους Warhammer με άλλους τόσους να αναμένονται να κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα κι εγώ βέβαια ένα βαρβάτο RTS αυτή την στιγμή γενικότερα. Το τελευταίο που απόλαυσα ήταν το R.U.S.E.
#3 OrestesAc (Level 4) 23/09/2015 14:36
Ναι. Τα Dawn of War μου άρεσαν κι εμένα πιο πολύ και δεύτερο το Space Marines.
Προσωπικά, θα προτιμούσα στρατηγικής τύπου Dawn of War, αλλά με λιγότερο αναλώσιμες μονάδες. Και φυσικά να μπορούσαν να συμπεριλάβουν όλες τις παρατάξεις μέσα.
Notification