StarCraft 2: Legacy of the Void: Co-op Missions

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
4
StarCraft 2: Legacy of the Void: Co-op Missions

StarCraft 2: Legacy of the Void: Co-op Missions

Nέος Co-op Commander [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 5/8/15] H Blizzard ανακοίνωσε ότι θα παρέχει Co-Op εμπειρία σε open-ended περιβάλλον στο StarCraft II: Legacy of the Void, μέσω του Allied Commanders.

Βάση του mode αυτού, θα επιλέγετε τον διοικητή σας, ανάμεσα στους ήρωες του παιχνιδιού. Κάθε ήρωας θα έχει συγκεκριμένες δυνάμεις και abilities, αλλά και μονάδες τις οποίες μπορεί να στρατολογήσει.

Θα μπορείτε να επιλέξετε αποστολές με διάφορα objectives, που θα σας ζητούν από το να αμυνθείτε την βάση σας, μέχρι να διακόψετε τις προμήθειες του εχθρικού στρατού. Θα κληθείτε να συμμαχήσετε με άλλους χρήστες online, ενώ θα υπάρχουν διάφορα επίπεδα δυσκολίας και bonus objectives.

Παίζοντας στο Allied Commanders θα ξεκλειδώσετε νέες μονάδες και upgrades, ενώ οι διοικητές σας θα ανεβαίνουν στα μεγαλύτερα levels. Θα σας δίνουν για παράδειγμα επιπλέον μονάδες άμεσα στη μάχη, νέες και πιο δυνατές επιθέσεις κ.ο.κ. Η Blizzard δείχνει την τάση του να θέλει να αυξήσει τα RPG στοιχεία του StarCraft ΙΙ.

[UPDATE: 16/8/16 - Έρχεται ο Alarak] Η Βlizzard ανακοίνωσε στην Gamescom 2016 πως ο Alarak θα είναι ο νέος Commander των Co-op Missions. Δείτε το βίντεο εδώ.

H εταιρεία επίσης παρουσιάσε και ένα αναλυτικό βίντεο από των Co-op Missions και ανέφερε ότι θα προσθέσει και Mastery Levels για όλους τους ήρωες που έχουν φτάσει ήδη στο level cap.

 

[UPDATE: 4/11/16 - Έρχεται ο Alexei Stukov] Η Βlizzard ανακοίνωσε στην BlizzCon 2016 πως ο Alexei Stukov θα είναι ο νέος Commander των Co-op Missions. Δείτε το βίντεο εδώ.

 

Διαβάστε το review του StarCraft 2: Legacy of the Void από τον Αριστοτέλη Ζησιμόπουλο. Συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 redman40 (Level 12) 06/08/2015 07:57
Τέλειο, ότι πρέπει για hardcore gaming.
#2 ashbringer (Level 25) 06/08/2015 08:02
Δώσε πόνο Blizzard.Ενδιαφ έρουσα προσθήκη σε αυτό το ήδη τέλειο game.
#3 GameLinguist (Level 5) 16/08/2016 20:59
Αφού την έχουν που την έχουν τη μηχανή, δεν βγάζουν και το πρώτο Starcraft με τα συγκεκριμένα γραφικά να ολοκληρωθεί το κάψιμο...;
Notification