Hitman GO

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
2
Hitman GO

Hitman GO

Έρχεται σε PC, PS4 και PS Vita. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/4/14] Η Square Enix Montreal κατά τη διάρκεια της PAX East 2014 ανακοίνωσε ένα turn-based Strategy/Puzzle game με πρωταγωνιστή τον Agent 47. Το Hitman Go ξεφεύγει από την λογική των Action Stealth games της σειράς και θυμίζει περισσότερο ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Ο σκοπός σας πάντως παραμένει ο ίδιος: Να δολοφονήσετε στόχους, να συλλέξετε αντικείμενα ή να φτάσετε στην έξοδο χωρίς να σας πάρει χαμπάρι κανείς.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε πέντε διαφορετικά settings, σε 68 συνολικά επίπεδα με σταθερά αυξανόμενη δυσκολία. Η οπτική γωνία που έχει επιλεχθεί, καθώς και η αισθητική του, του προσδίδουν περισσότερο τον χαρακτήρα ενός επιτραπέζιου game. Παρακολουθείτε την δράση από πάνω και υπό γωνία και υπάρχουν μαύρες γραμμές και τελείες οι οποίες καθορίζουν τα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε και τα σημεία που μπορείτε να σταθείτε αντίστοιχα εσείς και οι αντίπαλοί σας στην πίστα.

Με swype (σέρνοντας το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη) επιλέγετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας σας και αυτός μετακινείται προς την επόμενη τελεία. Μετά το τέλος της κίνησής σας, οι εχθροί σας μετακινούνται με την σειρά τους. Εάν ένας εχθρός "πατήσει" στο σημείο που βρίσκεστε, τότε σας σκοτώνει και πρέπει να δοκιμάσετε ξανά, ενώ αν κινηθείτε εσείς σε σημείο που βρίσκετε κάποιος αντίπαλος, τότε τον βγάζετε εκτός παιχνιδιού

Κάθε stage έχει τα δικά του objectives, όπως να πάρετε υπό την κατοχή σας ένα αντικείμενο, να σκοτώσετε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο ή απλά να αποδράσετε χωρίς να γίνετε αντιληπτοί. Στο τέλος μπορείτε να κερδίσετε bonus πόντους αν για παράδειγμα ολοκληρώσετε την πίστα σε λιγότερες κινήσεις, αν σκοτώσετε όλους τους εχθρούς ή αν δε σκοτώσετε κανέναν, ανάλογα με τα ζητούμενα objectives κάθε φορά. Αρχικά οι εχθροί ακολουθούν προβλέψιμη πορεία, αλλά αργότερα στο παιχνίδι θα βρείτε δυσκολότερους αντιπάλους, όπως τους αστυνομικούς που μπορούν να σας δουν από μακριά ή τα σκυλιά που μπορούν να σας εντοπίσουν ευκολότερα και μετά να σας ακολουθήσουν.

Ο Agent 47 μπορεί να χρησιμοποιήσει πέτρες για να αποσπάσει την προσοχή των φρουρών, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διάφορα όπλα, όπως το sniper rifle ή τα διπλά πιστόλια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, υπάρχουν περισσότεροι από έναν τρόπους να ολοκληρώσετε ένα level. Επίσης, όπως αναφέρθηκε, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε κάποια ειδικά stages με θέμα το Hitman: Blood Money.

Μπορείτε να διαβάσετε για την προηγούμενη περιπέτεια του Agent 47 στο review του Hitman: Absolution από το GameWorld.

Το Hitman GO θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου για iOS και θα κοστίζει 4.49 ευρώ. Η έκδοση για Android αναμένεται να διατεθεί λίγο αργότερα.

[UPDATE: 15/2/16 - Definitive Edition] Το turn-based Strategy/Puzzle της Square Enix με πρωταγωνιστή τον Agent 47 κυκλοφορεί ήδη για PC (Windows 8/10), iOS, Android και Windows Phone. Η Definitive Edition όπως ονομάζεται η νέα έκδοση, θα κυκλοφορήσει για Steam, PS4 και PS Vita και θα υποστηρίζει cross-buy για τις κονσόλες τις Sony, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα κυκλοφορήσει και στο Xbox One.

Η Definitive Edition θα έχει Trophy support και steam cards, ενώ θα περιλαμβάνει το ίδιο περιεχόμενο με τις υπάρχουσες εκδόσεις για PC και Windows Phone.

Η Definitive Edition του Hitman Go θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam, PS4 και PS Vita στις 23 Φεβρουαρίου 2016.

Διαβάστε το preview του νέου Hitman που θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου συζητήστε για το Hitman Go σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood King (Level 25) 15/02/2016 19:34
Φοβερή η ιδέα της Square να φτιάξει ένα Hitman επιτραπέζιου στυλ, θέλω να το ισοπεδώσω πριν εμφανιστεί το επόμενο Hitman και το εξαφανίσει με την λάμψη του.
#2 Geromikis (Level 7) 16/02/2016 00:52
Tρομερό! πόσες φορές ήθελα να το κατεβάσω στο Android αλλά δεν το έκανα, τώρα που βγήκε στο Pc, σίγουρα δεν μου γλυτώνει!
#3 redman40 (Level 12) 16/02/2016 01:16
Λίγο φθηνό μου φαίνεται αλλά το gameplay έχει κάποιο ενδιαφέρον, μάλλον θα περιμένω το νέο Hitman.
#4 NICKGENERALGR (Level 10) 16/02/2016 21:49
καλο σαν σιλιψη να δουμε πως θα ειναι
Notification