Το Warcraft Adventure της Blizzard που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Warcraft Adventure της Blizzard που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Το Warcraft Adventure της Blizzard που δεν κυκλοφόρησε ποτέ

Κατεβάστε το και παίξτε το...18 χρόνια μετά!

Η Blizzard, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης Animation Magic, εργαζόταν πάνω στην ανάπτυξη ενός Warcraft Adventure, το οποίο ακύρωσε το 1998, μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης.

Το project ήρθε και πάλι στην επιφάνεια. Ονομάζεται Warcraft Adventures: Lord of the Clans. Αυτή τη φορά ένας developer με το nickname Reidor έδωσε δημόσια τον κώδικά του για να μπορέσουμε να παίξουμε το παιχνίδι. Έχει μέγεθος 500MB και στο demo level που θα δείτε θα βοηθήσετε τον Thrall να αποδράσει από ένα dungeon.

Άξιο αναφοράς είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε ολοκληρωθεί, όταν ακυρώθηκε το 1998. Τα animations ήταν έτοιμα, το ίδιο και οι γρίφοι, ακόμα και το voice over ήταν πλήρως ηχογραφημένο. Η Blizzard δεν έμεινε ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα και γι' αυτό το λόγο να ακύρωσε την κυκλοφορία του.

Όταν η LucasArts διαφήμισε το 3D Animated Grim Fandango, η Blizzard δεν θέλησε να κυκλοφορήσει ένα 2D Animated Adventure κι έκανε αμέσως πίσω. Ο παραγωγός του παιχνιδιού Bill Roper πίστευε ότι το δημιούργημα των developers απευθυνόταν αρκετά προς τους "παραδοσιακούς fans των Adventures", αφού διέθετε τότε ξεπερασμένα γραφικά.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το Warcraft Adventures: Lord of the Clans.

Όσοι το κατεβάστετε και το παίξετε γράψτε μας τις εκτενείς απόψεις σας σε αυτό το forum topic. Στο ίδιο topic αφήστε σχόλιο σε περίπτωση που το download link δεν λειτουργεί μελλοντικά.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 30) 12/09/2016 16:04
Πολύ ωραίο φαίνεται.Πάει για download. xD
#2 ashbringer (Level 25) 13/09/2016 07:47
Κρίμα που ακυρώθηκε.Καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος σήμερα να το ανανεώσει σε γραφικά και gameplay και να το κυκλοφορήσει.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 17/09/2016 05:35
Το κατεβάζω και ίσως το δοκιμάσω κάποια στιγμή καθώς φαίνεται αρκετά αξιόλογο, ιδίως για παιχνίδι που τελικά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Notification