The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited expansions

Hot
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited expansions

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited expansions

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 27/7/15] Η εταιρεία ανάπτυξης του The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited σκοπεύει να προσθέτει ένα νέο expansion στο δημοφιλές MMORPG κάθε τρεις μήνες.

Κατά την διάρκεια της QuakeCon 2015 που έλαβε χώρα στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών, η ZeniMax Online Studios ανακοίνωσε πως ο σκοπός της είναι να προσφέρει στους παίχτες του Elder Scrolls Online τέσσερα νέα expansions κάθε χρόνο. To πρώτο expansion –που θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου- θα ονομάζεται Imperial City DLC και θα περιέχει την γνωστή σε όλους από το Elder Scrolls IV: Oblivion, Imperial City, ενώ το επόμενο expansion θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2015 και θα περιέχει την πόλη Orsinium, που είναι η πρωτεύουσα των Orcs.

Eπίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της ZeniMax, Matt Firor, ανακοίνωσε πως στους πρώτους έξι μήνες του 2016 τα expansions που θα προστεθούν στο The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited θα περιέχουν δύο από τα πιο διάσημα factions της σειράς Elder Scrolls, την Dark Brotherhood και το Thieves Guild. Παρά την ανακοίνωση, ο Matt Firor δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φύση αυτών των δύο expansions, υποσχέθηκε όμως ότι θα μάθουμε περισσότερα στις αρχές του 2016.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της ZeniMax για το The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited στην QuakeCon 2015 στο βίντεο που ακολουθεί.

Το Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE: 26/4/16 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Bethesda ανακοίνωσε πως το Elder Scrolls Online Dark Brotherhood DLC θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαίου για PC και 14 Ιουνίου για PS4 και Xbox One. Στο Elder Scrolls Online, η Dark Brootherhood βρίσκεται στο Gold Coast και εάν πάτε με την μεριά τους, θα αποκτήσετε άλλο ένα skill tree το οποίο είναι Passive. Το σενάριο έχει να κάνει με έναν μυστηριώδη εχθρό ο οποίος σκοτώνει άτομα από την αδελφότητά σας. Πάρτε μια πρώτη γεύση από το νέο DLC:

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited για το PS4 και το review του The Elder Scrolls Online για PC από την Χριστιάνα Θάνου και συζητήστε για το MMORPG της Bethesda σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 27/07/2015 13:36
Πολύ ωραίο αυτό το expansion
#2 ashbringer (Level 25) 27/07/2015 13:37
Θα αξίζει και με το παραπάνω το expansion του Elder Scrolls και είναι σίγουρο ότι θα το αγοράσει πολύς κόσμος .
#3 Bill (Level 6) 26/04/2016 22:23
Θα ανεβασουν μηπως και το level cap?
Notification