Deadlight: Director's Cut

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Deadlight: Director's Cut

Deadlight: Director's Cut

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Deep Silver.

Το 2D Survival Horror της Tequila Works θα κυκλοφορήσει σε μια Director’s Cut έκδοση με επιπλέον περιεχόμενο.

Το Deadlight κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2012 για Xbox 360 μέσω της υπηρεσίας Xbox Live Arcade και λίγο αργότερα για PC. Το σενάριο του εκτυλίσσεται σε ένα εναλλακτικό Seattle κατα το έτος 1986, όπου έχει ξεσπάσει ένα zombie apocalypse. Πρωταγωνιστής είναι ο Randall Wayne, ο οποίος προσπαθεί να βρει την οικογένεια του μέσα στον χαμό που ξέσπασε μαζί με την επιδημία.

H Deep Silver αποφάσισε να αναβιώσει το δημιούργημα της Tequila Works με την ονομασία Deadlight: Director’s Cut. Στην συγκεκριμένη έκδοση θα υπάρχουν αναβαθμισμένα controls, νέα animations και θα υποστηρίζεται ανάλυση 1080p. Ακόμα, θα συμπεριλαμβάνεται ένα νέο mode που θα ονομάζεται “Survival Arena”. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

To Deadlight: Director’s Cut θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο για PC, Xbox One και πρώτη φορά για κονσόλα της Sony μέσω του PS4.

Διαβάστε το review της αρχικής έκδοσης του Deadlight και συζητήστε εκτενέστερα για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 22/03/2016 15:56
Αυτό το παιχνίδι έχει τρομερά ατμοσφαιρικά γραφικά. Διαρκεί λίγο, αλλά προσωπικά δε μετάνιωσα καθόλου που ασχολήθηκα μαζί του.
#2 +1 DestroyerGR (Level 18) 22/03/2016 17:17
Άξια αγοράς η απλή έκδοση,λίγα μπορεί να βελτιώσει η καινούρια αλλά σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσουν όσοι δε πρόλαβαν τότε. Εξαιρετική ατμόσφαιρα και ενδιαφέρον gameplay
#3 Lordwinter (Level 28) 22/03/2016 17:25
Ένα από τα hidden gems του Xbox Live Arcade, τρομερά ζοφερό και με μια αποπνικτική ατμόσφαιρα που καθηλώνει. Αγορά με το που κυκλοφορήσει στο Xbox One.
#4 Blood King (Level 25) 22/03/2016 18:20
Από το trailer πωρώθηκα έντονα με την ατμόσφαιρα και την δράση του, δεν το είχα παίξει όταν πρωτοβγήκε οπότε τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή με την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης έκδοσης.
Notification