H1Z1 Battle Royale στο PS4

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
H1Z1 Battle Royale στο PS4

H1Z1 Battle Royale στο PS4

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/1/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Daybreak Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του H1Z1 στο PS4.

H είδηση προήλθε από τον Chris Wynn, επικεφαλής παραγωγής της εταιρείας, ο οποίος ομολόγησε ότι πολλοί κάτοχοι PS4 ζήτησαν μια τέτοια έκδοση.

[UPDATE: 24/4/18 - Η beta ξεκινάει] Η Daybreak Games ανακοίνωσε ότι το free-to-play Battle Royale game H1Z1 θα έρθει σύντομα στο PS4.

Πέρασαν πάνω από δύο χρόνια από την αρχική είδηση και τελικά έστω και μετά από όλη αυτή την καθυστέρηση, οι κάτοχοι της κονσόλας της Sony θα έχουν ένα ακόμη δωρεάν Battle Royale game. Η open beta θα ξεκινήσει στις 22 Μαϊου, ενώ από όσους χρήστες δήλωσαν συμμετοχή για την κλειστή beta, κάποιοι θα αρχίσουν να λαμβάνουν προσκλήσεις από τα τέλη Απριλίου. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην κλειστή beta δηλώστε συμμετοχή από τώρα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

 

Η έκδοση για PS4 περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, ένα νέο σύστημα weapon progression, αναβαθμισμένο user interface και μια ευρεία γκάμα από όπλα και εξοπλισμό. Επίσης, όσοι έχετε PS4 Pro θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι στα 60 fps. Επίσης, υπάρχουν in-game συναλλαγές για αντικείμενα που αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση του χαρακτήρα σας, καθώς επίσης και ένα dynamic theme. Αν είστε συνδρομητές PS Plus τότε έχετε 20% έκπτωση στην προπαραγγελία σας κι αν προχωρήσετε σε αυτήν θα αποκτήσετε τα in-game αντικείμενα που περιλαμβάνει από την beta.

 [UPDATE 2: 24/5/18 - 1.5 εκατομμύριο παίκτες στο πρώτο 24ωρο της open beta] Η open beta του H1Z1 στο PS4 σημείωσε τεράστια επιτυχία κατά το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας της, δηλαδή την Τρίτη, 22 Μαϊου.

 
Συγκεκριμένα, το free-to-play Battle Royale Shooter της Daybreak Games κατέβηκε 1.5 εκατομμύριο φορές στην κονσόλα της Sony σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα, με παίκτες να αναφέρουν αποτυχημένες προσπάθειες σύνδεσης, αστάθεια των servers, τεράστια loadings και αδυναμία συναλλαγών για διακοσμητικά αντικείμενα.
 
Σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον του κοινού ενδέχεται να αναζωπυρώσει την ενασχόληση της αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης με το H1Z1, καθότι πρόσφατα φερόταν έτοιμη να εγκαταλείψει την υποστήριξή του και να αφοσιωθεί σε άλλα games. Επίσης, αποτελεί ευκαιρία για το είδος του Battle Royale να ανθίσει περαιτέρω, μετά την εκκωφαντική επιτυχία των Fortnite και PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG).

[UPDATE 3: 29/6/18 - 10 εκατομμύρια παίκτες] Το H1Z1: Battle Royale έφτασε τους 10 εκατομμύρια παίκτες στο PS4.

Η Daybreak Games ανακοίνωσε πως το δημοφιλές Battle Royale έσπασε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων παικτών. Τα νούμερα αυτού εντυπωσιάζουν, αφού στα τέλη του Μαΐου είχε ανακοινωθεί πως τότε μετρούσε 4.5 εκατομμύρια παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως σε διάστημα ενός μόλις μήνα συγκέντρωσε άλλους 5.5 εκατομμύρια παίκτες, ξεπερνώντας κατά αυτό τον τρόπο το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων αρκετά γρήγορα.

Για να το γιορτάσει, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, προσφέρει σε όσους κατέβασαν το παιχνίδι στο PS4 τους πριν τις 27 Ιουνίου ένα Darkfire Truck και το Sunrise Parachute skin. Δωράκι θα δοθεί και στους PC gamers που θα λάβουν τα Homecoming Scrubs Set και Z1 Zombie Mask. Το δεύτερο μπορεί να αποκτηθεί παίζοντας ένα match μέχρι και τις 4 Ιουλίου.

[UPDATE 4: 27/7/18 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Daybreak ανακοίνωσε ότι το H1Z1 Battle Royale θα κυκλοφορήσει και επίσημα στο PS4 στις 7 Αυγούστου.

Θα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το PSN.

Διαβάστε το preview του H1Z1 και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 The_Doctor (Level 9) 27/01/2016 07:47
Έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά survival games στην αγορά και νομίζω ότι έχει κορεστεί το είδος. Θέλω να δω τι περισσότερο θα έχει να προσφέρει το H1Z1.
Notification