Assassin's Creed Collection

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Assassin's Creed Collection

Assassin's Creed Collection

Κατοχυρώθηκε απ' την Ubisoft.

Σύμφωνα με το NeoGAF η Ubisoft κατοχύρωσε το domain Assassinscreedcollection.com στις 11 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν σκέφτεται την κυκλοφορία μιας συλλογής που θα περιέχει όλα τα Assassin's Creed.

Η Γαλλική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι. Δεν αποκλείεται βέβαια η κατοχύρωση αυτή να γίνεται στα πλαίσια διατήρησης δικαιώματος του domain, αν και με τόσα Assassin's Creed στην αγορά είναι πολύ πιθανό να δούμε μία τέτοια συλλογή κάποια στιγμή.

Μέχρι τότε διαβάστε το review του Assassin's Creed Syndicate και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Mikey420 (Level 2) 16/12/2015 00:18
Υπαρχει Περιπτωση στο collection να βρουμε και τα παλια AC για PS4 ...οπως το 1/brotherhood/r evelation...η θα ειναι μονο αυτα που εχουν κανει release?
Αν ισχυει αυτο σαν ΜΗ-φαν που ειμαι θα μου εδινε ενα βημα για να ξεκινισω τα AC(εννοω τα παλια AC)
Απαντήστε μου σας παρακαλω...
#2 +1 Manos (Level 39) 16/12/2015 01:44
Quoting Mikey420:
Υπαρχει Περιπτωση στο collection να βρουμε και τα παλια AC για PS4 ...οπως το 1/brotherhood/revelation...η θα ειναι μονο αυτα που εχουν κανει release?
Αν ισχυει αυτο σαν ΜΗ-φαν που ειμαι θα μου εδινε ενα βημα για να ξεκινισω τα AC(εννοω τα παλια AC)
Απαντήστε μου σας παρακαλω...

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει η Ubisoft από το πρώτο. Φυσικά τέτοιες συλλογές βγαίνουν σε next-gen format άρα υποθέτω PC, PS4, Xbox One. Ας το ανακοινώσει όμως πρώτα.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 28) 16/12/2015 02:26
Επαναλαμβανόμεν ο το gameplay της σειράς, αλλά αν πει κάποιος ότι θέλει να ασχοληθεί με την ιστορία του καθενός τίτλου της μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω του ελάχιστου έως ανύπαρκτου βαθμού πρόκλησης, ακόμη κι αν η διάρκεια των περισσοτέρων δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.
#4 PANOS5050 (Level 5) 16/12/2015 13:44
Ενταξει από μια μερα καλο αυτό,αλλα από την άλλη ολη αυτή η σειρα δε θα κοστιζει κατι παραπανω;τωρα με τα site trackers τα κατεβαζουν και από εκει οσοι θελουν,απλως με την μονη διαφορα ότι είναι σπασμενα.οκ ισχυει όμως η φραση ''Ότι πληρωνεις,παιρνεις''.
Παντως αυτο είναι εξαιρετο νέο,ειδικα για τα παιδια που θελουν να ασχοληθουν με την αναγραφομενη σειρα!!
Notification