Magicka: Wizard Wars

Hot
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
2
Magicka: Wizard Wars

Magicka: Wizard Wars

Τίτλοι τέλους για το MOBA της Paradox. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/4/15] Το Magicka: Wizard Wars αποτελεί spin-off της γνωστής σειράς της Arrowhead Studios. Μέχρι χθες το Wizard Wars βρισκόταν σε Early Access αλλά από σήμερα μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Steam. Πρόκειται για ένα Free-to-play PvP Action με στοιχεία strategy και MOBA. Δείτε το launch τρέιλερ:

Τα Modes που περιλαμβάνει το Magicka: Wizard Wars είναι τρία: 1v1 duels, ομαδικές μάχες 4v4 και το Soul Harvest στο οποίο καλείστε να προστατέψετε τους πύργους σας ενάντια σε NPC. Ο ρυθμός της μάχης είναι πολύ γρήγορος αφού έχετε μερικά κλάσματα δευτερολέπτου για να αντιδράσετε στην επίθεση των εχθρών. Υπάρχουν αρκετά skills και attributes τα οποία θα πρέπει να μάθετε καλά αν θέλετε να παίζετε σωστά μιας και ο ρυθμός εξοικείωσης με το Magicka: Wizard Wars είναι αργός.

[UPDATE: 25/4/16 - Η Paradox κλείνει το Wizard Wars] Σύμφωνα με δήλωση της Paradox, το Magicka: Wizard Wars κλείνει τους servers του στις 21 Ιουλίου 2016.

Από ότι φαίνεται, το MOBA της Paradox δεν κατάφερε να μαζέψει αρκετό κόσμο στους servers του και έτσι, η εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να σταματήσει την λειτουργία του μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως αναφέρει και η ίδια, ο λόγος είναι οικονομικός, καθώς τους τελευταίους εννέα μήνες δεν υπήρχαν αρκετά έσοδα ώστε να καλυφθούν τα έξοδα του server. Όπως αναφέρει η Paradox, το Wizard Wars θα συνεχίσει να λειτουργεί έως και τις 21 Ιουλίου, για να δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές του παιχνιδιού να παίξουν το MOBA της για λίγο καιρό ακόμα.

Διαβάστε τα reviews των Magicka και Magicka 2. Συζητήστε για αυτά στο forum του GameWorld εδώ και εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Joel F. (Level 6) 29/04/2015 21:28
δεν ξερω αν το κατεβασες, αλλα αμα δεν το κατεβασες ακομα, καντο. Αξιζει και αξιζει πολυ. casual, διασκεδαστικο και πολυ ποικιλια σε μαγειες και ξορκια.
#2 pro-patzis (Level 20) 29/04/2015 22:15
ωραιο φαινεται!!!Δεν το εχω κατεβασει ακομα αλλα λογικα θα το παιξω και αυτο μολις βρω χρονο.
#3 JimmisRock (Level 13) 30/04/2015 08:33
Epic game. Επιβάλλεται να το παίξετε
#4 ashbringer (Level 25) 26/04/2016 07:29
Κρίμα που τελειώνει εδώ.Είναι δύσκολο να επιβιώσει τέτοιου είδους game χωρίς αρκετό κόσμο να παίζει.
Notification