XDefiant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
XDefiant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

XDefiant: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από τρεις καθυστερήσεις.

[Αρχική δημοσίευση: 13/6/23 - Κυκλοφορεί το καλοκαίρι] Η Ubisoft ανακοίνωσε την open beta του XDefiant 21-23 Ιουνίου. Θα έχει 14 maps, 5 modes, 24 όπλα, 44 weapon attachments. και 5 factions. Κάθε faction θα προέρχεται από διαφορετικές σειρές, όπως οι Splinter Cell's Third Echelon, Watch Dogs' Dedsec και Ghost Recon's Phantoms. 

[UPDATE 2: 12/10/23 - Καθυστερεί μόνιμα] Η Ubisoft ανακοίνωσε την μόνιμη καθυστέρηση του XDefiant καθώς διαπίστωσε "ασυνέπειες στην εμπειρία gameplay" κατά το τεστάρισμα. Πάντως η Γαλλική εταιρεία δήλωσε: "Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει για να διορθώσει αυτά τα θέματα και να τα τεστάρει ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας για το καλύτερο στο είδος του Arcade Shooter". Ο Mark Rubin επανέλαβε την ίδια δήλωση, λέγοντας ότι θα "διορθώσει και θα βελτιώσει την εμπειρία για όλους".

[UPDATE 3: 31/3/24 - Νέα καθυστέρηση] Η Ubisoft ανακοίνωσε μία νέα καθυστέρηση για το XDefiant. Αρχικά ήλπιζε ότι θα το κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο. Δεν τα κατάφερε, επομένως ξεκινάει stress tests στους servers, τα οποία θα διαρκούν 12 ώρες και καλεί gamers να συμμετάσχουν σε early access. Όταν όλα θα πάνε καλά, τότε το XDefiant θα είναι έτοιμο για την τελική του κυκλοφορία.

[UPDATE 4: 2/5/24 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Η Ubisoft ανακοίνωσε επιτέλους την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του XDefiant.

Το XDefiant θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου για PC, PS5 και Xbox Series X/S και θυμίζουμε ότι θα είναι free-to-play.

Διαβάστε περισσότερα για το XDefiant και συζητήστε για το νέο Shooter της Ubisoft στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification