Game & Users του μήνα: Φεβρουάριος 2016

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Game & Users του μήνα: Φεβρουάριος 2016

Game & Users του μήνα: Φεβρουάριος 2016

Το XCOM 2 σάρωσε.

Σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους Users του μήνα, όπως τους ψηφίσατε στο Forum του GameWorld.gr. Οι τρεις Users του μήνα κερδίζετε δωράκια απ' το GameWorld για την συμμετοχή σας, τα user reviews και τα blogs σας.

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που δίνετε το παρόν κάθε μέρα συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε δώρα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο forum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
XCOM 2

Επικράτησε με συντριπτική πλειοψηφία. Το νέο έπος της Firaxis Games συνεχίζει να χαρίζει λαμπρές δόξες στους οπαδούς των Turn-Based Strategy και το review του Γιάννη Μοσχονά κάλυψε όσα πρέπει να γνωρίζετε με τον καλύτερο τρόπο.

User of the Month
Για έναν ακόμη μήνα έχουμε αναγνώστρια ως κορυφαία σε συμμετοχές με βάση τις ψήφους σας. User του μήνα για τον Φεβρουάριο η Κατερίνα Μαρίνου (Mystique) είχε την πιο ενεργή συμμετοχή. Την ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά της, τόσο στα σχόλια, όσο και στο Forum.

Κερδίζει ένα OZone mousepad και συλλεκτική φιγούρα Zelda από το Otakustore.gr.

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review of the month
O Μάρκος Ασκανιάν (MrDododi) αποκτά το βραβείο της καλύτερης κριτικής αναγνώστη. Έγραψε ένα user review για το Wipeout Pure.

Κερδίζει ένα πακέτο με τρία games για PS Vita. Το εξαιρετικό Minutes, το TkX και το The Hungry Horde.

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά). Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Blog of the Month
Μεγάλη η παραγωγή στα blogs και για αυτόν τον μήνα. Ο Μάρκος Ασκανιάν (MrDododi) με το blog του Σκέψεις και προβληματισμοί απέσπασε τους περισσότερους ψήφους σας καθότι αναφέρεται στους..."στενόμυαλους" gamers που κρίνουν ένα παιχνίδι μόνο με βάση το single-player, μόνο με βάση το multiplayer ή ακόμη χειρότερα χωρίς να το έχουν παίξει καθόλου. Διαβάστε το αναλυτικά.

Κερδίζει το PC game Insurgency.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld, κάτω δεξιά στα Blogs. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: Το Dying Light: The Following του Γιάννη Μοσχονά ξεχώρισε.
- Συντάκτης του μήνα: Αυτή τη φορά πήρα την σκυτάλη από τον Παντελή. Ευχαριστώ για τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Η επάνοδος της εκπομπής Users μετά από ένα εξάμηνο απουσίας ξεχώρισε.

Ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! 

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία δώρα στους Users του μήνα. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες. Επίσης, ανά διαστήματα στους διαγωνισμούς του site, διεξάγονται ξεχωριστές κληρώσεις για όσους αναγνώστες συμμετέχουν ενεργά. Σε αυτές συμμετέχουν λιγότερα άτομα, συνεπώς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε!

Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games και στηρίζετε το GameWorld τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification