Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2015

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2015

Game & Users του μήνα: Ιούλιος 2015

Ρεκόρ συμμετοχών σε user reviews και blogs.

Ο διαγωνισμός για το Game και τους Users of the month ολοκληρώθηκε. Μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση, απλά ο Αύγουστος περιείχε Gamescom και στη συνέχεια άδειες λόγω διακοπών, γι' αυτό άλλωστε η κατάσταση..."μας πήγε σερί".

Σας ανακοινώνουμε λοιπόν το παιχνίδι του μήνα και τους Users του μήνα, όπως τους ψηφίσατε στο Forum του GameWorld.gr. Οι τρεις Users του μήνα κερδίζετε δωράκια απ' το GameWorld για την συμμετοχή σας.

Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους που δίνετε το παρόν κάθε μέρα συμμετέχοντας με τα σχόλιά σας στα άρθρα του GameWorld.gr και με τις εκτενείς απόψεις σας στο Forum. Αυτό το μήνα είχαμε ρεκόρ συμμετοχών σε user reviews και blog posts κάτι που μας τιμάει ιδιαίτερα. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε δώρα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο forum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου. Στο σχετικό link μπορείτε να δείτε τις ψηφοφορίες.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Το F1 2015 ανακοινώθηκε ως το παιχνίδι του μήνα. Το σχετικό review θα ανέβει μέσα στην εβδομάδα από τον Παντελή Δασκαλέλο.

User of the Month
O Tonyler είναι new entry στους Users του μήνα καθώς έδωσε το παρόν στις περισσότερες συζητήσεις.

Κερδίζει ένα Microsoft Flight Simulator X - Steam Edition (boxed) προσφορά της Enarxis Dynamic Media.

microsoft-flight-simulator-x-boxed edition

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review of the month
Το review του Δημήτρη Αραμπατζή (jimerebus) για το Mortal Kombat X κέρδισε στην σχετική ψηφοφορία. Προσοχή: Μην τον μπερδέψετε με τον συντάκτη μας, Δημήτρη Αραμπατζίδη! Παρολίγον συνωνομία.

Κερδίζει ένα Genesis Μ-55 mousepad προσφορά της Natec.

natec-genesis-m-55-mousepad

Γράψτε το δικό σας User Review από τον τομέα Reviews, μπαίνοντας μέσα σε ένα Review κι επιλέγοντας το "User Review" (την τελευταία καρτέλα στα δεξιά).

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Blog of the Month
Το blog post για τo The Witcher 3 από τον Παναγιώτη Τσιάτσο (Professor_Severus_Snape) κερδίζει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις σας. Ο Παναγιώτης θα αποκτήσει για δώρο το PC game Orbitalis.

Γράψτε το δικό σας blog post, το οποίο δημοσιεύεται αυτόματα στην κεντρική σελίδα του GameWorld. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Άρθρο του μήνα: To άρθρο στήλης 5 μαθήματα ζωής από τα games της Χριστιάνας.
- Συντάκτης του μήνα: Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις ψήφους σας.
- Βίντεο του μήνα: Το Battle 14 με τον Booyah όπου είχαμε άλλο ένα μεγάλο και κυρίως διασκεδαστικό ντέρμπι.

Ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές! 

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία δώρα στους Users του μήνα. Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες.

Η ειδοποίηση για την παραλαβή των δώρων γίνεται εντός 24 ωρών στην email διεύθυνση που έχουν δηλώσει οι νικητές κατά την εγγραφή τους στο site. Δείτε τους όρους χρήσης των διαγωνισμών.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς όσο περισσότερο συμμετέχετε καθημερινά στον κόσμο των games τόσο περισσότερα δώρα κερδίζετε.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheLuckyShamrock (Level 15) 18/08/2015 02:42
Παιχνίδι τού μήνα το F1 2015; Meeeehhhh. :P
#2 tonyler (Level 23) 18/08/2015 11:34
Ευχαριστουμε πολυ για τα δωρα.Συνεχιστε την καλη δουλεια και θα συμμετεχει κοσμος στο site ακομη περισσοτερο!
Notification