Far Cry 5

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
8
Far Cry 5

Far Cry 5

Νέο τρέιλερ με έμφαση στις θετικές κριτικές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/1/15] Για το επόμενο Far Cry η Ubisoft έχει ανοίξει ερωτηματολόγιο το οποίο εμφανίζεται μέσα στο Far Cry 4 τις τελευταίες εβδομάδες. Σε αυτό σας βάζει να επιλέξετε την τοποθεσία του Far Cry 5.

Οι επιλογές: Α)Αλάσκα, Β)Επίσκεψη σε άλλο πλανήτη, Γ)Στο Βιετνάμ την δεκαετία του '60, Δ)Στο Περού στη ζούγκλα της κοκκαϊνης, Ε)Μάχες ενάντια σε βαμπίρ, Ζ)Spaghetti Western στην Αμερική του 19ου αιώνα, Η)Σε Zombie outbreak, Θ)Sequel στο Blood Dragon, Ι)Σε post-apocalyptic κόσμο, Κ)Σε ένα νησί τύπου Jurassic Park με δεινοσαύρους, Λ)Σε έναν κόσμο βασισμένο στην Shangri-La του Far Cry 4.

Εσείς που θα θέλατε να διαδραματίζεται το Far Cry 5;

[UPDATE: 1/2/17 - Αποκαλύφθηκε κατά λάθος από το GameStop] Σύμφωνα με το SSGaming, το νέο Far Cry εμφανίστηκε στη λίστα κυκλοφοριών του GameStop, ενδεχομένως κατά λάθος.

Η ημερομηνία στη σχετική λίστα των κυκλοφοριών του PS4 έκανε λόγο για την 26η Νοεμβρίου 2017 η οποία μάλλον δεν ισχύει καθώς η ημέρα αυτή είναι Κυριακή. Μετά από επικοινωνία του site με το κατάστημα, ένας υπάλληλος όντως επιβεβαίωσε ότι το GameStop έχει λάβει ειδοποίηση απ' την Ubisoft για κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2017.

[UPDATE 2: 9/5/17 - Σενάριο στην Άγρια Δύση] Σύμφωνα με τις νεότερες φήμες, το Far Cry 5 θα διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση και το σενάριο θα παρουσιάζει έντονα στοιχεία από κλασικές spaghetti western ταινίες.

Την φήμη διέδωσαν τα WCCFTech και Great Falls Tribune, το οποίο αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός live-action τρέιλερ για το Far Cry 5 έξω από μια εκκλησία στην πολιτεία της Μοντάνα της Αμερικής. Το συγκεκριμένο μέρος είναι το τέλειο σημείο για τα γυρίσματα μιας ταινίας western, όπως αναφέρουν και τα παραπάνω sites. Εν τω μεταξύ ο Jeff Guillot, ένας από τους παραγωγούς του τρέιλερ, ανέφερε ότι η παραγωγή που ανέλαβαν αφορά ένα sequel ενός υπάρχοντος IP και ότι το σενάριο θα σας μεταφέρει σε μια περιοχή 8.000 χιλιομέτρων, από την Καλιφόρνια έως την Μοντάνα. Στη συνέχεια αναφέρει ότι το νέο αυτό game θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Ο ίδιος ο Guillot έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με την Ubisoft για αρκετά games της όπως τα Driver και Red Steel 2.

Εν τω μεταξύ, ο Jason Schreier του Kotaku επιβεβαίωσε στο NeoGAF ότι οι παραπάνω αναφορές δεν αφορούν το Red Dead Redemption 2, αλλά αναφέρονται σε ένα νέο Far Cry. Η Ubisoft είχε διεξάγει νωρίτερα φέτος ένα σχετικό ερωτηματολόγιο, μέσα στο οποίο ζητούσε την γνώμη των gamers για ένα Far Cry που θα διαδραματίζεται στην Άγρια Δύση. Από ότι φαίνεται, η Ubisoft αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα τα σχέδιά της στην επερχόμενη E3.

Αν ισχύουν οι φήμες, το Far Cry 5 θα κυκλοφορήσει φέτος τον Σεπτέμβριο.

[UPDATE 3: 16/5/17 - Επίσημη ανακοίνωση μέσω Twitter] Η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω Twitter το Far Cry 5 δίνοντας το link του επίσημου forum του παιχνιδιού και λέγοντάς μας "Είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες;"

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε σε συνέδριο εσόδων της εταιρείας και ταυτόχρονα μέσω Twitter. Θα κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού έτους, δηλαδή το αργότερο μέχρι 31 Μαρτίου 2018.  Δεν ανακοινώθηκαν κάποια περαιτέρω στοιχεία, συνεπώς αναμένουμε για νεότερα στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες. Η Ubisoft απέφυγε να επιβεβαιώσει τις φήμες για σενάριο στην άγρια δύση. Ας ελπίσουμε το Far Cry 5 να είναι αντάξιο του ονόματος της σειράς και να μην μας προσφέρει την κακή παρένθεση που είδαμε στο Far Cry: Primal.

[UPDATE 4: 22/5/17 - Το Far Cry 5 στην Αμερική] To Far Cry 5 θα διεξαχθεί τελικά στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Hope County της Montana. Δείτε τα τέσσερα teaser trailer που κυκλοφόρησε η Ubisoft και τα οποία δείχνουν τις πραγματικές τοποθεσίες από τις οποίες εμπνεύστηκε η Γαλλική εταιρεία.

Τέσσερα teaser trailer. Όχι ένα ενιαίο. Τέσσερα. Και όλα τους 37 δευτερόλεπτα, ενώ περιέχουν πραγματικές τοποθεσίες και όχι CGI. Τα σχόλια δικά σας.

[UPDATE 5: 24/5/17 - Πρώτη επίσημη εικόνα] Η Ubisoft δημοσίευσε την πρώτη επίσημη εικόνα για το Far Cry 5, μόλις λίγες ημέρες πριν την επίσημη αποκάλυψή του. Στην εικόνα που βλέπετε παραπάνω φαίνονται διάφοροι χαρακτήρες να κάθονται σε μια κατά τα φαινόμενα αναπαράσταση του τελευταίου δείπνου του Ιησού Χριστού. Η φωτογραφία ονομάζεται "The Last Supper".

far cry 5 officially unveiled 1

Μπορούμε να διακρίνουμε ότι όντως το σκηνικό αφορά μια σύγχρονη έκδοση της Δύσης και πιο συγκεκριμένα της Montana, περιοχής που φημολογούταν ήδη. Τα όπλα κυριαρχούν στην φωτογραφία, ενώ οι εμπλεκόμενοι ποικίλουν από μια νύφη ως έναν λύκο. Κάτω αριστερά εμφανίζεται κι ένας άντρας με χαραγμένη την λέξη "Sinner" στην πλάτη του που ενδέχεται να είναι κι ο πρωταγωνιστής.

Η τελική αποκάλυψη του Far Cry 5 θα γίνει αυτή την Παρασκευή 26 Μαϊου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

[UPDATE 6: 26/5/17 - Πρώτο τρέιλερ και πληροφορίες για το gameplay] Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο επίσημο τρέιλερ από την Ubisoft! Στο βίντεο αναφέρεται ότι το τρέιλερ παρουσίαζει τα πραγματικά in-game γραφικά του παιχνιδιού, οπότε σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον, το νέο μέρος της σειράς αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Με το σενάριο να διεξάγεται στη φανταστική πόλη της Hope County στη Montana, το Far Cry 5 θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το δικό σας χαρακτήρα, ο οποίος θα είναι νεαρός αναπληρωτής σερίφη και στόχος του είναι να συλλάβει τον Joseph, ηγέτη της Eden's Gate, μιας ομάδας φανατικών με την θρησκεία. Στο ταξίδι σας θα σας βοηθήσει ο Pastor Jerome, ένας Αφροαμερικανός ιερέας που έχει χάσει το κοπάδι του εξαιτίας των φανατικών. Άλλοι χαρακτήρες που θα είναι στο πλευρό σας θα είναι η Mary May, μια μπαργούμαν ειδική στα ευφλεκτα κοκτέιλ και ο Nick Rye, ένας πιλότος που θέλει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του.

Το Far Cry 5 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που διαδραματίζεται στην Αμερική. Θα μπορείτε να παίξετε ολόκληρη την ιστορία μόνοι ή με co-op με έναν άλλο παίκτη. Επιπλέον, θα μπορείτε να πετάξετε με αεροπλάνα και να πολεμήσετε σε αερομαχίες ενώ άλλα οχήματα που θα συναντήσετε περιλαμβάνουν αμερικανικά muscle cars, ATV, σκάφη και νταλίκες. Θα χρησιμοποιήσετε όπλα, χειροβομβίδες, σφυριά και μπαστούνια του baseball για να ξεπαστρέψετε τους εχθρούς σας. Επίσης, θα μπορείτε να προσλάβετε άλλους χαρακτήρες για να πολεμήσουν για εσάς, αλλά και ζώα όπως αρκούδες και πούμα. Γενικά θα έχουμε να κάνουμε για άλλη μια φορά με ένα open world FPS.

Επιπλέον, θα υπάρξει ένας map editor με πολλές νέες λειτουργίες, οι οποίες θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο που θα δημιουργήσετε. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον map editor, κάτι που θα αλλάξει στο μέλλον.

[UPDATE 7: 26/5/17 20:40 - Νέα τρέιλερ για τους χαρακτήρες] Στο ταξίδι σας για να αντιμετωπίσετε την Eden's Gate, θα σας βοηθήσουν, ο Pastor Jerome, ένας Αφροαμερικανός ιερέας που έχει χάσει τους πιστούς του εξαιτίας των φανατικών, η Mary May, μια μπαργούμαν ειδική στα ευφλεκτα κοκτέιλ και ο Nick Rye, ένας πιλότος που θέλει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για το παιδί του. Η Ubisoft κυκλοφόρησε τρία νέα τρέιλερ για να γνωρίσετε τους τρεις αυτούς χαρακτήρες.

Γνωρίστε τον Pastor Jerome:

Γνωρίστε την Mary May:

Γνωρίστε τον Nick Rye:

[UPDATE 8: 15/6/17 - Ο σκύλος δεν θα πεθαίνει] Ο Dan Hay, Creative Director του Far Cry 5, δήλωσε στην E3 2017 ότι ο Boomer, ο σκύλος μας στο Far Cry 5, δεν θα πεθαίνει.

Μέσα στη μάχη αν δεχτεί σφαίρες τότε θα πέφτει κάτω αναίσθητος, αλλά μετά από λίγο θα επανέρχεται. Και μπράβο του. Ευτυχώς όποτε πολεμάμε θα έχουμε έναν σύντροφο δίπλα μας για να επιτίθεται στον εχθρό και συνήθως τέτοια pets σε όλα τα games τραβάνε aggro και μας γλιτώνουν από τα δύσκολα. Ο Boomer θα μπορεί ακόμα και να κλέψει τα όπλα των εχθρών και να μας τα φέρει! Εκπαιδευμένος αν μη τι άλλο.

Ευτυχώς που ο Boomer θα ζει για πάντα λοιπόν...εκτός κι αν ο σεναριογράφος μας τα χαλάσει στην πορεία και γίνει κάτι που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

[UPDATE 9: 29/9/17 - Ο Dan Romer θα είναι ο συνθέτης του soundtrack] Η Ubisoft αποκάλυψε πως ο Dan Romer θα αποτελέσει τον συνθέτη του επερχόμενου Far Cry 5.

O Romer είναι ένας βραβευμένος συνθέτης που έχει προηγουμένως εργαστεί πάνω σε ταινίες όπως τα Beasts of the Southern Wild, Beasts of No Nation και το Gleason. Επιπλέον έχει υπηρετήσει ως παραγωγός και μουσικοσυνθέτης σε αρκετά τραγούδια. Αξιομνημόνευτη είναι από μέρους του η ανάπτυξη του κομματιού Say Something των A Great Big World και της Christina Aguilera, που κέρδισε βραβείο Grammy το 2014 καθώς και η συνεισφορά του στο Treat You Better του Shawn Mendes που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το υπόβαθρο αυτό θα βοηθήσει στα σίγουρα τον Romer να προσφέρει ποιότητα στο Far Cry 5 για το οποίο θα γράψει κυρίως ύμνους. Η Ubisoft ανέφερε: “Οι στίχοι αυτών των ύμνων αντανακλούν στις εμπνεύσεις της ηγεσίας και του πολιτισμού, ενώ θα εμπεριέχουν αρκετά μοχθηρά μηνύματα απέναντι στην Resistance. Καθένας από αυτούς τους ύμνους θα αναμειγμύεται με την ήδη υπάρχουσα μουσική που οι παίκτες ζουν και απολαμβάνουν κατά τη διάρκεια της μάχης.

[UPDATE 10: 15/11/17 - Dev diary για την Montana] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο dev diary για το Far Cry 5, στο οποίο οι developers μιλούν για την δημιουργία της Montana.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 11: 16/12/17 - Νέο τρέιλερ με την ομάδα αντίστασης] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του Far Cry 5 που παρουσιάζει τους συμμάχους σας στο παιχνίδι, την ομάδα αντίστασης.

Για να αποδράσετε από την Hope County θα χρειαστείτε κάποιον στο πλευρό σας. Η απελευθέρωση μιας περιοχής θα γεμίσει το μετρητή αντίστασης επηρεάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον αριθμό των συμμάχων που θα πολεμήσουν δίπλα σας καθώς προσπαθείτε να αποφύγετε τα σχέδια του Project. Κοινώς όσο περισσότερο αντιστέκεστε και ελευθερώνετε περιοχές, τόσο περισσότερα άτομα θα πολεμούν μαζί σας στην μάχη.

[UPDATE 12: 2/2/18 - Κυκλοφόρησε το story trailer] Η Ubisoft κυκλοφόρησε το story trailer του επερχόμενου Far Cry 5. 

Σε αυτό βλέπουμε για ακόμα μια φορά τον θρησκευτικό χαρακτήρα που έχει προσδοθεί στο παιχνίδι. Ο Joseph Seed, ο κακός της υπόθεσης του νέου Far Cry ισχυρίζεται πως επιλέχθηκε από τον Θεό για να “βοηθήσει τους τυφλούς να δουν” και “να σώσει ζωές”, ενώ κλείνει την φρικιαστική του φράση λέγοντας πως σε αντίθεση με τον προηγούμενο εκλεκτό (εννοώντας τον Ιησού) ο Θεός δεν θα επιτρέψει να πάρουν και τον ίδιο.

Ο main antagonist του παιχνιδιού πάντως, έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται μέχρι στιγμής για να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο villain, όντας ιδιαιτέρως ψυχοπαθής.

[UPDATE 13: 9/2/18 - Τρέιλερ με τους χαρακτήρες] Η Ubisoft κυκλοφόρησε τρέιλερ με τους χαρακτήρες του Far Cry 5.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τους Nick Rye, Grace Armstrong, Boomer (σ.σ. ο σκύλος σας), Jess Black, Hurk, Adelaide Drubman και Sharky Boshaw.Απολαύστε τους παρακάτω:

[UPDATE 14: 3/3/18 - Τρέιλερ με τους κακούς] Η Ubisoft κυκλοφόρησε τέσσερα τρέιλερ για το Far Cry 5 που παρουσιάζει ορισμένους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Καθένα από τα σχετικά τρέιλερ αναφέρεται σε έναν από τους χαρακτήρες της φανατισμένης ομάδας που διοικείται από τον τρελό Joseph Seed στον οποίο ανήκει και το πρώτο τρέιλερ. Βλέπουμε επίσης τους John Seed, Jacob Seed και Faith Seed που πλαισιώνουν την κακοπροαίρετη αυτή ομάδα που λατρεύει μια θρησκευτική αίρεση και υπονομεύει την ευημερία της Hope County.

[UPDATE 15: 7/3/18 - Post-launch trailer] Η Ubisoft δημοσίευσε το post-launch trailer του Far Cry 5, το οποίο προφανώς θα προηγηθεί του launch trailer. Περιέχει απλά διάφορα σκόρπια πλάνα από το παιχνίδι.

[UPDATE 16: 12/3/18 - Τηλεοπτικό τρέιλερ] To Far Cry 5 έχει νέο τηλεοπτικό τρέιλερ με την ονομασία "Anything Can Happen, Everything Will". Αποτελεί ένα αρκετά εντυπωσιακό τρέιλερ καθώς μπλέκει πραγματικούς ηθοποιούς με τρελά CGI. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 17: 20/3/18 - Tρέιλερ για τον Boomer] O σκύλος με το όνομα Boomer είναι ο πιστός σας φίλος και ανιχνευτής στο Far Cry 5. Σε αυτόν βασίζεται το νέο τρέιλερ που δημοσίευσε η Ubisoft με τίτλο “Play it like Boomer”, στο οποίο ο σκύλος ενός παίκτη δείχνει να ζηλεύει το αφεντικό του το οποίο δίνει περισσότερη σημασία στο Far Cry 5 και παίζει με τον Boomer παρά με εκείνον. Όμως τα πράγματα παίρνουν μια χαριτωμένη και όμορφη τροπή, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βίντεο:

[UPDATE 17: 26/3/18 - Gameplay launch trailer] Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα gameplay launch trailer, με αφορμή την αυριανή κυκλοφορία του Far Cry 5.

Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 18: 3/4/18 - Accolades trailer] H Ubisoft δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ το οποίο επικεντρώνεται στις θετικές κριτικές τις οποίες απέσπασε το Far Cry 5 υπό την συνοδεία σκηνών από το gameplay του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Το Far Cry 5 κυκλοφορεί από τις 27 Μαρτίου του 2018 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Far Cry 5 και συζητήστε για το Far Cry 5 σε αυτό το forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +9 dirty harry (Level 7) 05/01/2015 21:06
Στην Ελλαδα του μνημονιου, ανεργος και να προσπαθεις να τα βγαλειςπερα με χαρατσια, ΕΝΦΙΑ, εφορια, τραπεζες κλπ.
Και με μονο οπλο την υπομονη.
#2 +1 wavee (Level 15) 05/01/2015 21:25
Επιβίωση στην Αλασκα προτιμω
#3 Sasoulis (Level 2) 05/01/2015 21:28
Σε post-apocalypti c κόσμο

Fallout style αλλα με ποιο πολλα πραγματα ingame!Παρομοια με τα προηγουμενα..!H unting,crafting κτλπ.
#4 wavee (Level 15) 05/01/2015 21:47
Όχι παλι crafting. Ηθελα κατι πιο απλο σαν το 1
#5 Mystique (Level 23) 05/01/2015 21:52
Α το προτιμω σε western, απιθανο θα ειναι να εχουμε πιστολιδι στην αγρια δυση. :lol:
#6 +1 Manos (Level 39) 05/01/2015 22:04
Quoting dirty harry:
Στην Ελλαδα του μνημονιου, ανεργος και να προσπαθεις να τα βγαλειςπερα με χαρατσια, ΕΝΦΙΑ, εφορια, τραπεζες κλπ.
Και με μονο οπλο την υπομονη.

Αυτό πάει στο post-apocalypti c.
#7 +2 Tseliamis (Level 1) 05/01/2015 23:52
Βιετναμ δεκαετιας '60. Γιατι ο Τζον Ραμπο δε ειχε ποτε ενα παιχνιδι ανταξιο της φημης του!
#8 Akis 7 (Level 20) 06/01/2015 12:27
Quoting dirty harry:
Στην Ελλαδα του μνημονιου, ανεργος και να προσπαθεις να τα βγαλειςπερα με χαρατσια, ΕΝΦΙΑ, εφορια, τραπεζες κλπ.
Και με μονο οπλο την υπομονη.

Δεν θα τερματιζεται ποτε ομως.......
Εγω θα ηθελα δεινοσαυρους παντως!!!
#9 +1 zerocool7545 (Level 8) 06/01/2015 13:13
1. Κατάργηση του Uplay και χρήση των servers του Steam
2. Κατάργηση του Crafting ή αλλιώς ξανασχεδιασμός του, μιας και πιο πολύ σπαστικό είναι παρά διασκεδαστικό.
3. Καλύτερος τεχνικός τομέας, περισότερο internal beta testing, πριν βγει το παιχνίδι στα ράφια ή πριν δοθεί για public beta testing.
4. Αλλαγή σκηνικού.Βιετνά μ δεκαετίας 60 δεν είναι κακό! Μάχες ενάντια σε ζόμπι δεν είναι Far Cry, το παιχνίδι πρέπει να έχει μια ταυτότητα, δεν είναι όλα τα παιχνίδια Assassin's Creed να αλλάζουν χωροχρόνο συνέχεια.
5. Σενάριο, καλό σενάριο, καλό story.Είναι κρίμα να βλέπεις καλοδουλεμένους χαρακτήρες, με εκπληκτικό voice over και animation (ειδικά στο FC3) και να μην πλαισιόνονται από ένα καλό σενάριο και στο τέλος να καταλήγουν οι χαρακτήρες αδιάφοροι.
6. Αυτά!!!!
#10 euris13 (Level 22) 06/01/2015 13:54
Αχαχαχα είναι απίστευτοι οι τύποι! Κι εγώ επιβίωση στην Αλάσκα! Αλλά και με τους δεινόσαυρους δεν θα ήταν κακό! Να υπάρχουν διάφορα άλλα ζώα και οι δεινόσαυροι να είναι τα ''Big Bosses''...
#11 alexis fygas (Level 11) 06/01/2015 14:33
- Στο Βιετνάμ την δεκαετία του '60.
- Στην Αλάσκα όπου θα επιβιώνετε από τα άγρια ζώα και την φύση.
τα 2 καλύτερα πιστεύω
#12 TheRedWood (Level 17) 06/01/2015 14:38
1) Vietnam 60's
2) Wild Wild Westtttt(R.I.P. 2Pac)
#13 petsos13 (Level 2) 06/01/2015 15:13
jurassic park να πετας με πτεροδακτυλους και να να προσπαθεις να επιβιωσεις απο ενα κυνηγι δεινοσαυρων :lol:
#14 petsos13 (Level 2) 06/01/2015 15:15
αυτο στηνεικονα ειναι αρκουδακι ?
#15 koskinas18 (Level 17) 06/01/2015 16:08
Εμένα περισσότερο μου αρέσει η πρώτη επιλογή στην Αλάσκα και αυτή στο Βιετνάμ
#16 IronHideGR (Level 3) 06/01/2015 19:05
Sequel στο Blood Dragon!!!!
#17 NoGood! (Level 24) 06/01/2015 19:57
Εγώ λέω με Μάχες ενάντια στα βαμπίρ και τους Power Rangers Mighty Morphin!!!Xαχαχ αχα!!!! :lol: :lol:
#18 Morf (Level 6) 07/01/2015 08:09
Padws to exoun kseftilisei me ta fail side-activities ... Vazoun oti tous katevei pou epanalamvanete sunexws mono kai mono gia na boroun na to diafhmisoun ws proion open-world pou sou parexei 100 wres gameplay... kai to variese kiolas apo thn prwth vdomada,anyway xeromai pou den agorasa kanena Ubisoft proion meta me thn poustia pou mou ekatsan meta to Watch Dogs kai ka8omai kai katevazw apo torrent kai palh den ta teliwnw.. ta variemai ta paixnidia tous,ola gurw apo thn idia formula pou einai kalh mono sthn diafhmhsh..
#19 Savvas Lapidis (Level 7) 07/01/2015 12:09
Λοιπον δοινοσαυροι και ζομπι θα ειναι λιγο πολι... σκατουλες. Στο περου και Αλασκα ακουγεται αρκετα ενδιαφερον. Spagetti αυτο οχι γιατι ..οχι δεν θελω να παω στο 1800. Σε αλλο πλανητη οχι το Far Cry δεν ειναι επιστημονικη φαντασια sequel οχι σας αρεσε το blood dragon really και post-apocalypti c θα μπουνε λογικα ζομπι εκει. Βιετναμ και αυτο ενδιαφερον!!!
#20 the_prophet1987 (Level 22) 07/01/2015 17:33
Όχι άλλο zombie outbreak plz.Εγώ ψηφίζω Δεινόσαυρους "δαγκωτό"! :P
#21 prodrom1324 (Level 1) 08/01/2015 19:46
Να είναι sequel στο blood dragon
σε αλλο πλανήτη με post apocalyptic setting
που να εχει δεινοσαρους και δράκους
διότι λέγεται Blood DRAGON και να έχει survival like theme
να σου δίνει βάσει και να μπορείς να την αναπτήξεις
#22 RelaxingRain (Level 5) 09/01/2015 00:31
Για αρχή να απαλλαγούμε απο τους Ubisoft servers.
Οταν αγοράζω ενα παιχνίδι στο Steam δεν θέλω να ασχολούμε με άλλα τόσα Account και να έχω τους Servers της Ubisoft να buggaroun όποτε τους καπνίσει.
Κατα δεύτερον θέλω πάρα πολύ ενα ωραϊο Far Cry στην Αλάσκα.
Ακόμα και το Βιετνάμ ακούγεται ωραίο.

Πάντως επειδή λογικά θα έχει 2 χρόνια μέχρι να βγεί ας είναι όπου θέλουν αρκεί να βγει πολύ καλό
#23 Adam_Pap (Level 18) 11/03/2015 14:27
Με zombies ή δεινοσαυρους θα ηταν μαπα!Στην αλασκα ακουγεται καλο,οπως κ στο βιετναμ!Επιλογε ς εχουν πολλες παντως να βγαλουν οσα θελουν κ οπου θελουν!
#24 ashbringer (Level 25) 02/02/2017 17:12
Πιστεύω ότι έχουν καλυφθεί όλα τα θέματα και επιλογές σεναρίου όχι μόνο απο το ίδιο το Farcry αλλά και απο άλλους τίτλους.Οπότε καταλήγω στο ότι θα πρέπει να βρούν κάτι καινούργιο έτσι ώστε να μην βαρεθεί ο κόσμος και να μην αντιγράψουν και αυτοί κάποιον άλλο τίτλο και αργότερα υπάρξουν προβλήματα και συγκρίσεις οι οποίες θα προκαλέσουν θέματα νομικά και μη στην εταιρεία.Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πιστεύω να δούμε ένα Farcry με πολλούς χαρακτήρες σε διαφορετικές εποχές όπου οι δράσεις του κάθε χαρακτήρα να επηρεάζουν και τους άλλους θετικά η αρνητικά και να υπάρχει και η ανάλογη εξέλιξη στο σενάριο.
#25 yiannisthemenace (Level 2) 09/02/2017 01:12
Westernαρα θα ητανε καλή φάση! Ρε συ, δεν μπορείς να διαλέξεις! Φοβάμαι οτι θα καταφέρουνε να τα κάνουνε σαν τα μούτρα τους πάλι άσχετα με το setting. Ή απλά θα διαλέξουνε κάτι δικό τους και άντε γειά.
#26 Dovahkiin (Level 22) 09/02/2017 01:21
Δυστυχώς αδυνατώ να πιστέψω πως το επόμενο Far Cry θα έχει κάτι το διαφορετικό να προσφέρει και θα αποτελέσει αξιόλογο τίτλο. Εδώ πήγαν να κάνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον και σχετικά πρωτότυπο με τους πρωτόγονους και το αποτέλεσμα δεν ήταν ακριβώς αυτό που θα έπρεπε. Πρέπει να βρουν κάτι πολύ πρωτότυπο και πιασάρικο θα έλεγα για να πιάσει, αλλά να το δουλέψουν καλά το παιχνίδι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό. Μακάρι να καταφέρουν να μας εντυπωσιάσουν, αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι.
#27 +1 Divine Raiden (Level 26) 09/05/2017 12:50
Δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο πλέον απο τη Ubisoft.Έχει πάρει λίγο την κατιούσα τελευταία...Μακ άρι να κάνει την έκπληξη αλλά δεν περιμένω πολλά.
#28 +1 ashbringer (Level 25) 10/05/2017 08:47
Νομίζω ότι τα σενάρια με Western κατάσταση έχουν καλυφθεί πλέον απο άλλους τίτλους.Πρέπει να κοιτάξουν να κάνουν κάτι πρωτότυπο η να λήξουν την σειρά Farcry.
#29 Airborne Games Greece (Level 9) 14/05/2017 00:03
Far Cry 5;; To Wildlands τι είναι;
#30 TheRedWood (Level 17) 16/05/2017 20:36
"Η καλή μας η αγέλαδα..."
#31 John Pap (Level 2) 17/05/2017 00:14
Στο Βιετνάμ ή στο Περού με τις "εξαιρετικές" ποικιλίες όπλων και ναρκωτικών . . .
Αααα. Και μην κάνουμε καμια πλάκα όπως στο FC4 με κανένα σαντρέ μαλλί ή καμία γυναίκα πρωταγωνίστρια με μούσια...!
#32 Dovahkiin (Level 22) 22/05/2017 19:51
Πολύ ωραία τα teaser trailers! Από τοποθεσίες σκίζουμε, από gameplay και story να δούμε!
#33 andioan (Level 5) 22/05/2017 20:50
Θα βγει στην άγρια δύση (western), εκεί κοντά δεν θα βγει και το Red dead redemption 2; αν ναι, δεν νομίζω να είναι και πολύ σοφό, αν και κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
#34 ashbringer (Level 25) 23/05/2017 11:39
Αρκετά καλά τα τρέιλερ.Το σενάριο όμως θα πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό για να τραβήξει το ενδιαφέρον.
#35 Divine Raiden (Level 26) 23/05/2017 14:13
Εκπληκτική η επιλογή των περιοχών.Μακάρι να βγεί ενα καλό αποτέλεσμα και η Ubisoft να πάρει τα πάνω της.
#36 +1 Dovahkiin (Level 22) 26/05/2017 16:25
Καθόλου άσχημο το trailer. Μη μας απογοητεύσεις πάλι Ubisoft!
#37 Divine Raiden (Level 26) 26/05/2017 17:33
Ubisoft στα trailer είσαι πρώτη...Αυτό έχω να πω :P
#38 Airborne Games Greece (Level 9) 26/05/2017 20:59
Σε κάθε site γίνεται χαμός στα σχόλια κ είναι κάποιος που απατάει πάντα σε κάποιον άλλον ως εξής: "get your f****** politics out of here" χμμ μήπως να το απεύθυνες αλλού;
#39 the_prophet1987 (Level 22) 27/05/2017 12:27
Τουλάχιστον ξέρουν να φτιάχνουν trailers στη Ubi!
#40 ashbringer (Level 25) 28/05/2017 11:58
Πέρα απο τα άψογα γραφικά ελπίζω να έχουν και άλλα πράγματα να δείξουν.Οι περισσότερες εταιρείες πλέον ασχολούνται με το κομμάτι των γραφικών και όχι με την ποιότητα του τίτλου και ως προς το περιεχόμενο,χαρ ακτήτες,σενάριο .
#41 ashbringer (Level 25) 16/06/2017 08:56
Μου φαίνεται θα επιλέξω να παίξω με τον σκύλο.Δείχνει πιο δυνατός απο τον χαρακτήρα! :lol:
#42 ashbringer (Level 25) 10/02/2018 09:05
Πολλοί και εντυπωσιακοί οι χαρακτήρες.
Notification