Animes ... Cartoons και Video Games !

Animes ... Cartoons και Video Games !

Αν το καλοσκευτείτε έχουν μια κοινή πορεία στην Ελλάδα τα Animes με τα Video Games . Τα Animes θεωρούνται εξίσου παιδικά "παιχνίδια" με τα Video Games . Ιδίως όταν τα βλέπει ένα παιδάκι . Πολλούς γνωρίζω και οι πιο πολλοί γονείς που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τα Animes από τα παιδικά Cartoons με τον Bugs Bunny . Όπως και τα Video Games , θεωρούνται εξίσου παιδικά με τα Animes . 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε τόσο "έξω" ;; Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν μερικοί μερικοί αν όχι σχεδόν όλοι ότι ότι κινούμενο σχέδιο υπάρχει στον κόσμο δεν αποτελεί παιδικό Cartoon ; Δεν ξέρω πως να το θεωρήσω , στομπάρισμα ης βάρος αυτών που τα βλέπουν , ζήλια που είναι έξω από τον κύκλο αυτό ; 

Στο εξωτερικό κάθονται και τα βλέπουν στα σοβαρά αυτά ! Υπάρχουν χιλιάδες Gamers που ασχολούνται σοβαρά με το Gaming και είναι άνω των 30 και όχι μόνο ο Λόλας , ο Μάνος , η Χριστιάνα , ο Παντελής και λοιποί (συγνώμη για αυτούς που δεν έγραψα) . Φυσικά ξέρω μερικούς περισσότερους που είναι Gamers άνω 20-30 και είναι Gamers αλλά πολλοί λίγοι , για Animes πάλι κανέναν . Εδώ έχει απάντηση ήδη ο Mikieus όμως :P Έχω το παράπονο όμως και δεν μπορείς ούτε να τους αλλάξεις καν την γνώμη , θα συνεχίζουν να τα σνομπάρουν όσο ζουν , Video Games και Animes .

Stanley Parable
LoL - The Community Problem
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tuesday, 30 April 2024

Captcha Image

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.gameworld.gr/

Notification