Κωνσταντίνος Λάζος created a new topic ' ArcRunner' in the forum. yesterday

Το ArcRunner είναι ένα Roguelike Action Third-person Shooter σε sci-fi σκηνικό. Ένας ιός έχει εισβάλει στο σύστημα της πόλης και όλοι οι augmented humans, τα ρομπότ και τα AI είναι χακαρισμένα. Ένα ρομπότ κατάφερε να προστατευτεί με firewall και ενεργοποιεί τώρα ρομπότ, εσάς για να ανακτήσετε την πόλη. Σκοτώστε τους εχθρούς σας σε κάθε level και πάρτε augments. Όμως τα maps είναι τα ίδια και το gameplay είναι επαναλαμβανόμενο, διότι όσο προχωράτε παίρνετε nanites για να κάνετε τα upgrades και θα πεθαίνετε συνεχώς επειδή θα γίνεται πιο δύσκολο, οπότε κάνετε τα upgrades για να αντέξετε περισσότερο. Το ArcRunner πιστεύω είναι ένα καλό Action game και το αν αξίζει θα το κρίνετε εσείς (κοστίζει 20€). Θα ανέβει review σύντομα! Σίγουρα θα ανεβάσω και βίντεο review στο YouTube και πιθανό είναι να κάνω και livestream ένα run.
YouTube channel -> youtube.com/@kostas294_8

Read More...

Η εταιρεία ανάπτυξης Level 5 κυκλοφόρησε ένα νέο RPG game, το Megaton Musashi W: Wired. Αρχικά το νέο RPG της Level 5 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 σε κονσόλες στην Ιαπωνία και θα έκανε release και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες το 2023, αλλά αναβλήθηκε και ξεκίνησαν φέτος στις 11 Απριλίου τα pre-orders. Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό με το όνομα Yamato Ichidaiji στο έτος 2118. Οι εξωγήινες δυνάμεις, γνωστές ως Draktor σκότωσαν σχεδόν όλη την ανθρωπότητα. Ο Yamato πρέπει να παλέψει σε γιγάντια ρομπότ, γνωστά ως Rogues για να ανακτήσει τη Γη.

Το Megaton Musashi W: Wired είναι ένα από τα projects της Level 5 σε development. Τα Inazuma Eleven: Victory, Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time, και Decapolice θα κυκλοφορήσουν φέτος. Μόνο το Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το Megaton Musashi W: Wired θα κυκλοφορήσει σύντομα σε PC, PS5, PS4 και Switch.

Φαίνεται καλό το νέο RPG της Level 5;

Read More...

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Warhorse Studio δημοσίευσε ένα μικρό teaser για το επόμενο game της. Το teaser περιλάμβανε έναν άντρα να κάθετε πάνω σε ένα άλογο. Χθες η Warhorse αποκάλυψε το Kingdom Come: Deliverance 2.

Το Kingdom Come: Deliverance 2 είναι το sequel του Kingdom Come: Deliverance και συνεχίζει την ιστορία ακριβώς εκεί που σταμάτησε. Ο πρωταγωνιστής είναι ο Henry του Skalitz, ο οποίος προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για αυτούς που έχασε. Η ιστορία θα περιλαμβάνει 5 ώρες από cinematics, first-person gameplay και χαρακτήρες που θα σας υποστηρίζουν.

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν customize όπως θέλουν την εμφάνιση του Henry, τα abilities και το εξοπλισμό με δραστηριότητες όπως σιδηρουργία και τοξοβολία που περιλαμβάνονται στα skills του Henry. Οι επιλογές παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του παιχνιδιού. Τα γεγονότα διεξάγονται στην Βοημία του 15ου αιώνα.

Το Kingdom Come: Deliverance 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε PC, PS5 και Xbox Series X.

Ανυπομονείτε για το sequel του Kingdom Come: Deliverance;

Read More...

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)

Now Playing: Real life (First-pesron shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)

- I asked for a fair day's pay for a fair day's work. Well, he kinda got a little angry. So, I admit, I kinda got a little angry too.
- Did you kill...
Show more

Προσέξτε, είμαι K/D ratio maniac! Μη μου κλέβετε kills στο Call of Duty αλλιώς θα είστε εσείς το επόμενό μου kill!

 
Έχω κάνει review για το Call of Duty: Warzone Mobile. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, για τα Android. Αυτό το πράγμα έλαβε 74 στο metacritic και η βαθμολογία ήταν πολύ ελαστική. Ξέρω ότι εσείς οι fans του Call of Duty θα απογοητευτείτε, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν είστε σε IOS, ίσως αξίζει να το κατεβάσετε, ΑΛΛΑ ΣΕ ANDROID ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΟ. Πλέον η Activision είναι μόνο καλή στο να φτιάνει bundles των 20€. Το optimization στα Android δεν ήταν καλό, τα γραφικά θύμιζαν Windows XP και πολλά άλλα προβλήματα. Από την άλλη, είναι ένας τρόπος να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις με τους φίλους σας από το Verdansk και το Rebirth Island και να κάνετε level up από οπουδήποτε. Να ξέρετε, από εμένα έφαγε delete ΑΜΕΣΑ όταν τελείωσα το review.

Δείτε το βίντεο review: Δείτε ένα δικό μου gameplay: Διαβάστε το review: www.gameworld.gr/reviews/54030-call-of-duty-warzone-mobile-review

Read More...

Έκανα το review για το Honkai: Star Rail. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι μου άρεσε, το turn-based combat ήταν ωραίο, τα γραφικά τέλεια, αλλά μερικές φορές το σενάριο με είχε κουράσει από τους συνεχόμενους διαλόγους. Άμα μπορούσα θα συνέχιζα το story, γιατί στη συνέχεια αποκτά ενδιαφέρον, αλλά χρειάζομαι τον αποθηκευτικό μου χώρο για βίντεο και άλλα games για να κάνω review.

Μπορείτε να δείτε το review βίντεο για το Honkai: Star Rail που έκανα στο κανάλι μου: Διαβάστε το review του Honkai: Star Rail:
www.gameworld.gr/reviews/53931-honkai-star-rail-review

Read More...

Προσέξτε, είμαι K/D ratio maniac! Μη μου κλέβετε kills στο Call of Duty αλλιώς θα είστε εσείς το επόμενό μου kill!
Βίντεο και review για το Call of...
Show more

Μερικοί indie developers, στούντιο πίσω από τα Dead Cells, Darkest Dungeon, Vampire Survivors, Deep Rock Galactic και Slay The Spire θα συμμετάσχουν σε ένα showcase 45 λεπτών για indie games . Το event λέγεται Triple-i Initiative Showcase. Είναι ένα ψηφιακό event, στο οποίο θα γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις και ανακοινώσεις από τα τους developers των Slay the Spire Mega Crit, Darkest Dungeon Red Hook Studios, την ομάδα Re-Logic του Terraria και το Evil Empire, στούντιο που παλαιότερα ήταν υπεύθυνο για την εντυπωσιακή υποστήριξη των Dead Cells μετά την κυκλοφορία.

Στην πραγματικότητα, όλη η ιδέα για το Triple-i Initiative Showcase ξεκίνησε από το Evil Empire, που λέει ότι ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει «ένα show με ανακοινώσεις από πολλούς indie developers, για να μιλούν κατευθείαν στους παίκτες χωρίς τμήματα φιλοξενίας, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς χορηγίες, χωρίς επιπλέον χνούδι, απλά games».

www.youtube.com/watch?v=RfLp07qc3M0

Το show θα ξεκινήσει στις 20:00 την Τετάρτη 10 Απριλίου και θα γίνει stream σε διάφορα sites όπως YouTube , Twitch και Steam.

Ποιοι θα παρακολουθήσετε αυτό το event;

Read More...

Η Coffee Stain, εταιρεία ανάπτυξης του Valheim ανακοίνωσε ένα Deck-building Roguelike game από μερικούς developers που δούλευαν στη Stunlock Studios, γνωστή για το V Rising. Η Box Dragon δημιουργήθηκε από τους Kevin Chang και Karl Bergström πριν από δύο χρόνια και πρόσφατα ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για ένα game, το As We Descend. Το As We Descend θα περιλαμβάνει Turn-based μάχες με κάρτες σε ένα δυστοπικό «φεουδαρχικό αστικό τοπίο».Οι παίκτες θα εξερευνούν έναν κόσμο για να μαζέψουν πράγματα και δυνάμεις, πριν πολεμήσουν «θανατηφόρα τέρατα που απειλούν την ανθρώπινη ύπαρξη». Ο art director είναι ο Aleks Nikonov. Ο Aleks Nikonov παλιότερα δούλευε στη Riot Games ως character and environment concept artist.Ο Chang, game director στο Box Dragon δήλωσε: «Φαίνεται σαν χθες που ανακοινώναμε ότι υπήρχε την ύπαρξη της Box Dragon και εδώ είμαστε πάνω από δύο χρόνια αργότερα αποκαλύπτοντας αυτό που φτιάχναμε όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τα playtests στο closed beta μας για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του development του παιχνιδιού μας. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το As We Descend ένα S-tier Roguelike Deckbuilder με τη βοήθεια παθιασμένων παικτών που αγαπούν αυτό το genre και είναι πρόθυμοι για κάτι νέο και μεγάλο».Η Box Dragon και η Coffee Stain λειτουργούν στη Σουηδία. Η Box Dragon ιδρύθηκε το 2020 από τους Chang και Bergström. Οι δύο ιδρυτές της Box Dragon προηγουμένως δούλευαν στην team arena brawler Battlerite.Ο Joel Rydholm, producer στην Coffee Stain Publishing δήλωσε: «Αυτό το project ξεκίνησε πριν από χρόνια όταν η Coffee Stain συνεργάστηκε με τον Karl και τον Kevin για να ξεκινήσουν την Box Dragon, ένα ολοκαίνουργιο αυτόνομο στούντιο εντός του Coffee Stain που θα επικεντρωνόταν στη δημιουργία των δικών τους πρωτότυπων IP. Αυτό το παιχνίδι είναι το πρώτο σε αυτή τη σειρά - και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να το αποκαλύψω στον κόσμο».Η Coffee Stain είναι γνωστή ως οι publishers του Valheim, του Deep Rock, του Goat Simulator 3, του Satisfactory και άλλων games. Το closed beta του As We Descend θα ξεκινήσει σύντομα. Μπορείτε να φτιάξετε λογαριασμό στο επίσημο site του As We Descend.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το νέο game;

Read More...

K/D ratio maniacs μου!
Έχω ξεκινήσει review για το Call Of Duty: Warzone Mobile. Έχω να πω πως το παιχνίδι με έχει ταλαιπωρήσει ως τώρα, γιατί ενώ θέλω να κάνω το review για εσάς τους FPS και mobile gamers, ήταν unplayable. Στο launch της Πέμπτης (21/3/2024) ήμουν τόσο χαρούμενος που θα ξαναέπαιζα επιτέλους στο Verdansk και στο Rebirth Island. Έπαιξα λίγο και δεν ήταν τόσο καλό όσο περίμενα. Τα γραφικά θυμίζουν Windows XP και υπήρχαν πολλά fps drops. Το κινητό θερμένεται και αντί να παίξετε Warzone Mobile τέτοιο χάλι που ήταν, καλύτερα να σιδερώνατε τα ρούχα σας, μη καίτε τσάμπα ρεύμα.Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία σε Android και φαίνεται ότι δεν πάει τόσο καλά όσο στο IOS. Στο Play Store δέχτηκε review bombing και η βαθμολογία του έχει πέσει στο 2.7/5 με την πλειοψηφία των reviews να είναι στα 5 αστέρια ή στο 1 αστέρι, ενώ στο App Store έχει βαθμολογία 4.4/5 με την πλειοψηφία των reviews να είναι στα 5 αστέρια. Αργότερα έγινε ένα update που εμπόδισε πολλούς παίκτες μαζί με εμένα από το να μπούμε σε match. Το loading bar κόλαγε σε ένα σημείο όταν ήταν στο loading screen, ενώ το animation ακόμα έτρεχε κανονικά! Δεν μπορούσα να παίξω για πολλές μέρες, αλλά τελικά έγινε άλλο ένα update αυτή την εβδομάδα που διόρθωσε αυτό το πρόβλημα. Τελικά κατάφερα να μπω μερικά matchάκια BR, Resurgence και Multiplayer, αλλά δεν είναι ικανοποιητικό. Το Call Of Duty: Mobile είναι καλύτερο, πιο παλιό και τρέχει πολύ καλύτερα στην ίδια συσκευή. Έχει και support για controller όσοι θέλετε να το δοκιμάσετε. Μην δοκιμάστε να τραβήξετε screenshot την ώρα που παίζετε αν είστε σε κινητό Xiaomi και τραβάτε screenshot κάνοντας scroll με 3 δάχτυλα, το joystick θα κολλήσει και δεν μπορείτε να κουνήσετε τον παίκτη σας. Υπάρχουν διαφορές με το κανινικό Warzone όπως να βάλετε τον παίκτη σας να ανέβει/κατέβει αυτόματα τα σκαλιά, auto-fire αλλά είναι πολύ αργό και αξίζει περισσότερο να βάλετε manual-fire και δωρεάν multiplayer! Παρόλα αυτά πιστεύω πως δεν άξιζε όλο αυτό το hype που είχε αυτά τα 2 χρόνια από την ανακοίνωση του development και ήταν μία εκμετάλλευση της νοσταλγίας μας σε ένα mobile game :(

Read More...

Notification