Το GameWorld αυτόν τον μήνα δεν ήταν πολύ ενεργό στο YouTube, αλλά κατάφερε να μας κρατήσει για άλλη μια φορά ενημερωμένους εδώ στο site. Και βέβαια θα πω ότι το 1. Νέες κυκλοφορίες είναι το καλύτερο βίντεο του μήνα (είναι και η μόνη επιλογή).

Read More...

Πιστεύω ότι ήταν με τις gaming πρωταπριλιάτικες φάρσες

Read More...

Το ArcRunner είναι ένα καλό Roguelite Action Third-person Shooter σε sci-fi και cyberpunk σκηνικό. Εμένα μου άρεσε το ArcRunner ως προς στα γραφικά, αλλά το gameplay είναι επαναλαμβανόμενο. Αυτό δεν σημαίνει πως το gameplay είναι κακό, αλλά το ArcRunner έχει πολλά να προσφέρει (εκτός από story).

Δείτε το livestream που έκανα: Αν κάνω και βίντεο review θα γίνει update.
Διαβάστε το review του ArcRunner -> www.gameworld.gr/reviews/54178-arcrunner

Read More...

Το ArcRunner είναι ένα Roguelike Action Third-person Shooter σε sci-fi σκηνικό. Ένας ιός έχει εισβάλει στο σύστημα της πόλης και όλοι οι augmented humans, τα ρομπότ και τα AI είναι χακαρισμένα. Ένα ρομπότ κατάφερε να προστατευτεί με firewall και ενεργοποιεί τώρα ρομπότ, εσάς για να ανακτήσετε την πόλη. Σκοτώστε τους εχθρούς σας σε κάθε level και πάρτε augments. Όμως τα maps είναι τα ίδια και το gameplay είναι επαναλαμβανόμενο, διότι όσο προχωράτε παίρνετε nanites για να κάνετε τα upgrades και θα πεθαίνετε συνεχώς επειδή θα γίνεται πιο δύσκολο, οπότε κάνετε τα upgrades για να αντέξετε περισσότερο. Το ArcRunner πιστεύω είναι ένα καλό Action game και το αν αξίζει θα το κρίνετε εσείς (κοστίζει 20€). Θα ανέβει review σύντομα! Σίγουρα θα ανεβάσω και βίντεο review στο YouTube και πιθανό είναι να κάνω και livestream ένα run.
YouTube channel -> youtube.com/@kostas294_8

Read More...

Η εταιρεία ανάπτυξης Level 5 κυκλοφόρησε ένα νέο RPG game, το Megaton Musashi W: Wired. Αρχικά το νέο RPG της Level 5 κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 σε κονσόλες στην Ιαπωνία και θα έκανε release και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες το 2023, αλλά αναβλήθηκε και ξεκίνησαν φέτος στις 11 Απριλίου τα pre-orders. Η ιστορία ακολουθεί έναν νεαρό με το όνομα Yamato Ichidaiji στο έτος 2118. Οι εξωγήινες δυνάμεις, γνωστές ως Draktor σκότωσαν σχεδόν όλη την ανθρωπότητα. Ο Yamato πρέπει να παλέψει σε γιγάντια ρομπότ, γνωστά ως Rogues για να ανακτήσει τη Γη.

Το Megaton Musashi W: Wired είναι ένα από τα projects της Level 5 σε development. Τα Inazuma Eleven: Victory, Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time, και Decapolice θα κυκλοφορήσουν φέτος. Μόνο το Fantasy Life i: The Girl Who Steals Time έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το Megaton Musashi W: Wired θα κυκλοφορήσει σύντομα σε PC, PS5, PS4 και Switch.

Φαίνεται καλό το νέο RPG της Level 5;

Read More...

 

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Warhorse Studio δημοσίευσε ένα μικρό teaser για το επόμενο game της. Το teaser περιλάμβανε έναν άντρα να κάθετε πάνω σε ένα άλογο. Χθες η Warhorse αποκάλυψε το Kingdom Come: Deliverance 2.

Το Kingdom Come: Deliverance 2 είναι το sequel του Kingdom Come: Deliverance και συνεχίζει την ιστορία ακριβώς εκεί που σταμάτησε. Ο πρωταγωνιστής είναι ο Henry του Skalitz, ο οποίος προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για αυτούς που έχασε. Η ιστορία θα περιλαμβάνει 5 ώρες από cinematics, first-person gameplay και χαρακτήρες που θα σας υποστηρίζουν.

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν customize όπως θέλουν την εμφάνιση του Henry, τα abilities και το εξοπλισμό με δραστηριότητες όπως σιδηρουργία και τοξοβολία που περιλαμβάνονται στα skills του Henry. Οι επιλογές παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του παιχνιδιού. Τα γεγονότα διεξάγονται στην Βοημία του 15ου αιώνα.

Το Kingdom Come: Deliverance 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε PC, PS5 και Xbox Series X.

Ανυπομονείτε για το sequel του Kingdom Come: Deliverance;

Read More...

Now Playing: Real life (First-Pesron Shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)

Now Playing: Real life (First-pesron shooter όσο υπάρχουν Τούρκοι και woke, μετά θα γίνει Action-Adventure)

- I asked for a fair day's pay for a fair day's work. Well, he kinda got a little angry. So, I admit, I kinda got a little angry too.
- Did you kill...
Show more

Προσέξτε, είμαι K/D ratio maniac! Μη μου κλέβετε kills στο Call of Duty αλλιώς θα είστε εσείς το επόμενό μου kill!

 
Έχω κάνει review για το Call of Duty: Warzone Mobile. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, για τα Android. Αυτό το πράγμα έλαβε 74 στο metacritic και η βαθμολογία ήταν πολύ ελαστική. Ξέρω ότι εσείς οι fans του Call of Duty θα απογοητευτείτε, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν είστε σε IOS, ίσως αξίζει να το κατεβάσετε, ΑΛΛΑ ΣΕ ANDROID ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΑΝΟ. Πλέον η Activision είναι μόνο καλή στο να φτιάνει bundles των 20€. Το optimization στα Android δεν ήταν καλό, τα γραφικά θύμιζαν Windows XP και πολλά άλλα προβλήματα. Από την άλλη, είναι ένας τρόπος να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις με τους φίλους σας από το Verdansk και το Rebirth Island και να κάνετε level up από οπουδήποτε. Να ξέρετε, από εμένα έφαγε delete ΑΜΕΣΑ όταν τελείωσα το review.

Δείτε το βίντεο review: Δείτε ένα δικό μου gameplay: Διαβάστε το review: www.gameworld.gr/reviews/54030-call-of-duty-warzone-mobile-review

Read More...

Notification