Mr. Run and Jump: Νέο Atari cartridge για το Atari 2600 30 χρόνια μετά

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mr. Run and Jump: Νέο Atari cartridge για το Atari 2600 30 χρόνια μετά

Mr. Run and Jump: Νέο Atari cartridge για το Atari 2600 30 χρόνια μετά

Θα δώσει έμφαση στο speedrun!

Με την αγάπη για τα retro games να επιστρέφει, το Action Platform Mr. Run and Jump θα κυκλοφορήσει σε cartridge 30 χρόνια μετά την διακοπή παραγωγής cartridges για την κονσόλα Atari 2600!

Όλα αυτά τα κάνει η εταιρεία ανάπτυξης Graphite Lab, που έχει ως lead developer τον John Mikula. Ο ήρωας Mr. Run and Jump θα πρέπει να βρει τον σκύλο του, τον Leap και θα περιπλανηθεί πολύ μακριά στο σκοτεινό βασίλειο. Η κυκλοφορία του Atari 2600 θα περιλαμβάνει περισσότερες από 80 οθόνες παιχνιδιού σε έξι διαφορετικούς κόσμους.

Το παιχνίδι δίνει έμφαση στο speedrun, κάτι που φαίνεται από το σύστημα βαθμολόγησης του. Ξεκινάτε με 25000 πόντους. κάθε δευτερόλεπτο που περνά μειώνει το σκορ κατά ένα και κάθε φορά που συγκρούεστε με έναν εχθρό, το σκορ μειώνεται κατά 100.

Το cartridge θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα, με κόστος 60 δολάρια. Θα υπάρχει το κλασικό κουτί, εγχειρίδιο οδηγιών και φυσικά το cartridge. Τα υλικά κατασκευής περιλαμβάνουν λοξότμητες άκρες για την αποφυγή ζημιάς των pins και επιχρυσωμένα connectors. Θα έχουν επίσης την ίδια τροφοδοσία με τα αρχικά cartridges, οπότε ελπίζουμε ότι θα μπορείτε να παίξετε το Mr. Run And Jump στο αρχικό Atari 2600 χωρίς τεχνικό πρόβλημα.

Οι προπαραγγελίες ξεκινάνε στις 31 Ιουλίου.

Μια σύγχρονη έκδοση του Mr. Run And Jump θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι σε PC, Nintendo Switch, PlayStation 4/5, Xbox One και Xbox Series X|S και...Atari VCS, για όσους το έχουν.

Διαβάστε περισσότερα για το Atari VCS και συζητήστε για την Atari στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification