Review Detail

7.0 1 10 0.5
Tom Clancy's Ghost Recon
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
7.0
Το Tom Clancy's Ghost Recon είναι ένα tactical shooter από την Ubisoft. Στη σειρά, ο παίκτης είναι υπεύθυνος για μια φανταστική, νεοσύστατη ομάδα στρατιωτών ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ από την Delta Company, 1ο Τάγμα, 5η Ομάδα Ειδικών Δυνάμεων  που βρίσκεται στο Fort Bragg. Συχνά αναφέρονται ως "the Ghosts". Οι ρόλοι τους είναι σαν άλλες δυνάμεις ειδικών επιχειρήσεων του πραγματικού κόσμου, στις οποίες οι λειτουργίες τους έχουν υψηλή βαθμολογία. Στο Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier δείχνει ότι η μονάδα Ghost έχει πολλαπλά σχέδια και είναι μέρος της JSOC και είναι επίσης γνωστή ως Specialized Tactics Group σαν πραγματικές μονάδες JSOC όπως το Delta Force και η SEAL Team Six.



Γενικά η γνώμη μου για το παιχνίδι δεν είναι και τόσο θετική μιας και έχει διάφορα θέματα. Αρχικά στον οπλισμό που δίνω μεγάλη σημασία μπορείτε να έχετε δυο βασικά όπλα και ένα εφεδρικό περίστροφο. Αυτο που δεν μου άρεσε όμως ήταν οι δυνατότητες αναβάθμισης. Δεν υπάρχει κάποιο που να μην μπορείς να περάσεις εάν δεν αγοράσεις κάτι από το store. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην πω για τα πολλά bugs και glitches που είχε το παιχνίδι τα οποία δεν θα έπρεπε να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι απο μια τέτοια εταιρεία.



Τα θετικά που μπορώ να πω για το παιχνίδι και που μου άρεσαν ήταν ο ρεαλιστικός ήχος ηδικά στους χαρακτήρες, είχε αρκετές αποστολές και είχε αρκετό οπλισμό.
Report this review Was this review helpful? 0 0

Comments

Already have an account?
Score
0 User Score
(0 vote )
User Reviews 0
Genre:
Developer:
Publisher:
Διάθεση:
Players:
Release Date:
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν.
Κανένας
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification