Partisans 1941

Hot
REVIEWED ON PC  

Η Σοβιετική πλευρά του αντάρτικου.

Η Σοβιετική πλευρά του αντάρτικου.

Η Σοβιετική πλευρά του αντάρτικου.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ένα χρονικό πλαίσιο που συναντάται συχνά σε ταινίες και games, καθώς παρέχει τόσο μια πληθώρα μαχών και δράματος που μπορούν να πλαισιώσουν μια ιστορία όσο και αντιπάλους που ξεκάθαρα και κατά γενική ομολογία έχουν καθιερωθεί στην συλλογική συνείδηση ως κακοί, επομένως μπορούν να επιτελέσουν και αυτόν τον ρόλο σε μια ταινία ή σε ένα παιχνίδι πειστικά και χωρίς να προκαλούν ιδιαίτερες τύψεις στο κοινό που τους βλέπει να αποδεκατίζονται. Σχεδόν όλες ωστόσο οι σχετικές ιστορίες είναι ιδωμένες από την οπτική των Αμερικανών ή Άγγλων, σπανιότερα ίσως μιας Γαλλικής αντίστασης, οι οποίοι αποτελούν και τους ηρωικούς πρωταγωνιστές. Αυτό το κενό ευελπιστεί να καλύψει το Partisans 1941, το οποίο πρωτοτυπεί βαζοντάς σας στην θέση ανταρτών της Σοβιετικής πλευράς.

Στον πολεμο οι μάχες δεν δίνονται πάντα στο μέτωπο
Το σενάριο του Partisans 1941 διευκρινίζει εξαρχής ότι βασίζεται σε φανταστική ιστορία, ωστόσο είναι ιστορικό γεγονός ότι η ΕΣΣΔ οργάνωσε, καθοδήγησε και υποστήριξε ομάδες ανταρτών στην Πολωνία, την Φινλανδία και τα Σοβιετικά εδάφη ενώ παράλληλα προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την Γερμανική προέλαση. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλος υπήρξε ο αριθμός των γυναικών που κατατάγησαν εθελοντικά, κάτι που το παιχνίδι αντικατοπτρίζει με την παρουσία δύο αρκετά δυναμικών γυναικείων χαρακτήρων στο καστ του.

Η ιστορία ξεκινάει με τον πρώτο σας χαρακτήρα, τον λοχαγό Zorin, ο οποίος μαθαίνετε ότι συνελήφθη στο ξεκίνημα της εισβολής των Ναζί, προσπάθησε με αποτυχία να οργανώσει απόδραση από το στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου βρισκόταν. Το αρχικό cinematic τον δείχνει λίγο προτού εκτελεστεί, με την διαδικασία να διακόπτεται λόγω μιας εξέγερσης των κρατουμένων. Αυτό αποτελεί και το έναυσμα για την νέα του απόπειρα απόδρασης, με εσάς πλέον να τον χειρίζεστε και την πρώτη αυτή αποστολή να λειτουργεί ουσιαστικά ως το tutorial level του παιχνιδιού.

partisans 1941 01

Μετά την επιτυχή του απόδραση, ο λοχαγός Zorin συναντιέται με κάποια φίλα προσκείμενα άτομα, που αποτελούν και τις επόμενες μονάδες σας, παρέχοντας την ευκαιρία να μάθετε πώς να κινείτε πολλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα ή να μεταφέρετε αντικείμενα μεταξύ των inventory τους. Όταν συνειδητοποιούν πλέον ότι βρίσκονται πολύ μακριά από τα πεδία των μαχών, ο Zorin και οι ακόλουθοί του αποφασίζουν να οργανωθούν στην γύρω περιοχή και να συμβάλλουν όσο μπορούν στην υπεράσπιση της πατρίδας τους, διενεργώντας ανταρτοπόλεμο και προκαλώντας δολιοφθορές στα μετόπισθεν των Γερμανών.

Γνώριμοι μηχανισμοί για ανορθόδοξες τακτικές
Το Partisans 1941 ακολουθεί την δοκιμασμένη συνταγή κλασικών games του είδους όπως οι σειρές Commandos, Desperados ή το πιο πρόσφατο Shadow Tactics: Blades of the Shogun. Η κάμερα βρίσκεται ψηλά και παρέχει μια ισομετρική άποψη κάθε χώρου, με δυνατότητα κίνησης και περιστροφής, ενώ υπάρχει και χάρτης για να σας δώσει μια εικόνα της ευρύτερης περιοχής όταν το χρειάζεστε. Το παρόν δίνουν επίσης γνώριμα mechanics του συγκεκριμένου είδους, όπως η δυνατότητα του να κάνετε δεξί κλικ σε μια αντίπαλη μονάδα και να δείτε τον κώνο που καλύπτει η όρασή του, ώστε να εντοπίσετε τυφλά σημεία ή να ξέρετε πότε κοιτάζει κάπου αλλού για να κινηθείτε χωρίς να σας δει, καθώς επίσης και η επιλογή να μεταφέρετε και να κρύβετε πτώματα αντιπάλων ώστε να καλύπτετε τα ίχνη από το πέρασμά σας.

Οι χάρτες παρέχουν σημεία όπου μπορείτε να κρυφτείτε ή να κρύψετε πτώματα αντιπάλων, από θάμνους μέχρι ντουλάπες και κελάρια. Αυτό βέβαια δεν σας παρέχει καμία ασφάλεια σε περίπτωση που χτυπήσει κάποιος συναγερμός κι οι αντίπαλοι σας ψάξουν επί τούτου στα σημεία εκείνα, ή εάν έχουν μαζί τους εκπαιδευμένα σκυλιά, τα οποία όμως μπορείτε να ξεγελάσετε χρησιμοποιώντας αντικείμενα με έντονη μυρωδιά, όπως τα φύλλα καπνού. Εκτός από το οπτικό, θα πρέπει να προσέχετε και το ηχητικό κομμάτι, είτε πρόκειται για τα βήματα ενός χαρακτήρα σας που τρέχει ή κινείται μέσα σε μια φυλλωσιά, είτε για πυροβολισμούς και εκρήξεις.

Ο κάθε χαρακτήρας έχει μέχρι δύο μοναδικές ικανότητες, όπως για παράδειγμα ο λοχαγός Zorin που μπορεί να πετάει μαχαίρια για stealth kills από απόσταση. Οι μονάδες σας αποκτούν experience όσο παίζετε και ανεβαίνουν level, ξεκλειδώνοντας βελτιώσεις αυτών των μοναδικών αλλά και άλλων ικανοτήτων μέσω ενός skill tree. Τα skills χωρίζονται σε τέσσερα tiers και πρέπει να έχετε πάρει τουλάχιστον τρία skills ενός tier προτού μπορέσετε να βάλετε κάποιο πόντο σε skill του επόμενου tier. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξέλιξη και το customization των μονάδων σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ξεκλειδώνοντας νέους τρόπους να προσεγγίζετε προκλήσεις αλλά και στρατηγικά διλήμματα όπως το ποιές μονάδες θα πάρετε στην κάθε αποστολή και εάν θα επιλέξετε την εξειδίκευσή τους σε λίγα skills ή την απόκτηση πολλών χαμηλότερου tier.

partisans 1941 02

Με το πάτημα του Space ενεργοποιείται και απενεργοποιείται το Tactical mode, όπου ο χρόνος σχεδόν σταματάει προκειμένου να μπορείτε να εκτιμήσετε με την άνεσή σας την κάθε κατάσταση και να δώσετε εντολές σε διάφορες μονάδες, μηχανισμός που θυμίζει το λεγόμενο Pause and Play πολλών RPG. Το Tactical mode βοηθάει σε περιπτώσεις όπως την κίνηση μιας μονάδας ενώ μια άλλη απασχολεί τον αντίπαλο, την εκτέλεση μια ενέδρας όπου θέλετε όλοι οι αντάρτες σας να δράσουν ταυτόχρονα και κυρίως, στο να δίνετε εντολές μέσα στον χαμό της μάχης.

Η ανταλλαγή πυρών δεν είναι κάτι σπάνιο στο Partisans 1941, αν και συχνά θα προσπαθείτε να την αποφύγετε λόγω των λιγοστών πυρομαχικών, των πολλών αντιπάλων, της δυνατότητάς τους να καλέσουν ενισχύσεις μέσω ασυρμάτου ή ακόμη κι επειδή θα έχετε συγκεκριμένο στόχο από την αποστολή σας να μην γίνετε αντιληπτοί, οπότε εάν σημάνει συναγερμός χάνετε αυτόματα. Το stealth είναι προτιμότερο αλλά όχι πάντα εφικτό, όπως ισχύει και στην πραγματικότητα, οπότε θα βρεθείτε να το χρησιμοποιείτε προκειμένου να γυρίσετε την κατάσταση υπέρ σας, δηλαδή να αποδεκατίσετε περιμετρικά φρουρούς, περιπόλους και μοναχικούς στρατιώτες, να τοποθετήσετε παγίδες και να καταλάβετε σημεία με κάλυψη, ιδανικά περικυκλώνοντας το σημείο στο οποίο θέλετε να επιτεθείτε. Και αυτό διότι το ΑΙ των αντιπάλων σας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και θα τους δείτε να έρχονται κοντά ή να απομακρύνονται ανάλογα με το όπλο που κρατάνε, να αναζητούν κάλυψη, να κινούνται για να σας κυκλώσουν και να χρησιμοποιούν αντικείμενα όπως χειροβομβίδες.

Ολημερίς στον πόλεμο, την νύχτα καραούλι
Εκτός από το tactical κομμάτι των αποστολών, το Partisans 1941 έχει και ένα management μέρος που εκτυλίσσεται ανάμεσά τους. Για αρχή, στις αποστολές σας θα βρείτε και διάφορα καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να μαζέψετε, τα οποία στο τέλος μετατρέπονται αυτόματα στα δύο resources του παιχνιδιού, τα Τρόφιμα και τα εν γένει Αγαθά και χρηστικά αντικείμενα. Μάλιστα, ορισμένα αντικείμενα εμφανίζονται με κόκκινο και ειδοποιήστε ότι ανήκουν στους ντόπιους, επομένως εάν τα πάρετε θα μειωθεί το Morale της ομάδας σας, το οποίο αντίστοιχα δίνει bonus η penalty στις επιδόσεις των χαρακτήρων σας. Προστίθεται επομένως λόγω και της σπανιότητας των πρώτων υλών, ειδικά σε υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, το δίλημμα του να έχετε περισσότερες αλλά χειρότερο ηθικό ή να εφαρμόσετε πολιτική λιτότητας αλλά να έχετε υψηλό φρόνημα.

Το management κομμάτι λοιπόν του παιχνιδιού είναι Turn-based και αφορά μια σειρά από δραστηριότητες. Κάθε μια απαιτεί είτε έναν συγκεκριμένο αριθμό μονάδων που θα ασχοληθούν με αυτήν εάν έχει σίγουρο αποτέλεσμα, όπως το να μαζέψετε Τρόφιμα πηγαίνοντας για ψάρεμα ή Αγαθά κόβοντας ξύλα, είτε προβλέπει έναν ελάχιστο και μέγιστο αριθμό, όπως το να κάνετε επιδρομή σε μια κοντινή εχθρική αποθήκη για να πάρετε πυρομαχικά, οπότε και το ποσοστό επιτυχίας αυξάνεται όσο περισσότερες μονάδες αφιερώνετε σε αυτήν. Τα Τρόφιμα από κάθε αποστολή προφανώς δεν επαρκούν καθώς καταναλώνετε μια συγκεκριμένη ποσότητα κάθε μέρα, η οποία μάλιστα αυξάνεται όσο περισσότερες μονάδες έχετε, ενώ τα Αγαθά χρησιμοποιούνται για να χτίσετε βελτιώσεις στην βάση σας, όπως Workshop για να φτιάχνετε αυτοσχέδιες νάρκες, χειροβομβίδες και αντικείμενα για healing, Οπλουργείο για να κάνετε αναβάθμιση σε όπλα και Medical Tent όπου θα θεραπεύονται τα βαριά τραύματα των στρατιωτών σας.

Μια σίγουρη και δοκιμασμένη συνταγή, με βασικό στοιχείο καινοτομίας την χρήση των Σοβιετικών ως των καλών της υπόθεσης

Το τελευταίο κομμάτι, το σύστημα δηλαδή των τραυματισμών, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσθήκη που αυξάνει την αίσθηση ρεαλισμού και σας δυσκολεύει τόσο κατά την διάρκεια των αποστολών όσο και μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, όταν μία μονάδα σας δέχεται κάποιο χτύπημα, έχει και μια πιθανότητα για τραυματισμό. Οι τραυματισμοί έχουν διάφορα αρνητικά effects, όπως μειωμένη ταχύτητα κίνησης ή χειρότερο σημάδι. Για να γλιτώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις τους προσωρινά, υπάρχουν ειδικά αντικείμενα όπως παυσίπονα, τα οποία τις αναστέλλουν μέχρι το τέλος της αποστολής, μετά όμως θα πρέπει να βάλετε την μονάδα προς ανάρρωση προκειμένου να μην κουβαλάει τον τραυματισμό και στην επόμενη αποστολή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι εκτός από τα Τρόφιμα και τα Αγαθά, ακόμα κι οι ίδιοι σας οι στρατιώτες είναι ένα σπάνιο resource, ιδίως εάν κουβαλάνε τραυματισμούς, οπότε και θα χρειαστεί να επιλέξετε σοφά τι θα τους αναθέσετε να κάνουν κάθε μέρα μεταξύ των αποστολών τους.

Συνολικά το campaign αποτελείται από 15 αποστολές και αν υπολογίσετε περίπου μία ώρα για την καθεμιά, θα χρειαστείτε περί τις 20 για να το ολοκληρώσετε. Το τελικό νούμερο βέβαια εξαρτάται από το επίπεδο δυσκολίας που θα διαλέξετε (ενδεικτικά, στο μέγιστο δεν επιτρέπεται save κατά την διάρκεια αποστολής) αλλά και το πόσο αιμοδιψείς θα φανείτε. Χαρακτηριστικά, υπάρχουν μερικές αποστολές που μπορούν να διαρκέσουν πολύ λίγο εάν πάτε με stealth κατευθείαν προς τον στόχο σας ή αρκετά παραπάνω εάν τις προσεγγίσετε με πιστολίδι ή ασχοληθείτε να σκοτώσετε κάθε αντίπαλη μονάδα στον χάρτη.

partisans 1941 03

Εκδρομή στην Ρωσική επαρχία
Τα γραφικά δεν είναι το βαρύ χαρτί του Partisans 1941 και παρά τα λεπτομερή μοντέλα των μονάδων, με δεδομένο το tactical στοιχείο του σπάνια θα κάνετε ζουμ τόσο κοντά ώστε να διακρίνετε λεπτομέρειες, ωστόσο είναι λειτουργικά και υπηρετούν το gameplay χωρίς να το δυσκολεύουν. Στην χρωματική παλέτα κυριαρχεί το καφέ λόγω του χώματος, αν και τα ξύλινα καλύβια και τα ξερά φυτά κινούνται σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα ίσως είναι λίγο κουραστικό οπτικά, αλλά μάλλον θα ήταν χειρότερο και πιο αταίριαστο αν είχε επιλεγεί μια πιο πολύχρωμη, καρτουνίστικη λογική.

Άξιο αναφοράς είναι το μινιμαλιστικό interface του παιχνιδιού, το οποίο σας παρέχει ακριβώς τις απαραίτητες πληροφορίες σε κάθε αποστολή καταλαμβάνοντας τον ελάχιστο δυνατό χώρο. Ως εκ τούτου, ελευθερώνεται οπτικό πεδίο για το τι συμβαίνει στον κάθε χάρτη και δεν κουράζεται το μυαλό σας με έναν χείμαρρο άχρηστων ή ελάχιστα σημαντικών πληροφοριών. Το αντίθετο ισχύει με το inventory, όπου χρειάζεται να κάνετε δεξί κλικ σε ένα αντικείμενο και από την λίστα που παρουσιάζεται να διαλέξετε την επιλογή information ώστε να μάθετε για αυτό, αντί απλώς να εμφανίζεται η σχετική πληροφορία όταν περνάτε το ποντίκι πάνω από αυτό. Αντίστοιχα, όταν κάνετε mouse over πάνω από ένα όπλο, γίνονται highlight στο inventory οι σφαίρες που αυτό χρησιμοποιεί, το αντίθετο όμως φαίνεται να λειτουργεί μόνο όταν διαχειρίζεστε τον εξοπλισμό στην βάση σας και όχι όσο τσεκάρετε το inventory κατά την διάρκεια μιας αποστολής.

partisans 1941 04

Χαμένοι στην μετάφραση
Όπως και τα γραφικά του, ο ήχος στο Partisans 1941 υπηρετεί το gameplay χωρίς να το σκεπάζει ή να σας αποσπά από αυτό. Τα ηχητικά εφέ είναι αυτό ακριβώς που περιμένετε σε κάθε περίπτωση, ενώ το soundtrack είναι διακριτικό και εμφανίζεται εκεί που πρέπει. Η μουσική ουσιαστικά απουσιάζει στις αποστολές όσο τα πράγματα είναι ήσυχα, κάτι που εντείνει την αγωνία και την αίσθηση του κρυφτού, μπαίνει έντονη και δυναμική όταν ξεκινούν οι πυροβολισμοί και ήρεμη με ορισμένα ενδιαφέροντα φολκλορικά στοιχεία όσο χαλαρώνετε στην βάση σας.

Αυτό που πραγματικά είναι εντυπωσιακό είναι το voice acting, και συγκεκριμένα το πώς οι άνθρωποι της Alter Games κατάφεραν από όλες τις γλώσσες να κάνουν λάθος τα Αγγλικά. Όπως αναφέρει και το ίδιο το παιχνίδι στο αρχικό του disclaimer, έχει αναπτυχθεί από μια πολυπολιτισμική ομάδα, η οποία προφανώς περιλάμβανε Γερμανούς και Ρώσους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την άψογη χρήση των δύο γλωσσών, κανείς όμως μάλλον δεν σκέφτηκε ότι είναι κάπως περίεργο να μιλούν χαρακτήρες που υποτίθεται ότι είναι Ρώσοι με Βρετανική προφορά.

partisans 1941 05

Η ομιλία των χαρακτήρων στο Partisans 1941 αποδίδεται με voice acting στα διάφορα cutscenes, ενώ κατά την διάρκεια αποστολών ακούγονται διάφορες φράσεις ανάλογα με τις εξελίξεις, όπως για παράδειγμα όταν μια μονάδα σας αναφέρει ότι πλησιάζει ένας εχθρός και χρειάζεται προσοχή, ή όταν ένας αντίπαλος φωνάζει συναγερμό. Τα υπόλοιπα, ιδίως το small talk των NPCs και των ανυποψίαστων αντιπάλων σας, εμφανίζονται γραπτώς ως κείμενο πάνω από το κεφάλι του ομιλητή.

Mέσω των ρυθμίσεων του παιχνιδιού, μπορείτε να αλλάξετε γλώσσα στους υπότιτλους των cutscenes και στο voice acting των χαρακτήρων της Σοβιετικής πλευράς, με τις διαθέσιμες επιλογές να είναι Αγγλικά, Ρωσικά και Κινέζικα, για κάποιο λόγο. Ασχέτως των επιλογών σας, οι Σοβιετικοί NPCs πάντα έχουν αγγλικό κείμενο πάνω από τα κεφάλια τους και οι Γερμανοί χαρακτήρες σχεδόν πάντα γερμανικό, εκτός εάν πρόκειται για κάποιο cutscene που για λόγους ατμόσφαιρας το voice acting είναι κατά κανόνα στα Γερμανικά ασχέτως του τι έχετε επιλέξει αλλά τουλάχιστον για να καταλάβετε τι λέγεται και προς τα που πάει το σενάριο, υπάρχει ο αντίστοιχος υπότιτλος στην γλώσσα που επιλέξατε.

partisans 1941 07

Όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύπλοκα αλλά στην πράξη δεν σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα από την στιγμή που υπάρχουν Αγγλικοί υπότιτλοι για να καταλαβαίνετε κι ότι μπορεί να χάνετε είναι απλά ασήμαντες συζητήσεις ή μονόλογοι των αντιπάλων στη σκοπιά τους. Εκεί που παρουσιάζεται το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν ορισμένοι Σοβιετικοί χαρακτήρες σας να μιλούν με έντονη Βρετανική προφορά και χαλάνε το immersion. Για ορισμένους αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, ωστόσο για τον συγκεκριμένο αρθρογράφο ήταν, καθώς όλη η γοητεία του Partisans 1941 έγκειται στην πρωτοτυπία του με ποιά πλευρά παίζετε. Το αποτέλεσμα ήταν ότι για το υπόλοιπο παιχνίδι και μέχρι να γραφτεί το εν λόγω review, τα Αγγλικά παρέμειναν ως γλώσσα υποτίτλων και τα Ρωσικά ως γλώσσα ομιλίας, με την αίσθηση μάλιστα να αντιστρέφεται καθώς το voice acting ήταν πολύ καλό, η κάθε εθνικότητα μιλούσε την σωστή γλώσσα και από κάτω υπήρχαν υπότιτλοι στα αγγλικά, σαν να έβλεπε κανείς ταινία.

Νίκη στον Παγκόσμιο αλλά ήττα στον Ψυχρό
Η αρχική φρεσκάδα του να χειρίζεστε Σοβιετικούς ως ήρωες σε ένα παιχνίδι για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή του να βλεπετε τους αντιπάλους σας να αναφέρονται ως “φασίστες” και πολύ πιο σπάνια “Γερμανοί” αλλά ποτέ Ναζί, όπως και όντως συνέβαινε ανάμεσα στα μέλη του Κόκκινου Στρατού, περνάει γρήγορα. Πέραν της πρωτοτυπίας μιας μη-Αγγλοσαξωνικής οπτικής που δεν συναντάμε συχνά, η αλήθεια είναι ότι το Partisans 1941 δεν έχει και πολλά νέα στοιχεία να προσφέρει. Αυτό όμως δεν σημαίνει κιόλας ότι δεν αξίζει.

Το Partisans 1941 παίρνει την σίγουρη και σχεδόν τελειοποιημένη συνταγή παρόμοιων Tactical Stealth games και την εκτελεί με πραγματική αγάπη και αφοσίωση στην λεπτομέρεια, κάτι που φαίνεται και το διαχωρίζει από άλλα που απλώς προσπαθούν να αντιγράψουν μια σίγουρη και πετυχημένη συνταγή για εύκολο χρήμα, με ποικίλα αποτελέσματα. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι προσπαθεί να προσθέσει στοιχεία όπως οι τραυματισμοί και η περιορισμένη διαθεσιμότητα πυρομαχικών ή πρώτων υλών για περισσότερο ρεαλισμό, προκλήσεις ή ποικιλία στο gameplay. Αρκετά για να το πάνε μέχρι ένα σημείο, αλλά όχι για να το απογειώσουν κιόλας. Σίγουρα θα σας προσφέρει διασκέδαση, όμως είναι αμφίβολο εάν θα το ξαναπαίξετε μετά από τις 20-25 ώρες του campaign του ή εάν θα το θυμάστε σε βάθος χρόνου.

Θετικά:
- Μια φρέσκια προσέγγιση του Β’ Παγκοσμίου από την μεριά των Σοβιετικών
- Εύληπτο gameplay με βάθος και εξέλιξη χάρη στο levelling των μονάδων
- Πολλαπλοί τρόποι δράσης σε κάθε αποστολή
- Αψιμαχίες που προσθέτουν ποικιλία στο παρατεταμένο stealth
- Το management κομμάτι ανάμεσα στις αποστολές

 Αρνητικά:
- Μικρή διάρκεια του campaign
- Μηδαμινό replayability
- Voice acting με έντονη Βρετανική προφορά σε Ρωσικές μονάδες
- Επαναλαμβανόμενα τοπία στις διάφορες αποστολές

Βαθμολογία
Γραφικά: 6.5
Ήχος: 6.5
Gameplay: 8
Σενάριο: 6
Αντοχή: 6
Γενικά: 7

Μία καλή προσπάθεια που στέκεται αξιοπρεπώς αλλά δεν ξεχωρίζει

Γιάννης Παπαργυρίου

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Xintzi (Level 19) 09/03/2021 22:43
Εξαιρετικό review, λέω να δοκιμάσω το game χάρη στο δυνατό gameplay και δεδομένου ότι διαδραματίζεται την περίοδο του Β' Παγκοσμίου με κάνει να το θέλω περισσότερο καθώς δεν έχω παίξει πολλά games εκείνη την χρονική περίοδο.
#2 +1 Momfie (Level 1) 10/03/2021 09:47
Πολύ ωραίο review, θα το παίξω με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό το στυλ παιχνιδιών δεν χάνει ποτέ την αξία του σε gameplay!
#3 ashbringer (Level 25) 10/03/2021 19:21
Πολύ ωραίο review.Μπράβο στον Γιάννη για το εξαιρετικό του άρθρο.
Score 7
6.88 User Score
(8 votes )
User Reviews 0
Genre: Real-Time Tactics
Developer: Alter Games
Publisher: Daedalic Entertainment
Διάθεση:
Players: 1
Requirements: Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 SP 1 64bit, Επεξεργαστής: Intel Core i3 - 8100 ή AMD Ryzen 3 2200G, Μνήμη RAM: 8 GB, Κάρτα Γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 660 ή Radeon HD 7790, Χώρος στον σκληρό: 10 GB
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 14/10/2020
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

2
Prince of Persia   (8.7)
3
Crusader Kings III   (8.6)
4
Grandia II   (8.6)
8
F1 2021   (8.4)
9
10

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

1.
Dead by Daylight   (7.0)
3.
4.
Gran Turismo Sport   (8.0)
8.
F1 2020   (7.5)
9.
Cyber Shadow   (8.0)
10.
Notification