Need for Speed Heat

Hot
Την μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός.

Την μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός.

Την μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός.

Επέστρεψε ο θρύλος, μπορεί να αναρωτηθούν πολλοί. Δεν μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση γιατί οι απόψεις του καθενός είναι τελείως υποκειμενικές. Ωστόσο μια ακόμη παραγωγή της Ghost Games, πάντα σε συνεργασία με την Electronic Arts κυκλοφορήσαν το νέο Need for Speed με κωδικό όνομα Heat, για PC, PS4 και Xbox One στις 8 Νοεμβρίου. Το νέο παιχνίδι της σειρά δεν έχει καθόλου microtransactions, διαθέτει τόσο offline όσο και online mode και αποτελεί ένα open world racing game. Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise θα δείτε RPG στοιχεία καθώς θα μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας χαρακτήρα όπως μόνο εσείς τον έχετε οραματιστεί.

Η Ghost Games φαίνεται να μελέτησε αρκετά τους παλαιότερους τίτλους του παιχνιδιού και να σημείωσε όλα τα θετικά στοιχεία. Προφανώς και κάποια έμειναν εκτός αλλά ακόμα και αν άλλαζαν κάτι αύριο το πρωί, κάποιοι θα έμεναν πάλι δυσαρεστημένοι. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ένα απρόσωπο και τυπικό racing game. Αντιθέτως το Need for Speed Heat έχει μια συναρπαστική ιστορία με αρκετή δράση η οποία δεν έχει κάποιο εξωπραγματικό σενάριο αλλά εφάπτεται τέλεια στον στόχο του παιχνιδιού. Ο κύριος στόχος του NFS πάντα είναι να σας διασκεδάζει με την οδηγική εμπειρία ενός παράνομου οδηγού αγώνων.

need for speed heat 1

Ανεβασμένες στροφές από την αρχή
Σε αντίθεση με πολλά Need for Speed games το Heat θα σας δώσει την ευκαιρία να διαλέξετε ένα αρκετά δυνατό αυτοκίνητο για αρχή. Δεν πρόκειται να χάσετε χρόνο με επαναλαμβανόμενες αναβαθμίσεις οι οποίες θα σας καθυστερούν στο να βγείτε και να εξερευνήσετε τον κόσμο του παιχνιδιού. Η ιστορία του Heat όπως και τα υπόλοιπα events διαδραματίζονται στην Palm City, μια παραθαλάσσια πόλη, με πολλά διαφορετικά οδοστρώματα και ψηλούς λόφους, κατάλληλους για κατάβαση και drifting. Το Heat δεν περιέχει κανένα ίχνος μικροσυναλλαγών κάτι που κάνει ενδιαφέροντα τα challenges και τα side stories, μέσα από τα οποία κερδίζετε Rep και Bank Coins.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει, στα τελευταία Need for Speed τα οποία έχει αναλάβει η Ghost Games, το σύστημα των πόντων Reputation αλλά και τα Bank Coins έχουν εδραιωθεί για τα καλά. Τα Rep points αποτελούν μια κατηγορία η οποία διαχωρίζεται σε levels και ουσιαστικά απεικονίζει την εντύπωση που προκαλούν τα κατορθώματα σας μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού. Βεβαια αυτά τα κατορθώματα δεν αφορούν πάντα τους αγώνες ταχύτητας, αλλά πολλές φορές κερδίζονται από ριψοκίνδυνες και παράνομες πράξεις. Όλα τα παραπάνω σας οδηγούν στο ξεκλείδωμα καλύτερων αυτοκινήτων και υψηλοτέρων αναβαθμίσεων.

Όλα στην πένα
Αυτή την φορά οι developers θέλησαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και κατά την προσωπική μου άποψη έπραξαν καλώς και εξηγούμαι. Ξεκινώντας το παιχνίδι για πρώτη φορά θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να επιλέξετε τον χαρακτήρα που θα οδηγεί τα καγκουροαυτοκίνητα σας αλλά θα πρωταγωνιστεί και στην ιστορία. Πιστεύω ότι αποτελεί μια άκρως θετική αλλά παράλληλα και ριψοκίνδυνη προσθήκη, στην οποία από ότι φαίνεται η Ghost δεν έπεσε στην παγίδα. Τώρα που το σκάφτομαι καλύτερα, η Ghost όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα των cosmetics, πιθανότατα κατά την δημιουργία τους να είχε απόκλιση κάθε είδους επαφη με την EA και κάπως έτσι μπορεί να γλύτωσε την προσθήκη microtransactions. Η EA όπως και πολλές ακόμη εταιρίες έχουν καταντήσει να μας αφήνουν έκπληκτους όταν κυκλοφορούν ένα παιχνίδι που δεν περιέχει μικροσυναλλαγές. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να είναι άνδρας ή γυναίκα, ενώ μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Τα καλά όμως τώρα αρχίζουν. Σαν παίκτες μπορείτε να αλλάζετε μαλλιά, αξεσουάρ, κάθε είδους ρούχα και παπούτσια. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, παρά μόνο με τα χρήματα του παιχνιδιού. Τρομερό έτσι; Μπράβο EA, έκανες την τύχη σου, μπράβο είσαι η καλύτερη! Δεδομένα πράγματα του παρελθόντος που πια πρέπει να κάνουμε τάμα για να τα δούμε σε παιχνίδι.

Στην ιδία λογική ήταν προφανές ότι θα κινηθεί και η επεξεργασία των αυτοκινήτων. Κάθε αξεσουάρ και αναβάθμιση είναι διαθέσιμη αρκεί να την έχετε ξεκλειδώσει και να έχετε στην διάθεση σας το κατάλληλο χρηματικό ποσό (το μπαγιόκο, για τους λίγους). Ωστόσο οι αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό, τα εξαρτήματα και τα εξωτερικά αξεσουάρ των αυτοκινήτων ξεκλειδώνονται όσο ο χαρακτήρας σας ανεβαίνει level σε Rep. Από εκεί και πέρα η αγορές απαιτούν και χρηματικά πόσα όπως σας ανέφερα παραπάνω, τα οποία όμως δεν είναι εξωπραγματικά και με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια εύκολη και προσβάσιμη αγορά για τον παίκτη.

need for speed heat 2

Γίνε ο κάγκουρας που πάντα ονειρευόσουν
Σε γενικές γραμμές αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι developers μελέτησαν τόσο τις επιθυμίες του κοινού όσο και τα hits που έχει κάνει κατά καιρούς η σειρά Need for Speed. Το customization των αυτοκινήτων είναι πιο λεπτομερές από κάθε άλλη φορά και έτσι έχετε πολλά διαθέσιμα αντικείμενα τα οποία οδηγούν σε δεκάδες συνδυασμούς. Στο Heat μπορείτε να βάλετε λαμπάκια κάτω από το αμάξωμα, να χρωματίσετε τον καπνό που βγάζουν τα λάστιχα και να εφαρμόστε τους πιο αστείους ήχους κόρνας. Συνεχίζοντας προς τις δυνατότητες των οχημάτων, διαχωρίζονται σε τέσσερεις βασικές κατηγορίες. Οι κατηγορίες αυτές καθορίζουν τις επιδόσεις και την συμπεριφορά του αυτοκίνητου στον δρόμο. Τα αντικείμενα που διαλέγετε να εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητο σας μπορεί να προσαρμόζουν το όχημα σας για Racing, Road, Drifting και Off-Road racing.

Οι επιλογές σας αφορούν το διαφορικό, τις εξατμίσεις, το σύστημα ταχυτήτων, τις αναρτήσεις, τα λάστιχα και πολλά ακόμα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ποικιλοτρόπως. Δεν είναι υποχρεωτικό να κατατάξετε το όχημα σας σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, κάτι που βρήκα αρκετά ενδιαφέρον αφού μπορείτε για παράδειγμα να συνδυάσετε την ταχύτητα με τις ικανότητες drifting. Οι κατηγορίες των εξαρτημάτων διαχωρίζονται ανάλογα με την προσφορά τους στην απόδοση του αυτοκίνητου σε PRO, SUPER, ELITE και ULTIMATE.
need for speed heat 3

O νόμος…παρανομεί
Οι αστυνομικές δυνάμεις έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα περισσότερα παιχνίδια της σειράς, ενώ όπου δεν έκαναν την εμφάνιση τους, ο τίτλος ήταν άκρως αποτυχημένος. Ο κόσμος έχει συνδέσει τα παιχνίδια Need for Speed με κάποιους συγκεκριμένους τίτλους και η ιστορία δείχνει ότι δεν θέλει να ξεφύγει από αυτά τα stories. Σε αυτό το κεφάλαιο του Need for Speed η αστυνομικές δυνάμεις είναι εκτενώς αλλαγμένες.

Στο Payback η παρουσία τους απουσίαζε εντελώς με αποτέλεσμα η πολύ καλή ιστορία που είχε το παιχνίδι εν μέρει να χαθεί πολύ άδικα. Αντίθετα εδώ, η Ghost Games επένδυσε πάνω στην αστυνομία και το ανθρωποκυνηγητό μεταξύ του παίκτη και των αστυνομικών. Επιπροσθέτως, προστέθηκαν πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, μέσα από το αστυνομικό τμήμα του Palm City. Η συμπεριφορά των οχημάτων την αστυνομίας άλλαξε εντελώς και έγινε άκρως επιθετική, ξεπερνώντας οποιαδήποτε άλλη έχει εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Τα επίπεδα Heat level ανεβαίνουν ανάλογα με το ποσό καταζητούμενος είστε στην πόλη και παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το Rep σας. Το αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι οι διαθέσιμες παγίδες που μπορούσατε να ρίξετε πάνω στους αστυνομικούς και να τους εξοντώσετε μόνο μιας δεν υπάρχουν στο Heat, γεγονός που καθίστα πιο δύσβατη την διαδικασία διαφυγής σας μετά και το Heat level 3. Γενικότερα ο στόχος της αστυνομίας είναι να σας βλάψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αν είναι δυνατόν να σας εξοντώσει, με σκοπό να έχει εκείνη την εξουσία των δρόμων στα χέρια της.
need for speed heat 4

Αναδρομές και νοσταλγία
To Need for Speed είναι από τα ελάχιστα και ίσως το μοναδικό racing game που έχει ένα story. Βέβαια αυτό δεν το κάνει αυτομάτως καλό, αλλά και μια καλή προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται. Το Most Wanted του 2005 είχε μια από τις πιο καλογραμμένες ιστορίες εκδίκησης στο gaming. Οι πρωταγωνιστές έκαναν τους παίκτες να νιώθουν μίσος, αναζητώντας εκδίκηση με μανία μέσα στο παιχνίδι, μέχρι να πάρουν πίσω την εμβληματική πια BMW M3. To story εκείνου του παιχνιδιού ήταν μακράν το πιο επιτυχημένο, αφού μέχρι και σήμερα η EA καταφέρνει να "στριμώχνει" την M3 σε κάποιο σημείο της ιστορίας φέρνοντας δάκρυα στα ματιά των παικτών. Αυτό γίνεται και στο Heat; Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω που και γιατί αλλά θα αποτελούσε μια ωραία πινελιά ούτος ή άλλος.

Όσον αφορά τον τομέα της νοσταλγίας πιστεύω ότι όσοι κριτικάρουν το Heat με βάση παλιότερα παιχνίδια που είχαν διαφορετικά στοιχεία είναι τελείως λάθος στην στάση τους. To Heat έχει τα πάντα, δεν περιέχει μικροσυναλλαγές και δίνει ξεκάθαρο το μήνυμα ότι οι εταιρίες προσπάθησαν να φτιάξουν ένα open world racing που δεν τελειώνει ποτέ. Η online και offline δυνατότητα κτίζει μια πολύ ωραία κοινότητα μεταξύ των παικτών, οι οποίοι μπορούν να θαυμάσουν τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων χρηστών, να τα συγκρίνουν, ακόμα και να τα επιβραβεύσουν.

Κάτι τελειώνει εκεί που όλα αρχίζουν

O χάρτης του παιχνιδιού είναι μεγάλος και έχει πλήθος από διαφορετικά events. Το αξιοπρόσεκτο στον χάρτη είναι ότι έχει καταφέρει να συνδυάσει κάθε τύπου αγώνα μέσα στην ιδία πόλη, ενώ τα σημεία δεν απέχουν πολύ μεταξύ τους. Επιπλέον υπάρχουν πολλά Safe Houses, ουσιαστικά αποθήκες που κρύβεστε ώστε να αναβαθμίσετε τα όχηματα σας και να ξεχυθείτε ξανά στην μάχη. Σημαντικό επίσης είναι ότι μεταξύ τους υπάρχει ταχύτατο Fast Travel που σας ξεκουράζει μέχρι την επόμενη κόντρα. Η χρησιμότητα τους κομβική κυρίως τις νυχτερινές ώρες αφού πρέπει να καταφεύγετε σε οποιαδήποτε αποθήκη πριν σας εντοπίσει η αστυνομία, ώστε να εκμεταλλευτείτε τους καρπούς που μαζέψατε κατά την διάρκεια της νύχτας. Σε περιπτώσει που σας συλλάβουν οι περισσότεροι πόντοι αλλά και πολλ;a από τα χρήματα σας χάνονται και καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι υπάρχουν απαιτητικά side stories που προσφέρουν διασκέδαση ενώ σας επιβραβεύουν με πολύ γενναιοδωρία τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε χρηματικά πόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι σκοπός σας είναι να φτάσετε το όνομα σας στην κορυφή της πόλης. Ωστόσο στην κορυφή δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας καθώς, το αν θα βρίσκεστε εκεί το αποφασίζει το League. Αποτελεί ένα crew με τους κορυφαίους οδηγούς του Palm City που εξουσιάζουν και αποτελούν την elite της κοινωνίας των racing addicts. Προφανώς και η συγκεκριμένη ομάδα έχει στην κατοχή της κορυφαία αυτοκίνητα όπως Ferrari, Porshe και Lamborghini όμως σε αντίθεση με άλλα Need for Speed games, αυτό το γεγονός δεν θα σας επηρεάσει. Με λίγα λόγια το παιχνίδι δεν σας ωθεί να αγοράζετε μόνο Super Cars για να κερδίζετε τα events. Είναι τελείως αποσπασμένο από την Fast & Furious λογική. Ότι συμβαίνει, όσο και αν ανεβαίνει το επίπεδο όλα μένουν στον δρόμο του Palm City. Εκεί λοιπόν που θα δείτε την ιστορία του παιχνιδιού να τελειώνει, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας χαροποιήσει. Το παιχνίδι τώρα αρχίζει!

need for speed heat 5
Τσίτα τα γκάζια
Φτάνοντας στο δια ταύτα, πρέπει να σας πω ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι μοιρασμένα. Αρχικά τα γραφικά διαχωρίζονται σε ποσοστό 70 – 30 και εξηγούμαι. Όσον αφορά τα αμαξώματα αλλά και τα περισσότερα τοπίο έχει γίνει μια αξιοπρεπέστατη δουλεία (70%). Αντίθετα παρατήρησα αρκετές αστοχίες στις παραλιακές περιοχές, την θάλασσα αλλά και τα λάστιχα των αυτοκινήτων όταν βρίσκονται στην άμμο και την λάσπη. Στους τομείς που αφορούν την off road πλευρά του Need for Speed έμεινα λίγο απογοητευμένος, ενώ πρέπει να σημειώσω ότι όταν τα οχήματα σας βγαίνουν από το οδόστρωμα είναι σαν να περνούν πάνω από χάρτινους θάμνους. Μιλώντας για ψεύτικους θάμνους, τόσο τα αντικείμενα όσο και τα φυσικά εμπόδια όπως τα δέντρα αφήνουν μια άθλια αισθητική. Τα αυτοκίνητα σας χτυπούν σε τεραστίους κορμούς, σιδεριές, ακόμα και σε πέτρινες μάντρες και το μόνο που παθαίνουν είναι να χάνουν λίγο από την ταχύτητα τους. Όλα τα αντικείμενα αφήνουν μια ψεύτικη και φθηνή αίσθηση στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Σε αντίθεση με την αίσθηση που θα έχετε όταν οδηγείται off road που πραγματικά είναι τόσο ρεαλιστική που ανακατεύτηκα και μόνο με την εικόνα.

Συνεχίζοντας προς τον ήχο, το Heat προσφέρει λεπτομερή επεξεργασία μέχρι και στις εξατμίσεις των οχημάτων, χρωματίζοντας το πεντάγραμμο των ηχητικών εφέ. Οι συγκρούσεις, τα απότομα φρένα και τα καμένα λάστιχα θα σας αφήσουν ικανοποιημένους καθώς έχουν σχεδιαστεί με κάθε ηχητική λεπτομέρεια. Επίσης η μουσική επένδυση που ανεκλήθην έπαιζε τον ρόλο της στο Need for Speed, έχει μια hip-hop και rap κατεύθυνση της τελευταίας δεκαετίας. Τα κομμάτια που έχουν επιλεχτεί ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον αφού μιλάμε για μια παραθαλάσσια περιοχή γεμάτη με led – neon φωτισμούς και πάρτι μέχρι πρωίας, ενώ θα έλεγα ότι είναι ξεσηκωτικά και σας δίνουν μια ώθηση να πατήσετε το γκάζι στο τέρμα.

need for speed heat 6
Στις 9.000 στροφές
Βρίσκω τρομερό τον συνδυασμό μέρας και νύχτας, καθώς με ενθουσίασε το γεγονός ότι κάθε περίοδος της ημέρας μου δίνει κάτι διαφορετικό σαν παίκτη. Τις πρωινές ώρες οι αγώνες είναι οργανωμένα events με stands και κοινό που ζητωκραυγάζει. Αντιθέτως, όταν πέσει ο ήλιος έχετε την ευκαιρία να ανεβάσετε το όνομα σας στην κορυφή των καταζητούμενων και να "φανείτε" στην πιάτσα. Επιπλέον προστέθηκαν αντικείμενα που αλλάζουν το επίπεδο του παιχνιδιού και το κατευθύνουν σε κάτι το μοναδικό. Μπορείτε να πρόσθεσε δυνατότερο σασί για σκληρότερες συγκρούσει με τους αστυνομικούς, ειδικούς πομπούς που απενεργοποιούν τα μηχανήματα ακινητοποίησης του κινητήρα από την αστυνομία και πολλά άλλα παρόμοια τεχνολογικά βοηθήματα.

need for speed heat 7
Εν κατακλείδι το Need for Speed Heat αποτελεί έναν από τους καλυτέρους τίτλους της σειράς και είναι μια αξιόλογη προσπάθεια που περίμενα και περιμένατε για χρόνια. Ίσως για πρώτη φορά στα χρονικά να χρησιμοποιεί dynamic weather. Η δυνατότητα σας να λειτουργείτε single player αλλά ταυτόχρονα και multiplayer με μια πωρωμένη με τα αυτοκίνητα κοινότητα, προσωπικά με κέρδισε από τότε που η Ghost Games ανέλαβε την ανάπτυξη της σειράς και το Heat αποτελεί μια ηχηρή υπόσχεση για το μέλλον.

Θετικά:
- Λεπτομερείς και ρεαλιστικός ήχος
- Έλλειψη μικροσυναλλαγών
- Αρκετές αποστολές και side missions
- Δεν υπάρχουν boss races
- Online και Offline modes
- Πλήθος εξαρτημάτων και αξεσουάρ
- Στοιχεία RPG
- Ολοκληρωμένες δυνατότητες από την αρχή του παιχνιδιού
- Η εξέλιξη σας στηρίζεται στις επιδώσεις και όχι στο πορτοφόλι σας
- Διαφορετικά events ανάλογα με την περίοδο της ημέρας

Αρνητικά:
- Ψεύτικα αντικείμενα στο περιβάλλον του παιχνιδιού
- Λίγα cinematics
- Απότομο τέλος της ιστορίας
- Ο ήχος των οχημάτων γίνεται ίδιος μετά από κάποια στιγμή
- Τα αυτοκίνητα με ανεβασμένα άλογα κολλούν πολύ εύκολα στην λάσπη
- To Busted time είναι ελάχιστο χωρίς περιθώρια διαφυγής

Βαθμολογία:
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Story: 7
Αντοχή: 6.5
Γενικά: 7.2

Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται…κάτω από το καπό.

Σταύρος Αντωνόπουλος

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 AntonKos (Level 17) 14/11/2019 19:42
Φοβερά αναλυτικό το review σου Σταύρο και μου αρέσει που εβαλες πολλά θετικα και αρνητικά.Ημουν στο τσακ να το πάρω αλλά δεν το νομιζω.Ισως για ενοικιαση παει αυτο ετσι για να τελειωσω την συντομη ιστορια του και να το επιστρεψω.Ποιο κοροιδο θα σκασει τοσα για να παιξει .... ΠΑΛΙ καταδιωξεις?Ελε ος ρε EA. :-x
#2 +2 DimutriKs (Level 16) 14/11/2019 23:14
Πολύ ενθαρρυντικά όσα διαβάζω στο review. Ειδικά για την πορεία του story και την εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς τα υπόλοιπα τα είδα από την trial του origin access και συμφωνώ απόλυτα. Σίγουρα κάποια στιγμή θα τιμηθεί, ίσως με μια μηνιαία συνδρομή στο premier
#3 ThanP (Level 11) 16/11/2019 23:40
Το τελείωσα σε μία μέρα.Μέτριο.Ούτ ε καν ασχολήθηκα στο να τα ξεκλειδώσω όλα.Κρίμα τον χρόνο μου σε σχέση με τα παλιά με τις καταδιώξεις δεν εχει κατι το τρομερο.Απλα ειχα διψες για NFS και επρεπε να ξεδιψασω.Προχωρ αμε.
Score 7.2
8 User Score
(9 votes )
User Reviews 0
Genre: Racing
Developer: Ghost Games
Publisher: Electronic Arts
Διάθεση:
Players: 1
Requirements: 8 GB RAM, Eπεξεργαστής: Core i5-3570/ AMD FX-6350 , Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 (64 bit), Κάρτα γραφικών: GeForce GTX 760/Radeon 7970/Radeon R9 280x, Χώρος στο σκληρό δίσκο: 50GB.
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: PC, PS4, Xbox One: 8/11/19
Χρήστες που το θέλουν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα
Κανένας
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

1
Half-Life: Alyx   (9)
2
Marvel Snap   (8.3)
3
Dead Space (2023)   (8.2)
4
Hogwarts Legacy   (8.2)
5
Immortality   (8.2)
10

Top Reviews (by user score)

1
3
Marvel Snap   (8.38)
5
Immortality   (8.25)
6
Hogwarts Legacy   (8.14)
8
Bayonetta 3   (8)
9
10
Temtem   (7.9)

Latest User Reviews

1.
eFootball 2023   (5.0)
2.
4.
5.
6.
Overwatch 2   (6.0)
7.
Trek to Yomi   (9.0)
8.
God of War (PC)   (9.0)
9.
Stray   (8.0)
Notification