NHL 15

Hot
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

Η σειρά NHL της Electronic Arts έχει μια μακρά θητεία στην βιομηχανία των video games, καθώς αν ανατρέξουμε πίσω στο χρόνο θα δούμε ότι το πρώτο μέρος της κυκλοφόρησε το μακρινό 1991 για το Sega Mega Drive. To πρώτο breakaway δεν άργησε να έρθει, καθώς τρία χρόνια αργότερα το NHL '94 έκανε την εμφάνισή του θέτοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες θα έπρεπε να στηριχτεί κάθε ice hockey simulation που σέβεται τον εαυτό του, αλλά και κάθε video game γενικότερα. Έκτοτε ακολούθησαν αρκετές ακόμη ποιοτικές κυκλοφορίες για να φτάσουμε στο στο 2000, όταν και το σκηνικό άρχισε να αλλάζει, γιατί πολύ απλά ένας νέος παίκτης είχε μπει στο παιχνίδι και συγκεκριμένα η Visual Concepts.

Την περασμένη δεκαετία υπήρξε ένας έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των σειρών NHL της Electronic Arts και της NHL 2K της 2K Sports, κάτι που ευνόησε τους παίκτες, καθώς οι δύο εταιρείες προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βελτιώσουν το τελικό προϊόν τους. Το 2009 πάντως ήταν η χρονιά που η EA έκανε boarding (για να δανειστούμε και λίγο όρους από τo ice hockey) στην 2Κ στέλνοντάς την να προσγειωθεί απότομα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του γηπέδου. Το NHL 2K10 πάτωσε, όπως συνέβη και με το NBA Live 2010 εκείνη την χρονιά και έκτοτε η ΕΑ Canada συνέχισε απερίσπαστη το έργο της.


Φέτος φτάνουμε λοιπόν στο NHL 15, το οποίο είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς που κυκλοφορεί στις next-gen κονσόλες, αλλά και το πρώτο που χρησιμοποιεί την Ignite Engine. Να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη μηχανή γραφικών μας έχει ήδη δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην σειρά FIFA. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε ότι η σειρά NHL δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ σε αυτή την μακρόχρονη πορεία της. Όπως λέει και το λαϊκό ρητό όμως για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε τους λόγους για τους οποίους το NHL 15 δεν καταφέρνει να διακριθεί.

Ice hockey; Τι μας λες ρε Δασκαλέλο στην Ελλάδα ζούμε
Κακά τα ψέμματα το χόκεϊ επί πάγου δεν είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα. Οι παλαιότεροι ενδέχεται να θυμάστε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων στο συνδρομητικό Filmnet, με τους ανεκδιήγητους Έλληνες sportscasters να σχολιάζουν για περισσότερη ώρα το εντυπωσιακό κράνος του Nikolai Khabibulin (o τερματοφύλακας των Phoenix Coyotes στα μέσα της δεκαετίας του '90), αντί για τα τεκταινόμενα του αγώνα. Οι νεότεροι από την άλλη πλευρά ίσως έχουν κάποια επιφανειακή επαφή με το άθλημα μέσα από το Πάμε Στοίχημα.


Βέβαια είτε το πιστεύετε, είτε όχι και ελληνικό πρωτάθλημα ice hockey έχουμε, αλλά και μία εξαιρετική Εθνική, η οποία μας έκανε περήφανους το 2010 κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην τρίτη κατηγορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Μάλιστα η Εθνική Ελλάδος στο ice hockey έχει κερδίσει τον σεβασμό των φίλων του αθλήματος, καθώς είναι η μόνη στον κόσμο που δεν έχει δικό της παγοδρόμιο (η ελληνική πολιτεία έχει κάνει και εδώ το θαύμα της) και αναγκάζεται να προπονείται στο εξωτερικό (με προσωπικά έξοδα των παικτών φυσικά). Κλείνοντας αυτή την παρένθεση να αναφέρουμε ότι αρκετοί από τους κορυφαίους παίκτες του NHL είναι ελληνικής καταγωγής, όπως ο Hall of Famer, Chris Chelios, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του λίγκας.

Ώρα να μάθουμε τα βασικά
Το πρώτο βασικό ελάττωμα του NHL 15 εντοπίζεται στην απουσία tutorials, κοινώς σας πετάει στα βαθιά παίρνοντας ως δεδομένο ότι έχετε παίξει κάποιο προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς ή ότι είστε μυημένοι στα τεκταινόμενα του ice hockey. H κατάσταση δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι συναντάμε τρία μοντέλα χειρισμού, τα Superstar Skill Stick, Hybrid και NHL '94. To πρώτο όχι μόνο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια, καθώς σας επιτρέπει με τον αναλογικό μοχλό να ελέγξετε την δύναμη και την κατεύθυνση των σουτ ή να κάνετε προσποίηση, αλλά σας δίνει πρόσβαση σε αρκετές επιπλέον αμυντικές και επιθετικές κινήσεις. Στον αντίποδα τα NHL '94 controls έχουν ξεπηδήσει από τον ομώνυμο τίτλο του Sega Mega Drive και ενδείκνυνται για αρχάριους παίκτες. Από την άλλη πλευρά το Hybrid μοντέλο χειρισμό το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν και ουσιαστικά αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για όσους έχουν εμπειρία στα προηγούμενα NHL.


Θα έλεγε κανείς ότι αυτή η πληθώρα επιλογών είναι ευνοϊκή, παρόλα αυτά στην πράξη θα διαπιστώσετε ότι πρακτικά μόνο αν χρησιμοποιήσετε τα Superstar Skill Stick controls θα έχετε τύχη στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας ή στο online. Φυσικά πρώτα θα πρέπει να εξοικειωθείτε μαζί τους και εδώ επανερχόμαστε πάλι στην πασιφανή έλλειψη των tutorials. To πρόβλημα θα μπορούσε πολύ εύκολα να λυθεί αν είχε δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο Practice mode, δυστυχώς όμως αυτό παρουσιάζεται εξαιρετικά φτωχό, καθώς το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σουτάρετε απέναντι στον τερματοφύλακα. Ως εναλλακτική οι developers θα μπορούσαν να προσθέσουν κάποια skill challenges όπως έχουμε δει στα πρόσφατα Fifa, τα οποία αν μη τι άλλο βοηθούν σημαντικά στην εξοικείωση με το μοντέλο χειρισμού.

Να προσθέσουμε ότι πέρα από την εξοικείωση στην άμυνα και στην επίθεση, πολύ σύντομα θα πρέπει να εγκλιματιστείτε και με το μοντέλο χειρισμού των...εχθροπραξιών. Ναι καλά ακούσατε, καθώς όπως είναι γνωστό τα αίματα ανάβουν συχνά πυκνά σε έναν αγώνα ice hockey. Σε αυτή την περίπτωση οι δύο αντίπαλοι παίκτες βγάζουν τα γάντια τους και επιδίδονται σε street fighting μέχρι τελικής πτώσεως. Γροθιές, κλωτσιές, λαβές, τα πάντα επιτρέπονται για να ρίξετε στον...πάγο τον αντίπαλό σας. Να σημειωθεί πως όποιος παίκτης παίζει ξύλο τρώει ποινή πέντε λεπτών, αλλά από την άλλη αν κερδίσετε στην μονομαχία αυτή αναπληρώνεται ένα μικρό μέρος του συνολικού stamina της ομάδας σας.


Επί του πάγου
Αφήνοντας στην άκρη τα παραπάνω ζητήματα, ήρθε η ώρα να δούμε πως συμπεριφέρεται το NHL 15 στο hockey rink. Στο κομμάτι αυτό η εμπειρία δεν αλλάζει ιδιαίτερα σε σχέση με τις προηγούμενες δημιουργίες της EA Canada. Για να είμαστε ειλικρινείς το gameplay έχει χτυπήσει...ταβάνι τα τελευταία χρόνια, οπότε εδώ οι developers έριξαν περισσότερο βάρος στο κομμάτι του presentation και των γραφικών με στόχο να σας προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ice hockey.

Ιδιαίτερη αναφορά πάντως θα πρέπει να γίνει στα άκρως ρεαλιστικά physics, καθώς οι παίκτες της ομάδας σας κάνουν πατινάζ με ιδιαίτερη χάρη πάνω στον πάγο. Ανάλογος ρεαλισμός επικρατεί και στις κινήσεις του puck (η "μπάλα" του ice hockey). To τελευταίο πλέον δεν μοιάζει προσκολλημένο στο μπαστούνι του παίκτη σας και όπως είναι φυσικό απαιτείται καλός συγχρονισμός όταν σουτάρετε για να μην βρείτε...αέρα.


Εν τω μεταξύ, η τεχνητή νοημοσύνη των αντιπάλων σας κινείται σε υψηλά επίπεδα και ιδιαίτερα στο Superstar επίπεδο δυσκολίας θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. H συμπεριφορά μάλιστα των goalies όταν βρίσκονται υπό πίεση είναι εξαιρετική, ενώ ούτε τα αντανακλαστικά τους πάνε πίσω. Κοινώς δεν πρόκειται ούτε να φάτε, αλλά ούτε και να πετύχετε φτηνά goal. Από την άλλη είναι θετικό το γεγονός ότι οι τερματοφύλακες δεν προβαίνουν σε εξωπραγματικές επεμβάσεις, καθώς κατά κανόνα αν επιχειρήσετε σουτ εντός εστίας στην ανοιχτή πλευρά τους θα καταφέρετε να σκοράρετε.

Να προσθέσουμε ότι στις next-gen εκδόσεις του NHL 15 συναντάμε και την Vision A.I. H τελευταία επιτρέπει στους παίκτες, πέρα από αυτόν που κουβαλάει το puck φυσικά, να αντιδράσουν με στόχο να εμποδίσουν κάποιο play. Για παράδειγμα, ένας αμυντικός θα προσπαθήσει να κόψει την πάσα σας όταν βγαίνετε με αριθμητικό πλεονέκτημα στην επίθεση. Βέβαια το Vision A.I. δεν περιορίζεται στους αντιπάλους σας, αλλά και στους συμπαίκτες, καθώς το offensive awareness τους είναι αυξημένο και κατόπιν αυτού παίρνουν καλύτερες θέσεις στο γήπεδο για να ευνοήσουν μια ενδεχόμενη επιθετική προσπάθειά σας.

H EA Canada έχει αφαιρέσει τόσα modes, όσα ήταν και τα bugs του Grand Theft Online τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του!


Το μόνο πρόβλημα που παρατηρείται σε ότι έχει να κάνει με την Α.Ι. είναι ότι οι αντίπαλοι αμυντικοί συνωστίζονται χωρίς λόγο μπροστά από το τέρμα. Με αυτό τον τρόπο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αλλάξετε πάσες σε αυτό τον χώρο, αλλά μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε plays behind the net, κοινώς να κινηθείτε με ιδιαίτερη άνεση πίσω από το τέρμα και να πασάρετε σε κάποιον αμαρκάριστο αμυντικό σας για ένα εύκολο σουτ. Φυσικά το γεγονός αυτό επιδρά αρνητικά στην όλη εμπειρία, καθώς έμμεσα η ΕΑ Canada σας αναγκάζει να παίξετε με αυτό τον τρόπο για να σκοράρετε. Να προσθέσουμε ότι στο Rookie επίπεδο δυσκολίας δεν παρατηρείται αυτό το πρόβλημα, καθώς το δίδυμο των αντιπάλων αμυντικών σας αφήνει αρκετές φορές ανενόχλητους να αλλάξετε πάσες μπροστά στην εστία του τερματοφύλακα.

Εάν λάβουμε πάντως υπόψη μας τα παραπάνω καταλήγουμε εύλογα στο συμπέρασμα ότι το NHL 15 προσφέρει ικανοποιητικό βαθμό πρόκλησης, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες σας. Κατόπιν αυτού, οι αρχάριοι έχουν την ευκαιρία στο Rookie επίπεδο δυσκολίας να εγκλιματιστούν στο μοντέλο χειρισμού και στα βασικά του αθλήματος, ενώ οι πιο έμπειροι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στα Pro ή Superstar επίπεδα δυσκολίας.


Η σφαγή των modes
Όπως είδαμε παραπάνω εντός των πλαισίων του rink, κοινώς από πλευράς gameplay, το NHL 15 όχι μόνο δεν απογοητεύει, αλλά προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι ρόδινα σε όλους τους τομείς, καθώς για έναν αδιευκρίνιστο λόγο η EA Canada έχει αφαιρέσει δεκάδες modes από το NHL 14 και παράλληλα έχει πετσοκόψει αρκετά από τα ήδη υπάρχοντα. Οι ελλείψεις είναι τόσες πολλές και είναι πραγματικά δύσκολο να αναφερθούμε σε όλες ξεχωριστά, γι' αυτό τον λόγο λοιπόν θα επικεντρωθούμε στις σημαντικότερες.

Η κυριότερη δίχως αμφιβολία είναι η απουσία του Season mode. Για να παίξετε μία ή περισσότερες seasons με την αγαπημένη σας ομάδα θα πρέπει αναγκαστικά να καταφύγετε στο Be A GM mode. Κατ' επέκταση θα πρέπει αναγκαστικά να επιλέξετε μία από τις ομάδες του NHL. Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε ότι το NHL 15 δεν περιλαμβάνει μόνο τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά συναντάμε αρκετές ακόμη λίγκες όπως για παράδειγμα την γερμανική, την τσεχική και την αγγλική, αλλά και το AHL. Το τελευταίο λειτουργεί όπως η NBA D-League και έχει και αυτό με την σειρά του 30 ομάδες. Με δεδομένο όμως ότι δεν υπάρχει Season Mode, ο μόνος τρόπος για να παίξετε με αυτές τις ομάδες είναι τα Exhibition matches.


Εν τω μεταξύ, αρκετά χαρακτηριστικά του Be A GM mode έχουν αφαιρεθεί. Για παράδειγμα, δεν έχετε κανένα έλεγχο στα drafts, αφού αυτά γίνονται από την CPU και δεν μπορείτε να παίξετε τους αγώνες της αντίστοιχης AHL ομάδας σας. Για παράδειγμα, αν έχετε επιλέξει να κοουτσάρετε τους Nashville Predators, η affiliate AHL ομάδα σας είναι οι Milwaukee Admirals. Στην τελευταία μάλιστα ενδεχομένως να έχετε στείλει κάποιους από τους rookies σας για να εξελιχθούν. Η εξέλιξη όμως αυτή δεν έρχεται πότε, καθώς οι συγκεκριμένοι παίκτες όχι μόνο δεν κερδίζουν stats, αλλά όπως προαναφέραμε δεν μπορείτε να παίξετε τα AHL matches. Μία ακόμη έλλειψη που συναντάμε στο Be A GM είναι ότι δεν υπάρχουν pre-season games.

H αρνητική αυτή εικόνα αμαυρώνεται ακόμη περισσότερο από ορισμένες λανθασμένες αλλαγές στην υλοποίηση του Be A Pro mode. Στο τελευταίο δημιουργείτε τον παίκτη της αρεσκείας σας και καλείστε να βελτιώσετε τα στατιστικά τους παίζοντας παράλληλα διαδοχικές σεζόν. Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε sim την ροή ενός αγώνα, όσο είστε στον πάγκο. Κοινώς αν ο αγώνας διαρκεί 15 λεπτά τα 10 εξ' αυτών θα πρέπει να τα περάσετε παρακολουθώντας την εξέλιξή του από τον πάγκο. Μία άλλη σημαντική παράλειψη είναι ότι ο παίκτης σας ξεκινά την καριέρα του από το NHL, κοινώς ως φτασμένος. Με αυτό τον τρόπο σας στερείται η ικανοποίηση του να παλέψετε για μία θέση σε μία από τις 30 ομάδες τους πρωταθλήματος, μέσα από pre-season αγώνες, από ένα training camp ενδεχομένως ή από το "αγροτικό" σας σε μία από τις ομάδες του AHL. Ευτυχώς στο Ultimate Team τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, αν και πάλι ορισμένες επιλογές της ΕΑ Canada είναι αμφιλεγόμενες. Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν τα παραδοσιακά tournaments και επιπλέον δεν μπορείτε να παίξετε matches απέναντι στους φίλους σας.


Πέρα από τα παραπάνω ελλείψεις να προσθέσουμε επιγραμματικά ότι εδώ έχουν αφαιρεθεί modes, όπως τα Live the Life, Be A Legend, Winter Classic, '94 NHL Anniversary, EA Sports Hockey League κ.ο.κ. Με δεδομένο ότι τα περισσότερα εξ' αυτών είχαν σταθερή παρουσία στα τελευταία κεφάλαια της σειράς είναι άξιο απορίας για ποιο λόγο οι developers τα αφαίρεσαν. Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι κάποια modes προστίθενται σταδιακά μέσω σχετικών updates. Να σημειωθεί πάντως ότι αυτή την στιγμή, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του NHL 15 ελάχιστα modes έχουν προστεθεί με updates και η κατάσταση παραμένει αποκαρδιωτική.

Το γενικότερο συμπέρασμα είναι ότι ουσιαστικά έχουμε μόλις τρία διαθέσιμα modes, τα Be A GM, Be A Pro και Ultimate Team και το online multiplayer φυσικά, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετά για να σας κρατήσουν στο NHL 15. Κατόπιν αυτού, η συνολική αντοχή του τίτλου στον χρόνο είναι εξαιρετικά μικρή, καθώς η δημιουργία της ΕΑ Canada παρά το εξαιρετικό gameplay δεν καταφέρνει να σας κρατήσει για αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη σας.


Η Ignite Engine στα καλύτερά της
Χωρίς ίχνος υπερβολής, οπτικά το NHL 15 είναι μακράν ο καλύτερος next-gen αθλητικός τίτλος μέχρι στιγμής. Όπως προαναφέραμε, τα physics διακρίνονται για τον ρεαλισμό τους, ενώ βελτιωμένα παρουσιάζονται και τα μοντέλα των παικτών, στα οποία μάλιστα συναντάμε και dynamic cloth technology. Επίσης, θα πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στην ΕΑ Canada για την δουλειά της σε ότι έχει να κάνει με την απεικόνιση των θεατών. Οι φίλοι του NHL διακρίνονται για τον φανατισμό τους, οπότε εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά ενεργό κοινό που σηκώνει πλακάτ κατά την διάρκεια του αγώνα, γιουχάρει την αντίπαλη ομάδα κ.ο.κ. Να προσθέσουμε εδώ ότι τα μοντέλα των θεατών ξεπερνούν τις 9.000, κάτι που αν μη τι άλλο εγγυάται μια ποικιλία στον σχεδιασμό τους.

Στο ηχητικό κομμάτι τώρα, έχουμε μια σημαντική αλλαγή, καθώς τον σχολιασμό των αγώνων τον έχουν αναλάβει πλέον οι Mike "Doc" Emrick και Ed "Eddie" Olczyk του καναλιού NBC Sports. Να προσθέσουμε ότι ο Olczyk στα νιάτα του ήταν ένας από τους καλύτερους left wingers που έχουν περάσει από το NHL. Το μόνο μας παράπονο είναι ότι στο pre-game show οι σχολιαστές επιδίδονται σε διάφορες γενικότητες χωρίς να σχολιάζουν ιδιαίτερα την προϊστορία των διαφόρων ομάδων. Αυτό συμβαίνει γιατί ο όλος σχολιασμός συνοδεύεται από μία τηλεοπτική παρουσίαση, σαν να βλέπατε κοινώς τον αγώνα από το NBC Sports, οπότε όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαν να μαγνητοσκοπηθούν εκατοντάδες διαφορετικές παρουσιάσεις από τους δύο εκφωνητές.


Συμπεράσματα
To NHL 15 είναι η μόνη πρόταση που υπάρχει στον χώρο και κατ' επέκταση οι φίλοι του ice hockey ή όσοι εν πάση περίπτωση θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο στον χώρο των αθλητικών τίτλων επιβάλλεται να το τιμήσουν. Σε οπτικοακουστικό επίπεδο και από πλευράς gameplay έχουμε να κάνουμε με μία άρτια δημιουργία που δεν θα αφήσει κανένα παραπονεμένο. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι η ΕΑ Canada βιάστηκε να κυκλοφορήσει το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς αφαιρώντας δεκάδες modes, μειώνοντας σημαντικά την διάρκεια και το replayability του τίτλου στο ελάχιστο. Κατόπιν αυτού, όσοι θέλετε να αποκτήσετε το NHL 15 προσεγγίστε το με κάθε επιφύλαξη.

Θετικά:
- Άρτιο τεχνικά
- Υψηλή Α.Ι.
- Ικανοποιητική πρόκληση
- Ο in-game σχολιασμός από τους Mike Emrick και Ed Olczyk
- Ρεαλιστικό gameplay που δεν απογοητεύει

Αρνητικά:
- Δεκάδες modes έχουν αφαιρεθεί
- Κάκιστη υλοποίηση των Be A Pro και Be A GM modes
- Απουσία πλήρων και επεξηγηματικών tutorials
- O pre-game σχολιασμός περιορίζεται σε γενικότητες

Βαθμολογία
Γραφικά: 9
Ήχος: 8
Gameplay: 8
Αντοχή: 3
Γενικά: 7

Ορισμένες λανθασμένες επιλογές το εμποδίζουν να διακριθεί.

Παντελής Δασκαλέλος 

NEWS   VIEW ALL

No News

User reviews

1 review
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5(1)
To write a review please register or
User Review:NHL 15!
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
 
8.5
Απλά με στεναχώρησε πάρα μα πάρα πολύ το NHL 15 πολύ κακό για φέτος,καλά τα γραφικά του αλλά το γεγονός να λείπουν σχεδόν όλα τα Modes κάνει την εμπειρία ασταθής,το gameplay του τα έσπασε.
Σε καμιά περίπτωση δεν προτείνω να το αγοράσετε αν είστε λάτρης της σειράς και θέλετε να έχει οτι είχαν τα προηγούμενα της σειράς.
Δεν μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα με έκανε να τρέξω να το αγοράσω.Από μένα ένα 8.5.
Report this review Comments (0) | Was this review helpful?

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BlaCkFeATh3R (Level 18) 21/10/2014 19:10
Πολύ κρίμα που αφαιρέθηκε μέρος των modes.Τα γραφικά του το μπαλώνουν κάπως,αλλά δεν μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα με έκανε να τρέξω να το αγοράσω.
#2 +2 AntonKos (Level 17) 21/10/2014 20:02
Μόνο όσοι ασχολούνται με Ice Hockey με νιώθουν.Περίμεν α να δω πως είναι με τα νέα γραφικά και τις μεταγραφές αλλά τελικά από content ψόφια πράγματα.Θα ψάξω μήπως μπορώ να το νοικιάσω από κάπου για το αν θα το κρατήσω κτλ.Πάντως Παντελή δεν περίμενα να ασχολείσαι με ice hockey πολύ ψαγμένος πραγματικά. ;-)
#3 Lordwinter (Level 28) 21/10/2014 21:56
Quoting AntonKos:
Μόνο όσοι ασχολούνται με Ice Hockey με νιώθουν.Περίμενα να δω πως είναι με τα νέα γραφικά και τις μεταγραφές αλλά τελικά από content ψόφια πράγματα.Θα ψάξω μήπως μπορώ να το νοικιάσω από κάπου για το αν θα το κρατήσω κτλ.Πάντως Παντελή δεν περίμενα να ασχολείσαι με ice hockey πολύ ψαγμένος πραγματικά. ;-)


Βασικά ασχολούμαι με το NHL από όταν πήγαινα λύκειο να σου πω την αλήθεια και παρακολουθώ την σειρά τα τελευταία χρόνια. Κάτι το next-gen, κάτι το ότι ως GameWorld είχαμε να γράψουμε έξι χρόνια review είπαμε φέτος να το παρουσιάσουμε και πέσαμε στην περίπτωση γιατί μέχρι και φέτος η σειρά διακρίνονταν για την ποιότητά της. Από γραφικά τα σπάει, από gameplay είναι εξαιρετικό, αλλά από content ειλικρινά τίποτα. Κρίμα πραγματικά.
#4 aekfc21 (Level 9) 23/10/2014 19:22
Πολύ καλό review, αν και δεν ήξερα καν ότι υπάρχει εθνική Ελλάδος στο χοκει.
Score 7
7.36 User Score
(11 votes )
User Reviews 8.5
Genre: Sports
Developer: EA Canada
Publisher: Electronic Arts
Διάθεση: CD Media (210-6854220)
Players: 1-2 (Co-op 2-4)
Official Website: Κλικ εδώ
Release Date: 12/9/2014
Χρήστες που το θέλουν. (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
Χρήστες που το έχουν. (VIEW ALL)
thumb
Χρήστες που το είχαν.
Κανένας
Χρήστες που το έχουν στα αγαπημένα (VIEW ALL)
thumb thumb thumb
RELATED GAMES
Κανένα
VIDEOS

Top reviews (τρέχον έτος)

Top Reviews (by user score)

Latest User Reviews

2.
Diablo IV   (8.5)
3.
Final Fantasy XVI   (8.5)
6.
7.
Hogwarts Legacy   (0.5)
8.
eFootball 2023   (5.0)
9.
Notification