Layers of Fear remake

Hot
Layers of Fear remake

Layers of Fear remake

Ημερομηνία κυκλοφορίας και ανακοίνωση του demo. [UPDATE] 

[Αρχική δημοσίευση: 1/10/21] Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι ένα νέο Layers of Fear βρίσκεται σε ανάπτυξη.

Το αρχικό Layers of Fear κυκλοφόρησε το 2016 και αποτελούσε ένα First-person Horror game εμπνευσμένο από το P.T. του Hideo Kojima και διαδραματιζόταν στο σπίτι ενός ζωγράφου . Το 2018 κυκλοφόρησε η συνέχεια Layers of Fear 2 το οποίο ακλουθούσε ένα νέο πρωταγωνιστή, σε ένα μεγάλο πλοίο. Δείτε το πρώτο teaser:

Σύμφωνα με το teaser, το νέο Layers of Fear θα αφορά πάλι έναν ζωγράφο, ο οποίος αναγκάζεται να ολοκληρώσει το αριστουργηματικό έργο του. Παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο νέος τίτλος θα αποτελεί sequel ή αναβαθμισμένη έκδοση του αρχικού Layers of Fear, όπως ήταν και το Observer: System Redux. Το μόνο που ανακοινώθηκε από το τρέιλερ είναι ότι θα χρησιμοποιήσει την μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.

[UPDATE: 8/6/22] Η Bloober Team έχει αναρτήσει ένα tweet, το οποίο πολλοί συνδέουν ξανά με κάποιο Silent Hill. Όμως, το VG247 αναφέρει ότι πρόκειται για το νέο Layers of Fear. Άλλωστε, το tweet έγινε από το επίσημο account του Layers of Fear.

Στο tweet, η εταιρεία ανάπτυξης μας καλεί να φτάσουμε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύψουμε την πηγή των φόβων μας. Reach beneath the surface and uncover the source of your fears#BlooberTeam pic.twitter.com/xTAxo8glC2 — Layers of Fear 2 (@LayersOfFear2) June 7, 2022

Ο πλήρης τίτλος του νέου Layers of Fear είναι Layers of Fears και αναμένεται στις αρχές του 2023.

[UPDATE 2: 26/8/22 - Νέο τρέιλερ στην Gamescom 2022] Δείτε το story trailer του Layers of Fears, όπως παρουσιάστηκε στην Gamescom 2022.

[UPDATE 3: 21/2/23 – Αφαίρεση του τελικού "s" και περίοδος κυκλοφορίας] Η Bloober Team αλλάζει την τίτλο του Layers of Fears αφαιρώντας το τελικό s και πλέον λέγεται σκέτο Layers of Fear.

Η Bloober Team δήλωσε για την αλλαγή στο Twitter: Με την προσθήκη του s θέλαμε να δώσουμε έμφαση ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στα αρχικά games και επίσης περιέχει νέες ιστορίες που ενώνουν όλη τη σειρά. Παρόλα αυτά δεχθήκαμε διάφορες κριτικές από τους fans, οι οποίοι είχαν λατρέψει το αρχικό. Οπότε αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις ρίζες μας.

[UPDATE 4: 16/5/23 – Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν demo] Η Bloober Team ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Layers of Fear remake και την κυκλοφορία ενός δωρεάν demo στο Steam στις 22 Μαΐου 2023.

Το remake θα αφηγηθεί τις ιστορίες των δύο πρώτων τίτλων της σειράς, ενώνοντάς τις σε μία. Η μηχανή γραφικών που θα χρησιμοποιήσει είναι η Unreal Engine 5, υποστηρίζοντας έτσι ray tracing, HDR και ανάλυση 4K. Η ανάπτυξη γίνεται από την Bloober Team, σε συνεργασία με την Anshar Studios. Η Bloober Team έχει αναλάβει επίσης και την ανάπτυξη του Silent Hill 2 remake.

Το Layers of Fear θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε τα reviews των Layers of Fear και Layers of Fear 2 και συζητήστε για το νέο τίτλο της σειράς στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification