Inscryption

Inscryption

Inscryption

Το Roguelike Deck Building με στοιχεία Horror, έρχεται και σε PS5 και PS4.

Το Inscryption είναι ένα Roguelike Deck Building game το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία ανάπτυξης Daniel Mullins Games και διανέμεται από την Devolver Digital.

Κυκλοφόρησε για PC (Windows) στις 19 Οκτωβρίου 2021 και για Linux και Mac τον Ιούνιο του 2022. Η ιστορία του τίτλου θα ακολουθεί μία αφήγηση μέσα σε μία αφήγηση και θα περιλαμβάνει puzzles τύπου escape room όπου θα αναμειγνύει και μεταφυσικό τρόμο. Αποκτάτε μία τράπουλα που περιέχει πλάσματα του δάσους μέσα από χειρουργία και ακρωτηριασμούς. Σκοπός σας να ξεκλειδώσετε τα μυστικά που κρύβονται στους τοίχους της καλύβας.

Το Inscryption έλαβε θετικές κριτικές και ήταν υποψήφιο για τα βραβεία Best Indie Game και Best Sim/Strategy Game στα Game Awards 2021. Κέρδισε τον τίτλο Game of the Year στα 22α Game Developers Choice Awards και το Seumas McNally Grand Prize στο 2022 Independent Games Festival, μαζί με το βραβείο Excellence in Design, Narrative and Audio.

Το Inscryption θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS5 και PS4, θα κοστίζει 19,99 ευρώ και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο PlayStation Store.

Διαβάστε σχετικά με το ban που έφαγε παίκτης του Hearthstone και συζητήστε σχετικά με το Inscryption στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification