Magic Brick Wars

Magic Brick Wars

Magic Brick Wars

Από την Jetpack Joyride, δημιουργό του Fruit Ninja.

H Halfbrick Studios, δημιουργός του Jetpack Joyride, του Fruit Ninja και άλλων παρόμοιων games θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα ένα νέο παιχνίδι, κάτι που έχει να κάνει για τρία χρόνια.

Ονομάζεται Magic Brick Wars και είναι ένα multiplayer, deck-building strategy παιχνίδι. To Magic Brick Wars παρουσιάζει τους Raskulls, χαρακτήρες από το ομώνυμο Xbox Live Arcade παιχνίδι του 2010.Στο Magic Brick Wars, επιλέγετε επιθετική ή αμυντική στρατηγική, δημιουργείτε ένα deck σύμφωνα με αυτήν και χρησιμοποιείτε τα μαγικά τούβλα ως παγίδες ή ως αντίμετρα για τις παγίδες των αντιπάλων σας. Οι ξεχωριστές προσωπικότητες και ειδικότητες του κάθε Raskull παίρνουν την μορφή μοναδικών δυνατών καρτών στο Magic Brick Wars.Τέλος ο Barry Steakfries από το Jetpack Joyride κάνει την εμφάνισή του (όπως και σε άλλα παιχνίδια της Halfbrick Studios).

Το Magic Brick Wars θα είναι free-to-play για Android και iOS και θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε σχετικά με αυτό στα νέα της Halfbrick Studios και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification