• Ειδήσεις
  • Sports
  • 2K: "Στο NBA 2K23 θα έχουμε καρφώματα και ενέργειες, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

2K: "Στο NBA 2K23 θα έχουμε καρφώματα και ενέργειες, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

2K: "Στο NBA 2K23 θα έχουμε καρφώματα και ενέργειες, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

2K: "Στο NBA 2K23 θα έχουμε καρφώματα και ενέργειες, όπως του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Το όνομα "Giannis" αναφέρθηκε πολλές φορές.

Η 2Κ μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο NBA 2K22, ενώ ανέφερε και αρκετές φορές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το γήπεδο του NBA 2K23 θα είναι μεγαλύτερο από το συνηθισμένο.

Η Visual Concepts παραδέχθηκε ότι τα σουτ γινόντουσαν πολύ πιο εύκολα και ακόμα και οι λιγότερο ταλαντούχοι παίκτες μπορούσαν να βάλουν τρίποντα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μία από τις αλλαγές που θα γίνουν στο 2Κ23 θα είναι η εξισορρόπηση του gameplay.

Ο gameplay director του NBA 2K, Mike Wang δήλωσε: "Είδα πως τα games παιζόντουσαν σε σύγκριση με το πραγματικό NBA και ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να δώσουμε περισσότερη αγάπη στους slashers που φτάνουν στη μπασκέτα. Αυτό σήμαινε ότι θα διευρύναμε τα tools για τις επιθέσεις στο καλάθι. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, το NBA 2K23 θα έχει βελτιωμένο Pro Stick, το οποίο θα δίνει μεγαλύτερη κινητικότητα στους παίκτες."

Τα νέα combos, όπως οι διπλές πάσες και τα switchbacks, θα επιτρέπουν shoots σε πιο δύσκολες καταστάσεις όπως όταν η άμυνα βρίσκεται όλη επάνω σας. Οι διπλές πάσες θα χρησιμεύουν στα layups, ενώ τα switchback στα Euro-step και cradle layups. Η 2Κ δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη για τα νέα physics που θα σας επιτρέπουν να κάνετε φαντασμαγορικά καρφώματα κάτι που σχετίζεται περισσότερο με τους πανηγυρισμούς παρά με το ίδιο το gameplay. Όταν κρέμεστε από την μπασκέτα ο κάθε μοχλός του τηλεχειριστηρίου ανταποκρίνεται σε κάθε χέρι, πράγμα που θα σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάζετε. Η 2K Games δουλεύει πάνω σε αυτό το mechanic αρκετά χρόνια τώρα.

 

 

Το όνομα Giannis αναφέρθηκε αρκετές φορές στην διάρκεια της παρουσίασης του gameplay, με την 2K Games να δηλώνει πως το επιθετικό στυλ του ενέπνευσε πολλές από τις άλλαγες που συντελέστηκαν στο κομμάτι της επίθεσης. Παράλληλα τα combos χειρισμού της μπάλας θα εμπλουτιστούν, με την λίστα των Moving Crossovers να έχει σχεδόν διπλασιαστεί από την προηγούμενη έκδοση, από τα 15 στα 28. Τα νέα Pro Stick gestures διαφοροποιούν τον χειρισμό κάθε παίκτη και σκοπεύουν να ξεχωρίσουν τους καλούς από τους σπουδαίους παίκτες.

Μαζί με το buff των παικτών που πηγαίνουν για κάρφωμα, η 2Κ Games αποδυναμώνει τα σουτ, εισάγοντας νέα, ρεαλιστικά χαρακτηριστικά. Το παραπάνω ξεκινά από νέα stats που θα προσμετρούνται σε κάθε signature jump shot, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας του σουτ, το ύψος από το οποίο φεύγει η μπάλα, η αμυντική αντίσταση και ο συγχρονισμός. Ο Mike Wang θα προσθέσει: "Από την σύλληψη των signature jump shots, τα animations είναι κυρίως αισθητικά αλλά λειτουργικά είναι τα ίδια. Φέτος, κάθε signature jump shot έχει ξεχωριστά stats που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα τους." Πάνω από 20 shot meters θα κάνουν την εμφάνιση τους στο NBA 2K23, με πέντε από αυτούς να είναι παρόντες στο launch ενώ θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε τους υπόλοιπους 15 στην διάρκεια της σεζόν.

Όσον αφορά την άμυνα, το μπλοκάρισμα των σουτ σχεδιάστηκε ώστε να ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα, με την 2K Games να δηλώνει: "Δεν θα υπάρχουν πλέον μικρόσωμα guards που θα μπορούν να μπλοκάρουν όπως ο Lebron". Τα κλεψίματα έχουν επίσης ενισχυθεί, ώστε οι μικρόσωμοι αμυντικοί να μην ποδοπατούνται από πιο μεγαλόσωμους τους οποίους δεν μπορούν να μπλοκάρουν.

Διαβάστε περισσότερα για το NBA 2K23 και συζητήστε για τον νέο τίτλο της 2K Games στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification