• Ειδήσεις
  • Sports
  • Η Konami δήλωσε ότι το eFootball "θα είναι ουσιαστικά ένα demo" την κυκλοφορία του

Η Konami δήλωσε ότι το eFootball "θα είναι ουσιαστικά ένα demo" την κυκλοφορία του

Ερμής Δερβίσης
Η Konami δήλωσε ότι το eFootball "θα είναι ουσιαστικά ένα demo" την κυκλοφορία του

Η Konami δήλωσε ότι το eFootball "θα είναι ουσιαστικά ένα demo" την κυκλοφορία του

Θα προστίθεται περιεχόμενο σταδιακά.

Σε ερώτηση που της έγινε στο Twitter, η Konami δήλωσε ότι το eFootball θα είναι ουσιαστικά ένα demo στην κυκλοφορία του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θέλουμε ο κόσμος να έχει το eFootball στα χέρια του όσο πιο σύντομα γίνεται, οπότε στην κυκλοφορία θα έχουμε περιορισμένο αριθμό ομάδων και modes. Θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες". Στην κυκλοφορία θα υπάρχουν μόνο local matches με ομάδες όπως οι Barcelona, Juventus, Bayern, Manchester United, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη cross-gen matches. Θα παίζετε εναντίον ομάδων που ελέγχονται από τη CPU. Η Konami επιβεβαίωσε ότι στην συγκεκριμένη περίοδο δεν θα υπάρχουν μικροσυναλλαγές. Αργότερα μέσα στο Φθινόπωρο θα προστεθεί η υποστήριξη cross-play μεταξύ όλων των format, καθώς και ένα mode, όπου θα φτιάχνετε την δική σας ομάδα και θα διαγωνίζεστε παγκοσμίως.

 

 

Μέσα στο Χειμώνα θα προστεθεί η υποστήριξη χειριστηρίων για τις εκδόσεις iOS και Android. Επιπλέον η Konami δήλωσε ότι θα έρθουν περισσότερα modes ως DLC. Ένα από αυτά τα DLC είναι το Master League, όμως δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος του. Επίσης θα υπάρχει το Match Pass, όπου θα μαζεύετε items και παίκτες παίζοντας. Η Konami δήλωσε ότι με το Match Pass, θα μπορείτε να διεκδικείτε τους παίκτες που θέλετε. Θα υπάρχει και δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση του Match Pass: "Τα προηγούμενα παιχνίδια είχαν το στοιχείο του λαχείου, όμως το eFootball σας επιτρέπει να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε τους αγαπημένους σας παίκτες με το Match Pass, ένα σύστημα που αποκτάτε items με βάση τους πόσους αγώνες παίξατε. Δωρεάν και επί πληρωμή Match Passes θα είναι διαθέσιμα".

Στις εκδόσεις για PS5, PS4 και PC θα υπάρξει το Edit mode, όχι όμως στις εκδόσεις για τα Xbox. Σχετικά με τα γραφικά του η Konami δήλωσε: Το eFootball αναπτύσσεται πρώτα στις κονσόλες όμως μπορούν να το ευχαριστηθούν όλοι. Το παιχνίδι θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της κάθε συσκευής. Θα κάνουμε αλλαγές στις εκδόσεις για κινητά, όμως οι εκδόσεις των νέων κονσολών και του PC δεν θα υποστούν καμία αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα για το eFootball και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification