• Ειδήσεις
  • Sports
  • To FIFA 21 περιλαμβάνει έφηβο ποδοσφαιριστή της QPR που είχε χάσει την ζωή του το 2006

To FIFA 21 περιλαμβάνει έφηβο ποδοσφαιριστή της QPR που είχε χάσει την ζωή του το 2006

To FIFA 21 περιλαμβάνει έφηβο ποδοσφαιριστή της QPR που είχε χάσει την ζωή του το 2006

To FIFA 21 περιλαμβάνει έφηβο ποδοσφαιριστή της QPR που είχε χάσει την ζωή του το 2006

Η ΕΑ κρατάει ζωντανή την μνήμη του Kiyan Prince.

Ένας έφηβος ποδοσφαιριστής που δολοφονήθηκε το 2006 είναι τώρα στο FIFA 21.

Ο Kiyan Prince ήταν 15 χρονών και έπαιζε για τους Queens Park Rangers όταν έχασε την ζωή του, καθώς μαχαιρώθηκε όταν προσπάθησε να σταματήσει έναν καυγά στο σχολείο του. 15 χρόνια μετά, η EA τον προσέθεσε στην ομάδα του QPR στο FIFA 21. Εμφανίζεται στο παιχνίδι ως 30 χρονών.

Η EA συνεργάστηκε με την οικογένεια και τους φίλους του και αξιοποίησε φωτογραφίες από τα εφηβικά του χρόνια για να αναπτύξει την εμφάνιση του game. Το παίξιμο και η συμπεριφορά του σχηματίστηκαν μέσω συζητήσεων με πρώην συμπαίκτες και προπονητές. Η εμφάνιση που χρησιμοποιείται στο FIFA21 από το Framestore (το στούντιο ειδικών εφέ του Avengers Endgame) με την βοήθεια της οικογένειας του και επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Bradford. H EΑ δήλωσε ότι χρησιμοποίησε τεχνολογία ΑΙ και απεικόνιση ρεαλιστικής απόδοσης για να απεικονίσει πως θα έδειχνε στα 30 του.

Ο πατέρας του, Dr Mark Prince OBE εργάζεται μέσω του οργανισμού που έχει το όνομα του παιδιού του. Δήλωσε “Θέλω ο γιος να μείνει γνωστός για τα θριαμβευτικά του κατορθώματα και όχι για τον τραγικό του θάνατο. Ελπίζω με αυτή την καμπάνια ο κόσμος να αντικρύσει τις εκπληκτικές δυνατότητες του Kiyan. Μπορούμε να τιμάμε το ταλέντο του. Και ελπίζω επίσης να εμπνεύσουμε και άλλα παιδιά να τιμήσουν τα ταλέντα τους, όποια και να είναι.”

Ο Kiyan Prince θα είναι διαθέσιμος στο Kick-Off Mode του FIFA 21 και στο career mode στο PC και από τις 19 Μαϊου στο Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X and S και Xbox One. Στο Ultimate Team οι παίκτες θα μπορούν να τροποποιήσουν τα αντικείμενα του Prince ολοκληρώνοντας συγκεκριμένους στόχους στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου ενός Kiyan Prince Foundation Kit εμπνευσμένο από το 04/05 QPR home kit και ένα τιμητικό TIFO του Kiyan όταν μπαίνει γκολ. Η ΕΑ λέει πως δώρισε λεφτά στον οργανισμό του Kiyan Prince ώστε να χρησιμοποιήσει την εμφάνιση του.

Διαβάστε το review του Gameworld για το FIFA 21 και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification