Η Microsoft σταματάει τις πωλήσεις και τα updates των Windows 10

Hot
Η Microsoft σταματάει τις πωλήσεις και τα updates των Windows 10

Η Microsoft σταματάει τις πωλήσεις και τα updates των Windows 10

Τέλος και τα updates. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/23] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι από το τέλος του Ιανουαρίου θα σταματήσει τις πωλήσεις Windows 10 Home και Pro.

Σύμφωνα με το CNET, η Microsoft δήλωσε: "Οι 31 Ιανουαρίου 2023 θα είναι η τελευταία μέρα που θα πωλούνται τα Windows 10. Τα Windows 10 θα συνεχίσουν να λαμβάνουν υποστήριξη με updates ασφαλείας για ιούς, spyware και άλλα βλαβερά software μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025."

Η αναφορά τονίζει ότι ακόμα και μετά τις 31 Ιανουαρίου ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει τα Windows 10 μόνο από τα καταστήματα όπου υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Όσοι έχουν Windows 10 θα μπορούν να τα αναβαθμίσουν δωρεάν σε Windows 11, εφόσον τα PC τους είναι συμβατά.

[UPDATE: 2/5/23 - Η Microsoft σταματάει και τα updates των Windows 10] Η τωρινή έκδοση των Windows 10 (22H2) είναι και η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος σύμφωνα με την Microsoft. Από σήμερα σταματούν και επίσημα τα updates και στο εξής η Αμερικάνικη εταιρεία θα εστιάσει στα Windows 11.

Επίσης, η υποστήριξη από την Microsoft για τα Windows 10 θα συνεχίσει μεχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025. Η εταιρεία μας προτείνει πλέον να εγκαταστήσουμε τα Windows 11.

Διαβάστε περισσότερα για τα Windows 11 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification