iPad 3: Τρία εκατομμύρια πωλήσεις

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 (0)
0 0 0 0 0

Πληροφορίες

Κυκλοφορία
0000-00-00

Μέσα σε τρεις μόλις ημέρες.

Στις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, το νέο tablet της Apple πούλησε τρία εκατομμύρια τεμάχια. Αυτό ισχύει για τις αγορές των H.Π.Α, Αυστραλίας, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας, Χονγκ Κόνγκ, Ιαπωνίας, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρης, Ελβετίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο υπεύθυνος marketing της Apple, Philip Schiller, πανευτυχής από την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε ότι: «Το νέο iPad είναι ένα πραγματικό blockbuster με αυτές τις πωλήσεις, καθώς πούλησε σε τρεις ημέρες τρία εκατομμύρια τεμάχια. Οι πελάτες μας είναι υπέρ-ευχαριστημένοι με τις νέες ικανότητες και προσθήκες του tablet, με αποκορύφωμα την νέα οθόνη Retina. Ανυπομονούμε να το λανσάρουμε σε ακόμα περισσότερες χώρες από αυτή την Παρασκευή».

Οι πωλήσεις του νέου iPad ξεπέρασαν ακόμα κι αυτές του iPad 2 το οποίο είχε κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά τον Μάρτιο του 2011 και κατέγραψε μέσα στο πρώτο διήμερο κυκλοφορίας ένα εκατομμύριο πωλήσεις.

Ανάμεσα στις αγορές που περιμένουν την κυκλοφορία του νέου tablet της Apple αυτήν την Παρασκευή στις 23 Μαρτίου, είναι και η ελληνική.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Comments  

#1 asmilon (Level26) 20/03/2012 20:43
Πραγματικα απιστευτο νουμερο πωλησεων, η Apple ξερει να πουλαει αυτο που θελει...
#2 eliminator (Level26) 20/03/2012 21:34
Σε αντίθεση με την Sony που έχει μπει μεσα μερικά δις.